There´s one little thing


 Vi var på Wasa igår och där i vanlig ordning drällde det av flickfittor med alldeles för lite kläder och en hög mansfolk med uppumpade muskler och sneda kukar. När vi sitter där vid ett bord får jag plötsligt översikt över alla människorna där och betraktar alkoholens hårda arbete att få folk att tappa både balans, humör och uppfattningsförmågan.
Och det är samma visa varje gång; ett par bråkar över saker som egentligen inte existerar (oftast handlar det om pojkvännens svartsjuka som får sin talan när sanningsserumet intagit postion). Dvs att den största av kommunikationen begås inte av människorna, utan av vodkaflaskorna. Så alla som ens yttrar sig på fyllan är bara till synes ett par talande glasflaskor i olika färger.
Och de har den där vidriga strippstången kvar. Där gned en liten turk ifrån mansfolket sig och han hade ingen aning om vad han gjorde. Vem skulle finns det där attraktivt? Jag tyckte nästan synd om stången..
När man dessutom går igenom allt folk för att kolla runt lite så är det alltid en snubbe som tror att han är snabb nog att taffsa på en utan att man märker det (glöm inte att jag är nyktrast på plats och väldigt sugen på att slå dig) som man får lov bita ihop tänderna och flina åt. Eller idioterna som häller öl på en, som någon gjorde igår, ja. Alltså, man får ta seden vart den kommer och jag torkar självklart av mig på dig om du spillt någonting på mig. Sen blir det ett jävla liv. "Öh, vad fan håller du på med?" Jag som den bitch jag är, tar gärna den konfrontationen, för jag vinner alltid. Jag tvekar aldrig att slå en uppkäftig kille på truten. (Det undvek jag dock igår).
I ett hörn sitter två fjortisar, en med plasttuttar och en med uppblåst käft (läppar stora som apelsinklyftor) och dricker champange, sitter i Gucciklänningar (or whatever) med blekta tillfixade tänder som fortfarande inte gör succé i Hollywood. Jag konstaterade även där att de var helt pantade. Förvånad? Nej.
Vad är det som gör Mora så jävla värdelöst?
Vad är det som gör att man bekänner saker man inte måste?
Vad är det som gör att man blir extra sugen på att ligga med någon man tycker är ful utan rusdryckerna?

Svar: Människans dåliga karaktär i kombination med alkohol.

WHAT fucking PLANET are you from?


 Ja, alltså. Det är klart att ett brott kan begås för att komma åt försäkringspengar, eller hur? Lätt som en plätt. Om inte annat är det lätt att få folk att tro att det är någon annan som gjort det, fast det i själva verket är insiderjobb. Det är bedrägeri. Måste vara den magra moralen som gått lös någonstans. Men fiffit.

Vet ni vad jag vill ha? Någon som kan knåda mig. Ja, på axlarna alltså. Jag känns som Mike Tyson i nacken. Helvete, vad har jag gjort? Kanske är det priset man får betala för att man retar upp folk i hemmet här. DET däremot, är mitt uppdrag här i livet. Irritera människor. Så länge jag känns, finns jag. Lev med det.

Det ryktas om fest.. någonstans. Här.

I have a confession to make..

X-treme makeover


 Jag fick jobb hela helgen (Kom springandes till mig, pengar. Jag behöver er.), vilket betyder att jag blir hemma i helgen. Ingen resa förrän om två veckor till Göteborg. Det är pepp!
Igår var jag coh syrran till alla ställen i hela Dalarna (nästan). Vi var till Insjön och Borlänge. Där fyndade jag skor, jävlar anamma. Ballerinaskor 50 :-/paret, tofflor och Poccahontas-dojjor (jag är en indian, jag är en indian!)

Och flytten hos knarknarna fortsätter. En saneringsbil (öööh, konstigt) är där nu men till vilken nytta fattar fan inte vi. Ska de inte riva huset? Kronofogden var där igår och tog ta mig fan allt, tror jag. Så gåre när man inte betalar för sig.
Vi är helt övertygade om att dessa två tvåbenta människor kommer att elda upp huset och sedan dra. Så vi får väl se om det brinner på Born en vacker dag. Vi ringer ingen brandbil. Huset ska fan brinna ner till grunden, så vi slipper dö av asbest som isåfall kommer spridas som pesten.

Under kvällen igår hade jag fått tag i en sida, där man kan ändra färg på ögonen. Det var underhållande. Så, jag provade att vara brunögd. God damn, det var hur snyggt som helst. Tyvärr kan jag inte infoga någon bild här, så bilddagboken har alla svaren. Och på måndag ska jag frisseras igen. Jag har andra planer för håret nu. Ialla fall hårfärg. Allt återstår att se, so jag kommer inte att tala om.

