I´m addicted to my epilator


 Igår rakade jag mig under armarna och på den nedre delen av kartan. Fast jag höll mig till Gotland och Norge. Borde egentligen köra hela Västra Götaland, men jag är rädd att jag ska fastna. Vilket jag med all säkerhet inte kommer att göra men epilatorn är bra förrädisk. Jag menar, den nyps som den lillasyster jag alltid bråkat med så varför skulle den inte kunna bita sig fast? Även en snäll hund kan vara en dum hund.
Konsten att kunna tala i gåtor borde egentligen vara dagens ämne, men det är det inte. En smärre åkomma i huvudet är dagens HUVUDRÄTT. Ungefär som om hjärnan skulle ha flutit ut i hela skallbenet.
Donnie Darko förgyllde min morgonstund här i stugorna. Precis som The butterfly effect fick hjärtat att bulta ett extra slag för några veckor sedan.

Min kusin fick barn i förrigår, men det gick tyvärr illa för henne. Både och flickan är illa ute. Vi håller tummarna för dem. De är bra människor och förtjänar inte detta helvete.

Och jag har funnit inre frid. Jag måste bara verkställa en del saker som fått mig att tänka på vad jag egentligen vill. Misslyckas jag, så är det meningen och tvärtom.

Keyword; futurama.

Kommentarer
Postat av: elin

jag har alltid funderat på om en epilator är en bra grej eller ej, förutom att den nyps då är det bra stuff annars?

2008-04-19 @ 11:49:59
URL: http://mmiixx.blogg.se
Postat av: snittfitt

HAHA!

2008-04-22 @ 11:51:02
URL: http://snittan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0