Blueberry


 Igår gjorde jag himmelsk blåbärsglass. Eftersom att jag fortfarande håller mig borta ifrån socker, får jag bara unna mig detta lite nyttigare alternativet för att jag känner för det. Jag har hållt mig på mattan i två veckor. Ni skulle ha smakat på detta..
 Det väller in jobb, och även pengar. Jag ska lägga dem flitigt på mig själv sen.
Jag har beställt underkläder och en klänning. Ett kors i taket. Jag har faktiskt redan några klänningar, varav en sitter som ett smäck på mig. Den är snygg men jag får aldrig för mig att använda dem, men det måste till en förändraing där.. Också.

Bet hund i brö, för bra för att dö.

Spare


 Tja, jag är känd för att vara som ett bowlingklot. Satsar stenhårt på att få ner käglorna. Och jag lyckas uppenbarligen. Man måste tydligen be folk inse sitt sämre jag för att trycka ner er på jorden. Ni är som flygande ballonger på vift, när jag står där nere redo att skjuta luften ur er men i slutändan får ni lov att navigera ner er själva på marken. Det är som om ni missat hela flygfärden. Hur mer lost kan man bli?

Jag ska lägga pengar i fonder. Det ni. Jag ska satsa på långsiktig rikedom som jag kan dela med mig själv. Ni äga ej tillträde.

Hajdå!

That´s the plan


 Efter den underbara kycklingwoken jag lyckades göra på måfå var jag så proppmätt att bara en promenad kunde få mig att känna mig mindre uppsvullen. Jag gick runt Viktoriasjön och när jag kom till bilvägen, la jag ögonen på något lite större som låg på backen, tog några steg närmare och nästan hukade mig ner för att se vad det var.
Med en nästan fasansfull blick drar jag mig ihop som om jag fått sendrag i hela kroppen och lägger händerna på bröstet med en min som skriker: "usch!" ser jag en jävla padda mitt i allt. Jag hatar allt som kan hoppa.
Den där bara satt där som en padda (maha) och glodde på mig. Jag såg nog allt hur villig och beredd den var på att hoppa på och slemma ner mig. Och den var fan ENORMOUS!

Imorgon kommer det folk och ska kolla på lägenheten. Jag tänker vägra öppna dörren till mitt rum och hänvisa till Elins rum istället. Det vimlar av dammråttor och kläder som ligger i en hög lika stor som Mount Everest.
Jag är ledsen, men jag kan inte föregå med ett gott exempel om de ska få se mitt rum i en katastrof som denna. Det värsta är att det är bara jag som åstadkommit denna kaos. Jag har INGEN att skylla på. Fan också..

Har för övrigt beslutat mig för långt hår. Nu ska jag spara det. Eventuellt klippa lugg längre fram.

All my senses


 Blargh, det kan tänkas att jag är bitter men så är inte fallet. Jag har ett starkt överjag dessa veckor och inser desto mer hur korkade människor är. Veckans "Bela-är-trött-på" är: Folk med starka åsikter som måste hävda detta ungefär 16 timmar om dygnet. Jag säger er; Jag betvivlar snart dessa "extrema levandssätt". Man måste inte trycka upp sina åsikter i ansiktet på folk hela dagarna. Om ni har starka åsikter om någonting så kan ni hålla det för er själva eller eventuellt nämna det en gång per förfrågan men så länge ingen ber er så kan ni vara tysta om det. Det börjar bli ANINGEN uttjatat, är jag ledsen.
 Ännu en sak jag känner ett "Big Nono" för att socialt inkompetenta människor. Folk som är sociala, tar tillfälle i akt att prata med människor lite när som men inte vet hur man ska säga eller uppföra sig. Jag har stött på människor som är av denna brist och grejen är att det känns efterblivet. Sådana människor beblandar sig med mig utan min vilja. Borde kallas övergrepp men snart får jag ta lagen i egna händer.
Synd bara att detta folkslag inte fattar hur nollställda de är. Synd om dem egentligen, men jag känner inte med dem. Lycka till i kommande misslyckanden!