Skjut mig om jag har fel


 Jag sorterar kläder, skräp och Gud vet vad. Underhållning i Orsa på hög nivå. Och har ni hört det senaste? Inte det? Nej, men då ska jag som nyhetsreporter tala om för er.. Alla har vi hörttalas om "knarkarna på Born" (?) och det verkar som om de åker ur huset nu. När jag och syrran kom hem stod både en polisbil, en annan bil (förmodligen med några myndigheter i) och en stor flyttbil. Människorna bor i ett ruckel till hus, där de har varken el eller vatten. Kläderna som hänger ute på "tork" har hängt där i två veckors tid och gått igenom både regn och solsken.
Man ser nästan aldrig skymten av dem, om inte annat när de vinkar glatt till en en gång i månaden. Det åker dit en och en annan bil ibland (got ya) för en eventuell leverans.. Ja, alla vet vi vilken leveransen gäller.
Folk pratar alltid om hur tragiskt det är i tredje världen. Här har ni fan tredje världen i ett enda litet hus. De må ha hamnat i skiten själva, men det är ändå tragedi på högsta nivå.

Jag vill ha mat.

I died but then..


 På väg till Mora som en silverkula för att landa någonstans på en ful fjortis eller äcklig pundare. Eller också åker jag dit som en stor slant och inhandlar några presenter till mig själv. Jag är generös av mig. LÖNINGSDAGEN, mitt herrskap. Jag vill nog inte ens titta på lönespec. Jag är rädd att den gör mig lite väl lycklig. Kanske kan jag köpa mig en helt egen neger..

En återstående ledig helg i pestbyn. Måste försöka hitta ett ställe att åka till. Östersund? Mormor <3 I loooove you.

Igår var jag av dålig karaktär och ett par nybakta bullar ropade mitt namn från det att de kom. Min mun våldtog 6 stycken. När jag cyklade hem från jobbet kände jag mig som Elvis säkerligen gjorde sin sista dag i livet. Och det är en bubbla på mitt bakre hjul på cykeln. En dag kommer det att säga poff och jag kommer att ligga någonstans lååångt ifrån den.
Bela on a raket to heaven. Mellanlandade i diket. hej då.

So, who the fuck are you?


 Jag ska försöka att inte göra upp en hatlista här, känns lite för ordinarie i min tillvaro. Men det kittlas.
Måste dock få nämna att tjat i kombo med makthavande tillhör ett av världens nederlag. Det är sådant som får folk att lustmörda (jag har inte börjat min karriär än). Om gnäll utövas för ofta så uppstår vrede. I vrede visar människan sin rätta natur, girighet är och kommer alltid vara människans största förfall. So don´t you point your got damn fingers at me. And do not tell me what to do. Faktum är att det kommer sluta i protest. Jag bojkottar gnälliga fruntimmers röster om hurvida jag t ex ställt en påse lite för mycket till höger.
Det konstiga är att folk aldrig lär sig. Jag befinner mig mitt i en riksdag, men själv är jag bara knekten och har ingenting att säga till om? Så länge jag är huvudpersonen i mitt eget liv, så gör jag som jag själv vill. Det måste inte betyda att jag är respektlös eller omoralisk men ju mer du puttar in mig i en pyramidställning med överste och undermänniskor, så kommer jag att gå emot den ända till slutet. Jag är och kommer alltid att vara min egen regering.
Revolution, people.


I´m about to lose control


 Den ökände söndagsångesten är nog och härjar lite varstans i landet but it ain´t here with me. Nej, faktum är att Simon gjorde hela dagen något bättre. Det alltid roligt att prata med någon som är på bra humör. And he sure was. I can´t blame him at all. Hah. Lyckost där.
Jag cyklade en snar mil på dryga 25 min. Faktum är att det är rätt bra i tanke på min kondition. Gamla rökar-lungorna gör att man inte är i samma form som Sanna Kallur. Som för övrigt är hur snygg som helst. Det är något visst med atleter of any kind. Låt oss inte prata om dem. Då kanske jag får för mig att bli hälsosam.
 Pappa bjöd på mat idag. Alltså, idiot-fruntimmer där ute som missat det här. Finns fan inte en icke-kock där ute som kan laga mat som honom. Och nu har tåget gått med er kvar på perrongen. Vink vink!It just can´t get enough.http://lifeofjd.blogg.se <- mitt nya ljus i tunneln. Alltså, människor går att köpa men vart?

