Super Knodden Allan


 På kalendern är just denna söndag precis lika fullspäckad som alla andra söndagar i mitt liv. Jag var och tog den fenomenala simturen idag. Trots det dåliga vädret så höll folk sig hemma, uppenbarligen, då de inte befann sig på badhuset och tur var väl det, för jag vill faktiskt ha en simbana helt för mig själv. Orka rubba folk.
Det fanns dock ett par snorvalpar där, mellan 3-8 år gamla. De springer och försöker sno min lilla dyna jag brukar använda för att lägga armarna på och träna benen lite extra. Så kom en av de snorfyllda, vandrande påsarna och knyckte den mitt framför ögonen på mig. Jag kunde inte annat än att hosta och låtsas att jag fått kallsup för att fånga dennes uppmärksamhet och konstatera att hon tagit min ägodel. Jag anade skräck bakom de bruna ögonen.
Det sket jag fullständigt i. Det var inte mer än rätt att jag skulle ha dynan, även om jag inte använde den just då. Evilness är underskattat big time.
 
 Sen råkar mina stackars vänner ut för elakt geggväck som är lika tom i huvudet som i plånboken. Och egentligen har ju skatan bytt ner sig inte bara dubbelt, utan en hel årsinkomst, ett rent & fint hem samt en fin kille. Synd för dig, men en jävla till vinst för honom. Så min manliga vän kan egentligen bara se det ljusa även om det kanske är lite mörkt just nu.

Vi är true.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0