Det här är dock det bästa i livet:
Mormor <3 Always in my heart.

The new boy


 Ja, jag glömde förresten nämna att jag har beställt varor ifrån Barbarella och ska töja ur öronen lite. Höll på med sådant förr men tappade pluggarna hela tiden så nu har jag beställt horn. Ska bli intressant och jag är sjukt taggad.
Ska pierca den här näsan så snart jag får tid och hittar den bästa av dem att göra det, fast han finns i Stockholm. Kanske kan ta det efter Sweden Rock.
 
Seriöst. Nu vill jag fan hem. Har faktiskt en del att uträtta där. Träffa människor, speciella människor.
Och Carina, du borde definitivt befinnas i Orsa i sommar. Jag var ju så peppad på att få hänga med dig hela sommaren. Nu bor jag ju snart granne med dig också <3

Ni andra kan ju rotera på mitt finger så länge.

Super Knodden Allan


 På kalendern är just denna söndag precis lika fullspäckad som alla andra söndagar i mitt liv. Jag var och tog den fenomenala simturen idag. Trots det dåliga vädret så höll folk sig hemma, uppenbarligen, då de inte befann sig på badhuset och tur var väl det, för jag vill faktiskt ha en simbana helt för mig själv. Orka rubba folk.
Det fanns dock ett par snorvalpar där, mellan 3-8 år gamla. De springer och försöker sno min lilla dyna jag brukar använda för att lägga armarna på och träna benen lite extra. Så kom en av de snorfyllda, vandrande påsarna och knyckte den mitt framför ögonen på mig. Jag kunde inte annat än att hosta och låtsas att jag fått kallsup för att fånga dennes uppmärksamhet och konstatera att hon tagit min ägodel. Jag anade skräck bakom de bruna ögonen.
Det sket jag fullständigt i. Det var inte mer än rätt att jag skulle ha dynan, även om jag inte använde den just då. Evilness är underskattat big time.
 
 Sen råkar mina stackars vänner ut för elakt geggväck som är lika tom i huvudet som i plånboken. Och egentligen har ju skatan bytt ner sig inte bara dubbelt, utan en hel årsinkomst, ett rent & fint hem samt en fin kille. Synd för dig, men en jävla till vinst för honom. Så min manliga vän kan egentligen bara se det ljusa även om det kanske är lite mörkt just nu.

Vi är true.

Power of Bela


 Tyvärr, jag har inte lagt ner någon större del av min tid här den senaste veckan. Jag jobbar och sliter så gott det går. Det är såklart inte bara det jag har gjort. Nej då, jag har reflekterat mitt hat och förundran över folk som ibland totalt saknar hjärna. Det är inte sällan folk åker snålskjuts på min hjärnkapacitet och det är förstås sanningsenligt. Jag är trött på att vara den som är händig, den logiska, den rena, den snygga.
Äh, sug min feta om du tycker att jag är självgod. Det handlar fan inte om det nu. Utan det här är egentligen en sur uppstötning som legat och gjort märken i halsen på mig bra jävla länge. Snart, snart så slipper jag.
I`m half a man and half a woman Så sant som det är sagt.
Det är för övrigt jävligt ocharmigt med karlslokar som inte kan laga saker åt en. Även om jag alldeles säkert fixar det bäst på egen hand, så ska det fan ingå i en karl att kunna sådant JUST för att jag ska slippa. Jag vill mest sitta med en iskall öl i handen och glotta lite på tv medan ni håller på och donar. Laga gärna lite mat åt mig också.
Fast alla vet, tja eller alla smarta och duktiga människor hajar att det aldrig blir så. Bela fixar allting jämt. 
Hon en bra medmänniska och den titeln är ju görtråkig. Så jag slänger den hellre på någon tönt som inte har bättre för sig.
Sorry, pepole, men nu tänker jag se efter min egen dörr och ger fan i er såvida ni inte blir dryga och jag måste döda er.

2000-talets mansfolk är som män med fittor. Helt utan stake, jävla kärringar.

