All my senses


 Blargh, det kan tänkas att jag är bitter men så är inte fallet. Jag har ett starkt överjag dessa veckor och inser desto mer hur korkade människor är. Veckans "Bela-är-trött-på" är: Folk med starka åsikter som måste hävda detta ungefär 16 timmar om dygnet. Jag säger er; Jag betvivlar snart dessa "extrema levandssätt". Man måste inte trycka upp sina åsikter i ansiktet på folk hela dagarna. Om ni har starka åsikter om någonting så kan ni hålla det för er själva eller eventuellt nämna det en gång per förfrågan men så länge ingen ber er så kan ni vara tysta om det. Det börjar bli ANINGEN uttjatat, är jag ledsen.
 Ännu en sak jag känner ett "Big Nono" för att socialt inkompetenta människor. Folk som är sociala, tar tillfälle i akt att prata med människor lite när som men inte vet hur man ska säga eller uppföra sig. Jag har stött på människor som är av denna brist och grejen är att det känns efterblivet. Sådana människor beblandar sig med mig utan min vilja. Borde kallas övergrepp men snart får jag ta lagen i egna händer.
Synd bara att detta folkslag inte fattar hur nollställda de är. Synd om dem egentligen, men jag känner inte med dem. Lycka till i kommande misslyckanden!

Det här är dock det bästa i livet:
Mormor <3 Always in my heart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0