Power of Bela


 Tyvärr, jag har inte lagt ner någon större del av min tid här den senaste veckan. Jag jobbar och sliter så gott det går. Det är såklart inte bara det jag har gjort. Nej då, jag har reflekterat mitt hat och förundran över folk som ibland totalt saknar hjärna. Det är inte sällan folk åker snålskjuts på min hjärnkapacitet och det är förstås sanningsenligt. Jag är trött på att vara den som är händig, den logiska, den rena, den snygga.
Äh, sug min feta om du tycker att jag är självgod. Det handlar fan inte om det nu. Utan det här är egentligen en sur uppstötning som legat och gjort märken i halsen på mig bra jävla länge. Snart, snart så slipper jag.
I`m half a man and half a woman Så sant som det är sagt.
Det är för övrigt jävligt ocharmigt med karlslokar som inte kan laga saker åt en. Även om jag alldeles säkert fixar det bäst på egen hand, så ska det fan ingå i en karl att kunna sådant JUST för att jag ska slippa. Jag vill mest sitta med en iskall öl i handen och glotta lite på tv medan ni håller på och donar. Laga gärna lite mat åt mig också.
Fast alla vet, tja eller alla smarta och duktiga människor hajar att det aldrig blir så. Bela fixar allting jämt. 
Hon en bra medmänniska och den titeln är ju görtråkig. Så jag slänger den hellre på någon tönt som inte har bättre för sig.
Sorry, pepole, men nu tänker jag se efter min egen dörr och ger fan i er såvida ni inte blir dryga och jag måste döda er.

2000-talets mansfolk är som män med fittor. Helt utan stake, jävla kärringar.

Devourment - Molesting the decapitated

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0