Devourment - Molesting the decapitated

Hot patootie


 Jag har gjort kanske världens godaste gryta. Jag hade röda linser till övers och använde dem flitigt tillsammans med lök, paprika och krossade tomater (för att inte glömma Belas special-kryddning). "If you've ever been to heaven, this is twice as nice." I´m telling you. 
Promenadmaraton intar position.
Lust Of Decay - Rest In Hell.

Untitled


 Maha, solen steker mig som en grillad korv. En jävligt snygg korv dock.
Igår var vi och storshoppade mat igen. Jag är inne på min andra vecka utan rent socker. Min kropp bryter snart ner mig, kidnappar mig och placerar min röv i en godiskiosk. Jag är bra jävla sugen.. Men min självdisciplin är något bättre än din, så jag ger fan i det.
Och jag har jobbat hela veckan. Pengar, komsi komsi. Meat, komsi komsi.

Bah! mig kan du aldrig bemästra, din fjant. fuck off.

I hate your fucking guts


 En god vän till mig ringde igår och berättade att några hade äggat ner hennes hus. De är tydligen förbannade på henne för ett jävla rykte som går och jag säger; var gärna förbannade men vad kan vara med trygghetsberövande när någon ger sig på någons hus & hem? Den enda trygghet man egentligen har i det här jävla livet så är det ett hem. Och det ska folk hålla fingrarna borta ifrån.
Det här ämnet fick mig att tänka på bra mycket mer än så.
 Min vän berättade också att en snubbe på 21 bast har åkt fast igen för diverse småbrott han brukar begå. För det första har hans lägenhet blivit kanske Sveriges största renoveringobjekt, samtidigt som han håller sina vänner där för att kunna knarka. I det här kom det också fram att han hade åkt på stryk helgen innan.
DÅ MÅSTE JAG BARA FÅ FRÅGA DIG, SOM SLOG HONOM (eftersom att jag vet vem du är); varför ge sig på en totalt empatilös människa? Om du slog honom för att göra honom illa, så varför gav du dig inte på någon som känner något? Nu har du missat hela poängen. Nu kommer han att minnas detta nederlag för all framtid och kommer säkert alltid ha dig i åtanke när han tänker på döda människor. För honom är du bara en fimp. Och ditt liv skulle för honom lätt vara värt att ta slut på även om han så får livsstid.

 Dödfödda förhållande är också något som är vattenklart i vissa fall och ändå ska man göra utlopp för känslor man tror att man har, men egentligen låtit sig luras av. När huvudet inte sitter på sitt skaft, so to speak.
En ganska lustig faktor dock som många låter sin tid spillas ut på.
Eftersom att klockan bara går och går, så har jag fan inte tid med tidsförödande saker. Det ska vara av kvalitet.
Det borde gälla er också, mina vänner. Speciellt ni som fortfarande tror att tiden så småning om ska gå bakåt och limma ihop era gamla förhållanden. 
Det här är något man måste ha kunskap om för att inse.
Så egentligen önskar jag er bara lycka till. 

Lucky Luke


 Lätt att jag är. Det var länge sen jag mådde så här bra. Och jag har varit på en simtur idag. Det var trevligts tills Shreks äckliga lilla lillebror dök upp. Paddan med de gröna shortsen. Snorungen hade blåa byxor på sig idag och kastade allt han såg i vattnet. Jag borde ha kastat i honom, men då skulle han väl sjunka. Barnamord är tydligen inte så populärt har jag hört. Men det riktigt ryckte i kroppen och speciellt i fingrarna. Hata barn.nu.