Get high


 Ja, som alla borde veta vid det här laget så råder det total narkotikafri zon i Belaland, så rubriken innefattar annat att bli hög på. Typ, livet or whatever. Jag har kommit på att det är rädsla som gör att jag fortfarande är kvar i Orsa.
Jag borde ha dragit för exakt en vecka sen, egentligen. Min nya vapendragare ska få slita mig härifrån och peppa mig. Alltid behöver man någon som drar en ur isen man trillat i.
En CV ska jag jobba på ikväll. Jag råkar ha kollat upp att det saknas undersköterskor i mängder i just Västerås. HEY, pick me! Pick me! Låt mig och min dialekt få röra om lite i gnällbälts-gröten. Ni måste få låta er influeras av något annat än.. En flaska Yes som helt plötsligt fått liv och börjat prata. Det är eran ursprungsdialekt. I´m the future. Säger vi.

Jag ska cykla bort lite tid nu.

What am I now?


I dag, en helt vanlig jävla lördag så har jag kommit på att allt har en mening. Det måste vara så. ÖDET. Nu kan mina döda hundar äntligen släppa mig. Nu behöver jag aldrig mer fundera. Nu vet jag vart en person jag tänkt på framochtillbaka hela sommaren tagit vägen och varför. Känns skönt. Samtidigt inte. Det är bara så sjukt hur allt faller på plats. Olika, egentligen slumpmässiga saker. Det fick sig ett slut till sist. Men jag känner mig ledsen. De val man gör är bara inte det rätta, jämt. Samtidigt som det måste vara så. Jag har ju ändå beslutat mig. Eller hur? Jag föll nog i gropen ändå, trots allt. Jag vet det inte förrän nu, bara.

Alltså, jag har tröttnat på griniga människor. Människors ständigt "dåliga dagar" påverkar mig negativt. Dessvärre är jag inte den maskin jag önskar att jag vore som bara kunde trycka på en knapp och låta det rinna av mig. Det håller tyvärr inte så långt i min värld. Jag kan hålla mig bra länge men till slut brister det. Vart är all positiv anda? Är det den bortträngda höstångesten som gör sig påmind? En hängande mungipa får fan passera utan mig. HEJ OCH HÅ för sentimentala centralbyrån.

About protection


 Virus på datorn? Nehej, inte då. Den stängde inte alls av sig själv för tio minuter sedan. Inte är den seg heller. Inte ett dugg. Den skulle få medalj i OS nu för snabbaste löparen. Sannerligen säger jag; den här datorn får priset för årets influensa. VILKEN virusattack.
Helt fantastiskt att människor har ett sådant värdefullt liv att de någonstans om i världen sitter och skapar virus, för att förstöra för oss med ett riktigt liv. Vi med liv i verkligheten. Stackars de här som sitter i en glasburk helt för sig själva och förstör för oss utanför glasburken. OM jag fick tag i era öron, skulle jag vrida i dem tills det sprutade rött. Sedan skulle jag sätta er på den spetsiga pelare vars egg jag filat till lite extra på, för eran skull. Sen skulle jag hosta på er. Hosta fram ett nytt virus som ska utrota er. Och siste man ut ska jag spara på och plåga. Hell is empty. All the devils are here.

"Alla klappar händerna när det är riktigt klart."

Complete again


 Jag rensar fortfarande ogräs på Internet och telefonen. Nu har jag kommit på yttligare bekantskaper som är ytterst onödiga. ALLTSÅ, det var kul så länge det varade. Och jag är en fitta som inte säger det face to face men vi pratar ju aldrig annars, so why care now? Nej, thought so. Har jag inget utbyte av dig, så är det bara en viftande hand åt helvete som gäller.
 Ska eventuellt göra en resa ner till Skara snart också. Jag saknar Simon och Martin + gänget. Ska nog dit till oktoberfesten. Det lilla jag minns därifrån förra året var jävligt roligt och där började resan till alla nödvändiga bekantskaper jag skaffade där. Som den sociala och snygga av, mitt dåvarande vänskapsförhållande med min nuvarande ärkefiende, jag var, så skakade jag hand med folk bara sådär, presenterade mig och bihanget. Se, hade det inte varit för mig hade det aldrig blivit utgångar för oss. Jag är ingen minglare, men HÄLSA på folk kan jag fan. Nu blir det osammanhängande hat till socialt inkompetenta människor med dåligt självförtroende. GOD, I can´t stand them.

 Vi ska inte prata om mitt hat till adressändring just nu. Där kan vi snacka idioter. Allt ska vara så in i helvete segt. Stressfest är det party jag får en jävla fredag. Pissråttor.
Va, Simon. klänning, VIT. i´m looooosin' it.

