I almost lost a finger


 Jag köpte ett nytt kniv-set med knivhållare igår och när jag idag skulle packa upp den, dra kniven ur plasten så tappade jag en kniv på pekfingret. Ett djupt hack blev det och blöder gör det än, efter nästan en timme. Fan och hans moster vad vass den var. Den gör susen på allt kött jag ska stycka.
Maximal otur var det. Medvetna om resan hem ifrån Stockholm är vi alla redan, men hur gick det då? Tåget var förstås försenat så jag fick ta en betydligt senare buss hem och jag hade ändå åkt tåg fyra timmar redan då. Röven är lika platt som den nya tv jag tänkt införskaffa för 15.000 :-. (vill du bidra med pengar, så ja tack).
Min mp3-spelare hade slutat fungera också, trodde jag. Precis i slutet av resan var jag så rastlös att jag bestämde mig för att kolla på mp3:n en gång till och såg då att jag tryckt in "hold-knappen". Därav det icke- fungerandet. Jag svor, då också.
När jag kommer hem står en vädigt trött Elin och väntar. I all hopp om att hon inte ska somna innan jag visat allt snyggt jag köpt, kastar jag mig över min packning och river fram alla tänkbara påsar med både underkläder, smink och kläder. Då höll jag på att tappa en ögonskugga på golvet, men som tur var höll den. Och jag menar, Britney är fan billigare än den.
Däremot kände jag en väldigt stark doft av min väldigt oekonomiska parfym och jag har insett att det på något vis har läckt ut i nesscesären. Mycket riktigt. Halva parfymen har jag spillt ur i väskan. Köpte parfymen för två veckor sen, femhundra riksdaler. Då svor jag en lika lång text som Mozart gjorde i noter.
Jag vet att jag snackar om att allt är så dyrt, men det är för att jag har råkat införskaffa mig saker som är av lite mer kvalitet som då kostar lite mer. Det är klart som korvspad att just de grejerna ska gå åt fanders, eller hur?

Sen helgen ska vi fan inte prata om. Det involverar i alla fall en nästan bilolycka, två punkterade däck, en bil ståendes till hälften i vatten och jag med iskallt vatten till knäna som jag dessutom får vandra runt i över flera timmar. Ingen sömn den natten, hem sent. Allt gick bara åt helvete.
Som den droppe som fått bägaren att rinna över; jag har krossat ett hjärta.

I´m a bad, bad girl in a bad, bad world.

image4


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0