MUSKLER, mera muskler. Inte på mig, utan på dig. <3

JAG ÄR SÅ SJUUUUUKT tänd på honom.

image16

Feminine skin suit


 Tänk att 2008 kanske är en god repris på 2004. Jag kunde aldrig ens drömma om att hitta den här parfymen. Den har följt mig sen jag var tio år och jag är helt såld på den. Nu hittade jag en brudjävel som säljer den på tradera. Och den finns i flera exemplar i USA. Det kan fan inte bli bättre. Är det fucking jävla julafton eller?
Sen gör vädret mig alldeles virrig. Det är grymt skönt ute. Jag förstår inte varför jag låter mig slösa tid här, framför burken som kommer utrota en hel ögon-släkt i framtiden. Snart sitter vi ALLA med glasögon bara för att vi aldrig kan slita oss ifrån den här skiten.
Igår gick vi ut på promenad igen och i trappen ligger en jävligt stor blodpöl som någon fylleskalle har lagt där och den pölen hade räckt för att rädda en hel jätte. Jag blev nästan knäsvag. Så där mycket blod, liggandes bara sådär, fixar jag knappt längre. Arbetsskada kallas det och jag borde fan få betalt allt man får utlida.
OCH JAG SKULLE JÄTTEGÄRNA SVÄRA LITE TILL!

image15

Destroy the country


 En vän sa att vi skulle dricka folköl och göra barn i solen (lägg på minnet att min vän är upptagen, så detta är alltså inte seriöst) varpå jag säger; "men kära vän, barn gör jag inga. jag är väl ingen verkstad heller".
Som om jag vore tomten och hade en liten verkstad med små arbetande tomtenissar. Öh, och sen ska jag leverera alla paketen. Galet hur våren påverkar testosteronet. De blir liksom som höns, som springer in i väggen bara för att finna ett hål..

Jag har fått ett bra grepp om min funktion som kvinna och funnit både mopp & skurhink. Stå vid spisen gör jag senare ikväll.

That boy needs therapy.

What we don´t like


 Bootleg-tröjor går fetbort. Kan man inte fixa ett orginal ska man ge fan i att namedroppa diverse band. In my opinion. Trots detta vet jag ett flertal som lämnat allt åt sitt öde. Loosers..

Well, en kartong glas och tallrikar är klara. Idag ska jag ge mig på resten. Skönt som tusan att få dra härifrån ändå och slippa Västra Götalands alla efterblivna typer. Faktum är att uppöver så är man nog en hjärna större som det verkar. Och de ser bättre ut också. Går man en sväng i Dalarna så ser man minst en person som ser överkomligt bra ut. Här får man nästan tvinga sig själv att se något attraktivt hos en vandrande penis. Eller det gäller förstås de vandrande små hålen också.
Jag är ledsen att behöva meddela detta men ingen Lateral Thigh trainer kan någonsin göra er snygga. Så, ni kan lika gärna stanna svullna och slemmiga. För snyggare än så blir ni aldrig.
Jag är inte bitter, inte cynisk. Jag är en realist. Och du kommer aldrig till himlen, inte den femte och inte den sjunde.
När ni dör får ni ligga i en trälåda långt där ingen ens kan känna hur illa ni luktar ur munnen.
Hejdå!

Perfect murder


 När vi var ute och promenerade igår passererade vi Scan, varpå Elin säger; "Det luktar korv här." Nej, säger jag. Det luktar bajs. "Ja", säger hon. "Bajskorv..."
Idag var vi ut på yttligare en promenad (allt i att utforska Skara) och vi går över en väg, säger Elin; "Alltså, vi går alltid över vägen där det inte finns något övergångsställe". Ja, men det är bara för att det inte finns övergångsställen där det BORDE finnas övergångsställen, säger jag. "Ja, så kan man också se det", säger Elin.

Bitterheten är kommen i vårt hus. Det är liksom fint väder ute men det blåser styv bris och vi hatar blåsten!
Vi vill ut och häva i oss alkohol, göra en kombo och somna där vi hamnar. Nu bangar folk, så antingen får vi gå ut helt själva och finna oss ett nöje på egen hand eller också får körslaget sno all våran ork.Eat my ass


 Den här dagen börjar segt med en digitalklocka som inte väcker mig. Halv tio vaknar jag och skulle ha varit på jobbet klockan 7:00. Så, jag fick bli hemma istället. Synd det, när jag hade sett fram emot den här dagen.
Igår shoppade jag lite nödvändigheter inför Sweden Rock. JAG ÄR SJUKT TAGGAD! Blir fan en roadtrip mitt i allt, när vi får åka med grabbarna grus i från götet. Yeay!
Ont i ögonen har jag också, som om jag skulle ha doppat dem i grus.  
 Hoppas på att få hänga med Martin och gänget ikväll.
Nu drar jag ut, det är för fint för att sitta här som ett mähä.