Ett helvete längre bort


 Jag jäser. "Aaaah". Så känner jag. Okynnes äter är typ det jag håller på med nu förtiden. Kallas för bulimi enligt de medicinska böckerna men det är en sjukdom och sådana har jag icke. Inte av någon form. Syrran har varit magsjuk hela veckan och den har inte slagit mig på käften. Nej, jag är immun mot allt vad pesten kan heta. (egentligen inte men man kan åtminstone låtsas).
 Imorgon blir jag själv i hela huset, medan syrran och hennes karl drar till en annan del av Köping. Filmfestival lockar mig men jag nöjer mig inte med att sitta "jag & EN kompis" utan jag vill ha ett par stycken. Ja, gemenskapen tack. Annars "hellre fläskfilé ensam än gröt tillsammans". 
 
 Dagarna är nedräknade. Sen får du ha ett trevligt liv.

Delirium

Sammanfattning sommaren 2008

- gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? jag var på kommunfesten.
- dog någon som stod dig nära? nej, bevare mig väl.
- vilka länder besökte du? jag har drömt om New York om nätterna, duger det eller?
- är det något du saknar sommaren 2008 som du vill ha sommaren 2009? SOL för helvete. lite mer party.
- vilket datum från sommaren 2008 kommer du alltid att minnas? 18 augusti. enda datumet jag inte glömmer och kan 
   vara ganska säker på det.
- har du varit sjuk eller skadat dig? sydde ihop fingrarna. sen slår jag ju alltid i röven i bänkskivor nuförtiden (har dålig kroppsuppfattning).
- vad spenderade du mest pengar på? mat och kläder, resor, filmer.
- gjorde någonting dig riktigt glad? ja, det finns flera saker men jag kan inte komma på något specifikt.
- vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2008? jag vet fan inte. sahara hotnights hela skiva.
- var du gladare eller ledsnare i sommar jämfört med tidigare somrar? jag har helt klart varit gladare.
- vad önskar du att du gjort mer? badade och ölade.
- vad önskar du att du gjort mindre? jobbat på helger, fast det lönar sig verkligen nu i höst. i´m a rich motherfucker.
- hur tillbringade du midsommarafton? jobbade.
- blev du kär i sommar? nej, inte den här gången heller. 
- hur många förhållanden? FÖRHÅLLANDEN? tror du jag involverar mig i förhållanden? haha, den var bra.
- favoritprogram på tv? tv förstör hjärnan.
- bästa boken du läste i sommar? har bara läst en; min stora kärlek. körboken kan ju dra någonstans. 
- största musikaliska upptäckten? team cans.
- något du önskade och fick? box med sex and the city.
- något du önskade dig men inte fick? nej.
- vad gjorde du på första dagen på sommarlovet? oh gud, sommarlov hade jag senast - 79.
- finns det något som skulle gjort din sommar bättre? för att verka positiv och god människa; nej.
- hur skulle du beskriva din stil sommaren 2008? kreativ, impulsiv, snygg.
- vad fick dig att må bra? folket. allt jävla folk överallt.
- vem saknade du? mormor, tommy.
- de bästa nya människorna du träffade? nya människor i orsa händer ju bara inte.
- sommarens sötaste? ana.
- sommarens hetaste? oh, denna sommar dräller ju av minst sagt varma tvåbenta.
- sommarens bästa köp? alla filmer. lätt!
- sommarens största kärlek? min kärlek för mat <3
- sommarens största misstag? följa med någon hem.
- sommarens besvikelse? alla dumma jävla pisshjärnor till vikarier. TVI på er!
- sommarens bästa? stockholm.
- sommarens snällaste? pappa <3

Whose side are you on


 Idag har ovanligt många gratulerat mig på bemärkelsedagen. Jag tackar allihopa för det. Och jag tackar Hannah & Hillevi för fina inredningsljussaker (kan inte riktigt definera), syrran för en box med alla Terror på elmstreet filmerna, Sofia och de andra för nitlotterna + pengarna. Välbehövda. Minns ni hur fattig jag var igår? Jag hade nästan hål i fickorna.
 Lustigt nog känner mina nära & kära mig lite bättre än jag anat. De vet vad jag vill ha utan att jag ens själv vet om det, men fan så glad jag blir när jag kommer på det. Roligast är att de hinner före. Vad jobbigt det där kändes att läsa..
Jag fick biljetterna till Göteborg idag. GÖDDIGT. Nu kan ingen stoppa mig. Mohahaha.

