That´s the plan


 Efter den underbara kycklingwoken jag lyckades göra på måfå var jag så proppmätt att bara en promenad kunde få mig att känna mig mindre uppsvullen. Jag gick runt Viktoriasjön och när jag kom till bilvägen, la jag ögonen på något lite större som låg på backen, tog några steg närmare och nästan hukade mig ner för att se vad det var.
Med en nästan fasansfull blick drar jag mig ihop som om jag fått sendrag i hela kroppen och lägger händerna på bröstet med en min som skriker: "usch!" ser jag en jävla padda mitt i allt. Jag hatar allt som kan hoppa.
Den där bara satt där som en padda (maha) och glodde på mig. Jag såg nog allt hur villig och beredd den var på att hoppa på och slemma ner mig. Och den var fan ENORMOUS!

Imorgon kommer det folk och ska kolla på lägenheten. Jag tänker vägra öppna dörren till mitt rum och hänvisa till Elins rum istället. Det vimlar av dammråttor och kläder som ligger i en hög lika stor som Mount Everest.
Jag är ledsen, men jag kan inte föregå med ett gott exempel om de ska få se mitt rum i en katastrof som denna. Det värsta är att det är bara jag som åstadkommit denna kaos. Jag har INGEN att skylla på. Fan också..

Har för övrigt beslutat mig för långt hår. Nu ska jag spara det. Eventuellt klippa lugg längre fram.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha! Paddor är väl söta? Du skulle ha pussat på den ;)
Ringer dig imorgon istället! PÖSS

2008-04-28 @ 22:26:06
URL: http://snittan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0