Tumult


 Jag behöver en askkopp, för jag måste fimpa den här skiten.

(Osammanhängande mening):
Det rycker i ögat, som om någon gjorde voodoo på mig och säkert sitter en miniballe där ute och tror att afrikanska ritualer faktiskt fungerar. But hey loosers, I´m sitting right here where i vanlig ordning. Och sådant där trams biter inte på mig.

Det är fint väder ute och istället sitter jag här för att uggla, låta det växa mossa på mig. Jag borde placera arlset någonstans i solen på en parkbänk med en öl eller tre. Jag måste bara få reflektera över saker, vilket jag nu har gjort och rådat bot på mina "beroenden". They are all gone.. Förutom socker but I will need it to survive.

Stay sick.

We are cheaters


 Jag och frugan gjorde en fuling idag. I flera månader har det stått en påse med trasiga elektronik-prylar och diverse småsaker som måste kastas på andra ställen än en ordinär återvinningsstation, precis vid dörren. Den har varit som en vagel i ögat för mig, då den inte fyllt någon som helst funktion men jag har inte vetat vart jag ska göra av skiten.
Så, vi tog våran lilla promenad som vanligt så här till försprånget på våren och hade denne bördes-påse med oss för att dumpa den som ett lik i havet. Lite nojiga var vi för att någon skulle råka haffa oss, så jag kom på den ypperliga idéen att lämna den uppe på vinden, åt ödet. Ingen vet att det var våran påse. Och nu är den inte det längre heller. Problemet är nu lika bortblåst som Fredrik Reinfeldt.
Desperata husfruar nyper mig i röven.

Att förneka, är att trolla.

I´m addicted to my epilator


 Igår rakade jag mig under armarna och på den nedre delen av kartan. Fast jag höll mig till Gotland och Norge. Borde egentligen köra hela Västra Götaland, men jag är rädd att jag ska fastna. Vilket jag med all säkerhet inte kommer att göra men epilatorn är bra förrädisk. Jag menar, den nyps som den lillasyster jag alltid bråkat med så varför skulle den inte kunna bita sig fast? Även en snäll hund kan vara en dum hund.
Konsten att kunna tala i gåtor borde egentligen vara dagens ämne, men det är det inte. En smärre åkomma i huvudet är dagens HUVUDRÄTT. Ungefär som om hjärnan skulle ha flutit ut i hela skallbenet.
Donnie Darko förgyllde min morgonstund här i stugorna. Precis som The butterfly effect fick hjärtat att bulta ett extra slag för några veckor sedan.

Min kusin fick barn i förrigår, men det gick tyvärr illa för henne. Både och flickan är illa ute. Vi håller tummarna för dem. De är bra människor och förtjänar inte detta helvete.

Och jag har funnit inre frid. Jag måste bara verkställa en del saker som fått mig att tänka på vad jag egentligen vill. Misslyckas jag, så är det meningen och tvärtom.

Keyword; futurama.

Prioritering


 I dag har jag varit som en doppad banan i trötthetssky. Ungefär som om jag ska ha hävt i mig en liter brännvin under gårdagen men så blev det aldrig. En bakfylla av chips och dip, måhända.
Vi promenerade, jag och frugan, i över två timmar. Känslan av frihet slog mig igen. I´m knocked out, so to speak.
Så detta välbefinnande får jag allt se efter. Den kan ju hänga med soporna ner i rännan och det vore synd.
Våren är här, Sweden rock också om ett tag.
HEM, HEM, HEM. Jag ligger som en bajskorv i en röv på en dalahäst. Folket här neröver är sådana jefla kufar. Sådana klarar jag mig utan. Hejdå, inavlade bönder.