Mycker mer har jag inte att tillägga just nu. Det händer mycket runt om mig, men jag kan inte sortera ut all information. Jag tar den successivt.

Suck it, beautiful.

Spaceman


 Jävla fullmåne. Jag är halvdöd idag. Jag har gett ordet "trött" en helt ny innebörd. Efter lunch somnade jag nästan. 10 timmar på tre dagar är 15 timmar för lite för mig. Till råga på det är jag uttråkad till max. Sen konstaterade jag också att jag är fattig som en kyrkråtta fram till den 27:e. Därför blev jag förbannad på Paris Hilton som har fan alla pengar i världen. Jävla fittkärring. 

 Jag fyller år imorgon. Jag tror att jag ska åka till USA en sväng och ta ett glas vin imorgon eftermiddag. Bara för att jag kan.
Morsan är i Orsa. Det tillhör inte direkt vanligheterna, så jag ska nog dra ner till farmor och hälsa på henne. Sen köra hennes volvo s60. Mohaha. Akta er, era jävlar.


 I killed Paris

Older men


 Kommunfesten ägde igår. SÅ hurtig på dansbanan har jag nog aldrig varit. Nej, oftast står jag i baren och drar i mig shots när bartendern inte ser eller flörtar med den. Man får väl för fan dra nytta av sina fördelar.
Kvällens höjdpunkt var helt klart kommundamerna som visade sidofläsk och hängpattar i en alldeles för trång skjorta. Hallå, ska inte ni föregå med gott exempel? Ni är ju våra förebilder. (haha) Bli som er har jag fan lovat mig själv att låta bli.
Värdarna var ju också plus i kanten. Det hade fan inte varit lika roligt utan dem heller. Se, eran existens är lite märkvärdig ändå.
HALV fem var jag hemma. Fråga mig inte var jag höll hus eller vad jag gjorde. Inte det att jag inte minns, utan att jag bara.. Vägrar berätta.
Och jag tog en cigarett igår. Korkaste beslutet 2008. ALDRIG mera. Det smakar skit, jag mådde illa och det luktade faaaan. Jag har ångest över det idag. Jag förtjänar definitivt ingen pizza, så allt i matväg har jag inte tillåtelse till. Självbestraffning is the shit.

 Hur gick det på vårdcentralen igår? Jag kan ju berätta att han hittade väl för fan ingen glasbit. Blindstyre. Han trodde på något vis att jag drev med honom. Bah, galna lilla doktor. Tror du att jag njuter av att du skär i mig? Jag hyperventilerade.
Ja, jo. Fredagsskämt är högt prioriterat på min lista. Han har lagt våta kompresser på där och vi ska låta "naturen berätta" som han sa. Min hand ser ut att hålla på att ruttna bort. Lika bra det, den gör fan bara skada i alla fall och det är ju fröken höger som gäller.
Han påpekade att det var en sena jag måste skrapat i när jag rotade med pincetten. Ah, men vad fan. Har jag SÅ hårda senor så att det knastrar och gör huden ovanpå irriterat? Tja, orginell var jag ju redan innan men nu överdriver du.


Jag måste tillägga; JAG RESPEKTERAR ATT TVÅ MÄNNISKOR ÄR IHOP. UPPTAGNA MÄN INTRESSERAR MIG INTE. Vad ska jag med en påbörjad köttbit att göra?

     
Någon sa att jag alltid tar likadana        Söta Sara.
bilder. Här får du en till!


Så här ser jag ut innan jag ska till att le..    
    
 
 Årets bild!

Det finns fler bilder, men jag lägger upp dem på BDB sen.

A cup of shut the fuck up


 Orsa vårdcentral ringde och väckte mig. Jag trodde att jag hade försovit mig till jobbet. Tanten gav mig en tid kl 14. En tid jag definitivt inte har råd att passa egentligen. Nej, det är kommunfesten idag. Kick off, heter det. Men, jag ska nypa vårdcentralen i stjärten och gå dit. Det är bara att hoppas på att doktor lilla tänker ätgärda detta problem or else..  Jag är på dåligt humör idag, så för alla trevnad vore det bäst så.
 Ja, och nyvaken är jag också vilket gör det hela såå mycket roligare. Det tar en kvart innan jag vaknar ordentligt och innan det hinner det hända jävligt mycket konstiga saker. Hittills har jag hunnit hällt kaffe i sminkväskan (varför vet jag inte), lagt mascaran i koppen, gått fel, snubblat och varit förvirrad. Jag är en sådan där som ställer mjölken i skåpet och kaffekannan i kylskåpet. Jag säger konstiga saker också. Osammanhängande meningar. Yeah, håret står åt alla håll. Lite svårt att vakna som en drottning på den där bäddsoffan. Nu på måndag flyttar jag in till syrran och får sova på deras gamla dubbelsäng. Mjuk, skön säng i deras nya hus. PEPP!

