I hate your fucking guts


 En god vän till mig ringde igår och berättade att några hade äggat ner hennes hus. De är tydligen förbannade på henne för ett jävla rykte som går och jag säger; var gärna förbannade men vad kan vara med trygghetsberövande när någon ger sig på någons hus & hem? Den enda trygghet man egentligen har i det här jävla livet så är det ett hem. Och det ska folk hålla fingrarna borta ifrån.
Det här ämnet fick mig att tänka på bra mycket mer än så.
 Min vän berättade också att en snubbe på 21 bast har åkt fast igen för diverse småbrott han brukar begå. För det första har hans lägenhet blivit kanske Sveriges största renoveringobjekt, samtidigt som han håller sina vänner där för att kunna knarka. I det här kom det också fram att han hade åkt på stryk helgen innan.
DÅ MÅSTE JAG BARA FÅ FRÅGA DIG, SOM SLOG HONOM (eftersom att jag vet vem du är); varför ge sig på en totalt empatilös människa? Om du slog honom för att göra honom illa, så varför gav du dig inte på någon som känner något? Nu har du missat hela poängen. Nu kommer han att minnas detta nederlag för all framtid och kommer säkert alltid ha dig i åtanke när han tänker på döda människor. För honom är du bara en fimp. Och ditt liv skulle för honom lätt vara värt att ta slut på även om han så får livsstid.

 Dödfödda förhållande är också något som är vattenklart i vissa fall och ändå ska man göra utlopp för känslor man tror att man har, men egentligen låtit sig luras av. När huvudet inte sitter på sitt skaft, so to speak.
En ganska lustig faktor dock som många låter sin tid spillas ut på.
Eftersom att klockan bara går och går, så har jag fan inte tid med tidsförödande saker. Det ska vara av kvalitet.
Det borde gälla er också, mina vänner. Speciellt ni som fortfarande tror att tiden så småning om ska gå bakåt och limma ihop era gamla förhållanden. 
Det här är något man måste ha kunskap om för att inse.
Så egentligen önskar jag er bara lycka till. 

Kommentarer
Postat av: Hannah

Nääämen.. Tjenare :)
Om jag är proare? Haha, neej.
Gå in på Designadinblogg.se! Men din var ju också snygg ju!

2008-04-22 @ 11:44:01
URL: http://snittan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0