Dagens skratt: Sasha <3 Jag har nog funnit min man.

Too fat for Mc Donalds


 Jag färgade håret i går. Det var absolut nödvändigt. Det ska vara nästintill blodigt.. Och det slutar oftast med att jag ser ut som en morot som legat alldeles för länge i någons magsäck.

Dagens ämne; rastlöshet. Inspirationen är inte där, inte heller ambitionen. Jag vill egentligen sitta och teckna all gore som sitter fast i hjärnväggarna but it won´t come out. Det kittlar dödsskönt i kistan när jag får sitta som den konstnär jag önskar jag vore och rita splatter. Jag kan få vems blod jag vill på papper, därav dess charm.

Du är Barbies klandervärda syster - Den onda dockan.

image11 

Time to die


 Egentligen är klockan alldeles för lite för att jag ska ha orkat reflekterat över hur korkade brudar i själva verket är men nu har jag varit vaken så pass länge att jag tyvärr piggnat till och hunnit med det.
I really don´t get the point med att leta bekräftelse via internet. Av en ren slump råkade jag förbipassera en jävla blogg som innehöll diverse nudepics och annan idioti. Det är officiellt passé.
Ledsen flickfittor, men får ni inte annan bekräftelse än det som uppkommer via nätet så är ni fan inte värd mer.
Ni kommer ändå aldrig bli snyggare än vad Pamela Andersson var på 90-talet, så gå och köp en hjärna istället.

Jag fick en inbjudan på fest i Lidköping men det är väl själva fan att man för första gången på flera månader måste upp tidigt och jobba dagen efter. Ska jag få lov att sitta hemma och frossa chips, glo igenom "Hair" med Elin? Det är iofs porr i sig men ingen action.
Hell is just around the corner.

Keep your wide pussy open


 Idag har jag kramat epilatorn ett bra tag och den har gjort precis det den ska göra. Allt hår är borta från både armar och ben. Och jobbat har jag gjort idag. Jag var inte helt nöjd med sällskapet men det var bara att bita i det sura äpplet och tänka på något vackrare. Även fast hon var så sur att jag ville kröka vartenda hårstrå på hennes lilla huvud.
Värk har jag i den nedre delen av magen. En sådan värk som jag gärna ger bort i gåvor till dem jag inte tycker om. Hellre mens än flens.
 Min mor har gett mig ypperliga idéer om hur jag ska föra mig i framtiden. NORGE, för bövelen. Där kan man tjäna storkosingen, vidga vyerna OCH fly detta Sverige som ändå vimlar av enbart inkompetenta, klandervärda typer.

image10

American Psycho


 Jag såg klart den filmen igår. Patrick Bateman gör en varm i trosorna. He´s fucking perfect.
Den här scenen vansinnigt rolig.
http://youtube.com/watch?v=5yYEX9dV34I.
Min nya Mp3 gjorde mig lite besviken på designen. Den förra var lite roligare men å andra sidan har den här betydligt bättre ljud. Och vad fan är musik utan bra ljud? 
 Min intuition är fortfarande så där kusligt närgången just nu. Saker jag tänker, eller får visioner om får strax en konsekvens. Jag läser dig som en öppen bok.

Imagine a slice of a digital delight.

Drunk cunt


 Läste lite om Bill Hicks som har gjort ett par yttranden som faller mig precis i smaken.
Ni kan kolla in honom på http://sv.wikipedia.org/wiki/Bill_Hicks.
Synd att han var tvungen att gå åt. Så är det med allt som är bra. Det dör så småning om.