Jag har också beställt biljetter till Göteborg i spetemeber. "Mat Göt" i alla ära.
Sen fyller jag år på måndag. Ja, hela 21 år. Så nu får jag legalt köpa alkohol i USA också. Like I care..

Nu ska jag göra en piruett ner i kaffekoppen!

Men perkele, baconrosetten.


Alltså, seriöst. Vem fan behöver licens för att vara en doktor? Gissa fem gånger vad jag hittade i min hand, AGAIN? En glasbit sen midsommardagen. Det blir liksom infekterat lite närsom och nu har jag fått nog. Den JÄVELN ska ut! Jag har klippt i handen som småbarn klipper i papper. Ändå är den där förbenade glasbiten så pass långt ner att jag isåfall får hyra en grävskopa om jag ska få tag på den.
Om jag svurit? Gud nåde mig. Jag måtte hamna i helvetet nu. Orsa vårdcentral hade minsann inga tider kvar. Nej, inga akuttider överhuvudtaget. Klockan är vadå, kvart i tre en jävla torsdageftermiddag. Vad kan ha hänt som gör hela Orsa så upptaget? Så då sa kärringjäveln att hon skulle ringa mig kvart över åtta imorgon bitti för en akuttid (JA, men självklart. jag nämnde inte att jag är ledig imorgon? Det innebär att jag vill sova och inte störas av någon som ändå kommer säga att den glasbiten får ta en taxi hem istället.) Just nu står 95 % av mitt kroppsspråk för kommunikationen till omvärlden.


Annars var jag kung av Bahamas i natt. Så skönt sov jag. Sen vaknade jag iochförsig lite innan klockan ringde, för att jag i syne såg spindlar på väggarna. But heey, jag har vanan inne! Här får ni en pungdask!

A som i A...


 Det hela börjar likna en detektivbyrå. Som den serien som gick på ettan förr i världen "Barnens detektivbyrå". Någon som minns? Små ligister som sprayade ner gamla tanter på stan och så vidare. Well, nu är jag ju inte nära någon sprayflaska men just "mysteriet" om anonymiteten som gått lös på bloggen här. Vad det hela nu ska tjäna till? Vi har väl en gemensam polare som kan ge dig min mail, eller hur? Annars får kalaset sluta här. Weey.
Så, nu skriver jag inget mer om det. Nej. Hård som sten.

 Annars kan jag tala om att en bunt andra filmer jag har beställt också dykt upp i lådan. Jag har fullt upp framöver. Och flytten till Västerås kan tänkas dröja ett tag faktiskt. Så bråttom har jag inte. Men vi får se. Just nu är jag rätt tillfreds.

Om vi kan köpa oss vår lycka, vad är vårt inre då för något? Det vi alltid har varit. En hög giriga makthalsar med pengapungen hårt knuten om röven och ett sinne för att bedra alla jävla andra. Människan i ett nötskal, sa den cyniske.

Swore he would kill


 En vecka av insomnia. Jag vaknar mitt i natten och tycks se dessa enorma, vidriga hästmyggorna. De flyger i ansiktet på mig. Jag är fan inte man att avgöra om de är på riktigt eller inte. Jag hör ljudet av dem hela tiden. I don´t get it. Sen när fan blev jag så här mesig? Tro mig när jag säger det, jag försöker verkligen bita ihop och somna men det går inte.
Och den där stora spyflugan som var och for runt örat på mig. Den var så stor att jag kunnat slå till den med ett basebollsträ och krossat en ruta med den. Vad fan matar vi dem med? ENORMA, VIDRIGA VARELSER jag vädjar er; lämna oss tvåbenta människor ifred.

Så, "Anonym" vad måste du..? Du bor ju bara en hostning och två nysningar härifrån råkar jag veta. Yeay. Du vet, det finns e-mail nuförtiden. Try it on!

Sen är blogg cp, why? Kom igen, expertiser.

I had to turn away

Efter jobbet gick jag, farsan, syrran och hennes blivande sambo på en promenad lite upp över berget. Mjo, väl behövligt kan jag säga för just nu ligger jag i botten av en Helikon-påse med lösviktsgodis. Så för var steg jag tog under promenaden slank en godis ner. (Vadå, jag har la förtjänat en när jag är så hurtig?)
Jo, vi kompenserar kallas det. Så gör alla. "Ah, men nu har jag ju faktiskt gått ifrån jobbet, så nu får jag unna mig en chokladkaka." Grejen är att jag i vanliga fall alltid unnar mig och tycker mig själv förtjäna godsaker oavsett om jag gått, setat, legat. Jag är alltid värd det.
Allt man kan tugga på och svälja ligger allt i en pil mot himlen. Därför tycker jag synd om unga flickor som missunnar sig detta UNDERBARA påfund; mat i all ära. Jag skänker inga pengar, inga kläder men en pizza kan jag bjuda en hungrig stackare på. (Men dra inte nytta av det. Jag är ingen matbutik för det.)

Tillägnad kommendatorn under namnet "Anonym"; Jag vet allt.

Idag fick jag min skokartong med alla "Sex and the city"- avsnitt (sorry att jag visar mig vara "en-av-dem"). Jag rår fan inte för det. Jag har försökt motstå. Försök motstå vatten när du är törstig.
Nej, på med nattmössan och in i dimman.


The fun is over

Vissa kommentarer kan tillochmed göra en lite på läppen. Och jag vet vem som skrev det. Ingen anonymitet biter på mig but I won´t tell anybody. 

 En sak som var olustigt på vägen hem ifrån Mora idag var denne snubbe som stirrade blint på mig när jag satt i bilen. Okej om folk tittar lite hastigt, men han tittade på mig länge. Hallå, någon hemma eller? Ah, jag kände igen honom. Sen blir jag hur jävla paff som helst. En snubbe som fått skägg, blivit fet som om han gick med smutstvätten i fickorna.. Han visste såklart vem jag var. De där ögonen lär jag inte glömma på en stund. En tom, psykotisk blick. Rädd är jag inte för någon, men nu slog hjärtat två extra slag. 
 
 Jonas var här och drack thé, åt choklad. Jävligt trevligt att få sitta så här lite halvnattetid och prata lite nödvändigheter. Sådant man gjorde förr i mitt rökrum till hem. Fläkten, kaffet och ciggen. Alla har vi varit där och alla saknar vi det ibland. Jag vill skruva tillbaka tiden. Det var bättre förr.
Vi pratade om människor som kränkt våran personliga integritet. Bitches som tar det de inte har lov till. Jag har svurit ed på att göra någon jävligt illa. Inte idag, inte imorgon men snart. Som en pormask som bara måste bort.

 Jag har varit hos far min som bjudit på god mat (han är en jävla mästerkock i köket), vi drog en raggarsväng runt Orsasjön. Sen tog jag lite fina bilder på honom i skogen. Vi kollade också igenom gamla bilder på honom som var ifrån förra året. Han har blivit smalare och finare. Allt vi behöver nu är en prick över i:et. Han förtjänar det bästa. För pappa är bäst.

Man får betala för allt som betyder något. Sådan är lagen, inget alls vi kan fly ifrån.

Pink is the colour of passion

Jag var ute och for med far min igår. Jag och hans EN haka. Han har bara en haka nuförtiden. Den andra har han gått bort, praktiskt taget. Det var under bilturen vi konstaterade att en bomb måste ha landat över Orsa, så jävla dött som det var. Inte så mycket som en katt finns inom ens perferiseende. Lite "28 dagar senare"-stuk på den här byn, så den skrämmer mig lite.
 Vad har jag gjort mer? Beställt jävligt många filmer. Jag har yttligare en period av film. Då jag går under jorden, pumpar ögonen med filmer och hjärnan med information. Jävligt gött att bara gå och dö en sväng från allt vad socialisera heter.
 Sen håller jag på med en bild, teckning vill säga, för jag har varit slarvig med tecknandet under sommaren här.
Jag kommer garanterat misslyckas med den här bilden. Jag har kommit till hälften och nu är jag så jävla NÖJD. Jag ritar förstås av någon, ur min synvinkel. Fast det ska dit en andra hälft och den går oftast åt fanders. Damn it, att jag aldrig lär mig. Men å andra sidan, övning ger färdighet.
Nu till Guttural Secrete - Reek Of Pubescent Despoilment!

The beaty is there but the beast is in the heart.

Innan du dör i en vådlig skogsbrand..