Save the planet, kill yourself.

image10

Pansarvagnspipa


 Oh boy, dagen börjar med ågren.
Fronda var en jävla skitrappare som var populär 2004, den bästa tiden i mitt liv; alla levde, jag var ung & oansvarig, stadig i förhållanden och livet var en fest. Jag kom att tänka på en låt som Fronda hade gjort, en bit ur den som Tommy alltid gick runt och sa; "Livet genom som en pansarvagnspipa" med en språkbrytning. När jag tänker på det får jag ont i det som återstår av hjärtat. Väldigt ont.
När ska ni väcka mig och säga att jag legat i koma? Jag vill "illa fäkta" den här jävla verkligheten. Den är värdelös.

Jag får tänka på minnen för att hålla mig själv vid liv.

My property


 Återigen har jag syndat. Lättja är en livsstil som borrat sig in i benmärgen på mig. Pizza blev kvällens middag, för att "det lesbiska paret" inte orkat gå och inhandla föda. Men så snart maten tagit slut, får vi tugga på varandra. Ja, eller inte Elin då eftersom att hon är vegetarian men jag har inget emot att lägga henne på en tallrik och hugga in. Yummy!
Som terapi för all denna ångest inför mat, blev Enya snabbt den som tog över mina högtalare. Elin har snart somnat till det. Det är som om pizzan lagt sig som ett kuvert med mjältbrand i magen på en. Nu sitter man i väntan på döden men fram tills dess ska jag försöka ha lite roligt.
Jag borde egentligen teckna lite. Dock har inspirationen gått hem och lagt sig hos Picasso i ren protest för att jag inte orkat smeka den. I will..

Elin fotograferade mig, för att jag skulle kunna övertyga henne om att varken modellyrket eller den gråa färgen på den absolut feminima stilen passar mig.

image4

I almost lost a finger


 Jag köpte ett nytt kniv-set med knivhållare igår och när jag idag skulle packa upp den, dra kniven ur plasten så tappade jag en kniv på pekfingret. Ett djupt hack blev det och blöder gör det än, efter nästan en timme. Fan och hans moster vad vass den var. Den gör susen på allt kött jag ska stycka.
Maximal otur var det. Medvetna om resan hem ifrån Stockholm är vi alla redan, men hur gick det då? Tåget var förstås försenat så jag fick ta en betydligt senare buss hem och jag hade ändå åkt tåg fyra timmar redan då. Röven är lika platt som den nya tv jag tänkt införskaffa för 15.000 :-. (vill du bidra med pengar, så ja tack).
Min mp3-spelare hade slutat fungera också, trodde jag. Precis i slutet av resan var jag så rastlös att jag bestämde mig för att kolla på mp3:n en gång till och såg då att jag tryckt in "hold-knappen". Därav det icke- fungerandet. Jag svor, då också.
När jag kommer hem står en vädigt trött Elin och väntar. I all hopp om att hon inte ska somna innan jag visat allt snyggt jag köpt, kastar jag mig över min packning och river fram alla tänkbara påsar med både underkläder, smink och kläder. Då höll jag på att tappa en ögonskugga på golvet, men som tur var höll den. Och jag menar, Britney är fan billigare än den.
Däremot kände jag en väldigt stark doft av min väldigt oekonomiska parfym och jag har insett att det på något vis har läckt ut i nesscesären. Mycket riktigt. Halva parfymen har jag spillt ur i väskan. Köpte parfymen för två veckor sen, femhundra riksdaler. Då svor jag en lika lång text som Mozart gjorde i noter.
Jag vet att jag snackar om att allt är så dyrt, men det är för att jag har råkat införskaffa mig saker som är av lite mer kvalitet som då kostar lite mer. Det är klart som korvspad att just de grejerna ska gå åt fanders, eller hur?

Sen helgen ska vi fan inte prata om. Det involverar i alla fall en nästan bilolycka, två punkterade däck, en bil ståendes till hälften i vatten och jag med iskallt vatten till knäna som jag dessutom får vandra runt i över flera timmar. Ingen sömn den natten, hem sent. Allt gick bara åt helvete.
Som den droppe som fått bägaren att rinna över; jag har krossat ett hjärta.

I´m a bad, bad girl in a bad, bad world.

image4


Likstelheten

Jag infinner mig på tåget hem. En kaffe skulle sitta fint men det sitter en sovande karlslok bredvid mig. Nu kliade han sig i näsan. Fan, flytta på dig. *svär för mig själv*
Jag har under dagen inhandlat nytt smink, scarfs och underkläder. Inga nya liv fanns till salu. Blondinbella köpte det sista på lagret.
Sitter här och saknar. Jag vill alltid både äta kakan och ha den kvar. Synd att det inte finns någon logik i att en kaka kan återuppstå. Metafor kallas detta.
Nackspärren har intagit position.

Masturbation

En ångestladdad morgon. Jag hade nästan glömt hur tråkiga break up's verkligen är. Man står mellan valet och kvalet. What to do?
Dessutom har jag en evighetsresa framför mig. Allt jag kan hoppas på är att Elin har maten lagad och klar när jag anländer Skara och att jag snubblar över stor summa pengar som jag snabbt kan shoppa upp innan jag lämnar Stockholm. Nu tunnelbanan till Åhléns city.

Tata

Don´t waste my time


 Säsong två på Sex and the city-maraton som jag och Anas mamma Bodil har glott på i två dagar. Längre än så kommer jag inte den här gången. Måste utöka tidsuttrymmet för den här serien. Den är inte att leka med.
Ser jag en enda ostbåge igen, så trampar jag sönder den. Jag kommer annars spy som det stora svin som lever i mig. Jag önskar ändå att jag kunnat ha den där mini-grisen som är lite mindre än svinet, men jag behärskar det inte.

Stockholm har fått mig att inhandla en sjal i vitt med svarta mönster. Kors i taket, en spik i krysset. Snygg är den.
Mina snygga 70-tals brallor lämnade jag tillbaka. De var lite för.. opassande.

Vad som hände under gårdagen skriver jag om en annan dag, när jag kan samla ihop all fakta och återuppbygga mitt minne som all jävla ölen stal för mig så här vid 7-tiden i morse.
Visst är det gott med öl, men ack så förrädiskt det är.

Tjao Bella.

I'm sorry, but I'm not

Ordet 'slö' räcker inte. 'Död' eller 'förbrukad' skulle passa bättre. Så upplever jag mig själv denna söndag. Om någon skulle ha några som helst problem med det, kan se sig om efter något nytt att störa sig på.
Jag behöver ingen sympati för gårdagens alla bravader men förståelse för min trötthet. I mitt land är det jag som är viktigast. Nu ska jag pussa ostbågar.

Björnen sover..

Don´t walk that way


 Jag satt på tåget till Stockholm tidigare idag och förbipasserade Arboga. En rysning gick rakt igenom knoppen och byn kändes ödelagd. Mord begås lite titt som tätt.
Fast jag håller mig på mattan, banne mig.  Jag mördar bara insekter och tid.
Och någon outhärdlig klåda har attackerat mig som en självmordsbombare i USA. Vedervärdigt är det. Kanske ett kvalsterbo som bitit sig upp till en större storlek?
Sängen har ropat mitt namn i två timmar nu, men ingen är mer döv än den som inte vill höra.
John Blund har förstås viftat med en påse godis, men jag vägrar.
Imorgon shoppar jag loss.

Bet hund i brö, för ung för att dö.

När Jesus gick i träskor


 Det man med andra ord kan kalla: den gamla goda tiden. Jag åker nämligen till huvfudstaden i morgon för att träffa frugan Ana. Det var länge sedan vi sågs nu. Egentligen borde jag stå i skamvrån med en strut på huvudet för att inte ha hälsat på henne tidigare, men jag är en enda stor brist på både pengar och tid.

Och jag är fortfarande en stor slempropp med lock för öronen. Tänk att den här förbannade förkylningen vägrar ge sig.

Jag borde hosta i ett kuvert och skicka till folk jag inte tycker om. En stund av outhärdlig hosta dör de inte av, men förtjänar den säkert.

Så om jag vet var eran brevlåda bor får ni akta er.


Nu ska jag tvätta och sortera mera skräp. Hurtbella.


RSS 2.0