Jag har räknat ut att jag kommer att tilldelas en del pengar nästa månad, som ska få mig att börja spara till en resa. Om jag bara kunde skaffa mig ett jobb snart, så att jag kan spara ännu mer.. Då är jag snart i USA. Lätt som en plätt, eller hur? Egentligen, i tanke på att jag införskaffat mig tre snygga bikinis i år, så vore en sväng till ett sol- och bad ställe inte helt fel. MEN å andra sidan ska jag inte dö än och alla tänkbara resor hinns med. Och pengarna växer ju träd (?) så det lär ordna sig. SÅ, ÅK MED MIG!
 Jag står för det positiva idag (SURPRISE, folket!) då jag jobbat med en gammal nucka som är ungefär lika trevlig som en blött mopp. Klagar på allt, tar hundra år på sig att göra saker (man hinner fan hamna på äldreboendet själv), påpekar att man gör fel (oj, jag lade tandborsten bredvid glaset och inte i) och den lilla idavisan. Sorgligt. Ungefär som slutet i Titanic. Snyft för medelåldersdamer som fått för lite kuk. (Ursäkta språket). 
Ikväll ska jag chokladfrossa. Hyra film och vara ledig hela måndagen. En resa genom nirvana helt enkelt. "Jag har liiiite känningar i baklåret.."
 Måste också försöka ta mig ett dopp i mördarsjön här i Orsa. Eller något vatten. Det är skam att inte ha badat på ett helt år. (Skara badhus räknas icke in i den här kategorin.) Jag har fått erbjudande om nattbad men I need the mörkerseende isåfall. Äh, Coop lovar bestämt att de har allt så vi får hoppas att de håller vad de lovar.

Time for Hansjö-runt. Tata!

Immunitet


 Alltså, det värsta som finns är nog spindlar. De får mig att vilja sitta uppe med ficklampa och bag´n box med hårspray. Igår kväll vid läggdags gick en stor jävla lockespindel (en till alltså) framför mig och dennes liv gick inte att rädda. Jag slog den med skon kanske trettio gånger. De vägrar liksom dö. Sen gick jag och la mig och BARA för säkerhets skull tittade jag mig runt lite i rummet, för att försäkra mig om att kusten var klar. Jo, tänkte jag. Det är lugnt, så jag la mig ner på mage för att läsa en bok och vad går på väggen 5 cm framför mig? Den förre spindels fruga eller något. Jag tog det plattaste, hårdaste sak jag kunde hitta och drämde till den. Nu var jag bara irriterad. Hela jävla huset kryllar av det vidrigaste tänkbara väsen. Gissa om jag har sovit bra? Eh, nej. Knappt något alls. Jag måste fan övervinna den här rädslan.
Fyfan vad brudaktigt av mig. Usch. Vem är man nog att lära mig allt han kan?

Peace out.

I fear nothing


 Och se där, där ljög jag.
Idag har jag jobbat och i natt sov jag hela natten för första gången på en vecka. De tre senaste nätterna har varit i princip sömnlösa. Dagens bästa är i alla fall att jag fått igång min dator. Så nu blir det internetpumpa en vecka till och sen tvärdör allt igen. Jag jobbar på att lägga upp lite nya pics och grejer men det är så gott som års-jobb. Mycket kan hända på en månad. Den första bilden är ifrån igår och sen följer de i rad. Den längst ner är alltså den innan jag klippte bort alla mina synder och så vidare..
 Det har varit en bra sommar. Jag är nöjd. Även om diverse incidenter inträffat, så har de i slutändan bara gjort nytta. Ut med det gamla och in med det nya. Man ska se möjligheterna, säger de. Alltså gör jag som de säger, för omväxlings skull. Ödet bestämmer.
 Sen måste jag bara nämna det som jag tycker är allra lustigast när det kommer till flyttplanerna. När man har gjort det officiellt att man vill dra, så helt plötsligt börjar alla bry sig. Precis som förra året var det så puttinuttit med att jag skulle flytta men var det någon som brydde sig innan och framförallt efteråt? Samma sak den här gången. ALLTSÅ vad fan, ta tillfället i akt då. Gör det värt att stanna. Jag menar, så länge jag inte har något att stanna för så pyser jag. Jag åldras också. JO MINSANN!
Äh, mycket snack och liten verkstad. Det gäller de flesta av er. Allt från pengar till umgänge går liksom att hitta någon annanstans. Så nära som på nätet nuförtiden faktiskt. Det går att köpa husor på postorder, såatte.. Nice to meet you i alla fall.

         
       

 Och jag har dödat tre lockespindlar på två dagar. They´re everywhere! Inte undra på att man drömmer mardrömmar.
Well, var försiktig med att pilla stjärt nu. Tänk på rötmånaden.

We got ya


 Hör och häpna. Med lite eftertanke, lite efterforskning och så vidare.. OTROHET, mina medmänniskor. Otrohet är väl en karamell att suga på? Jo, en sur karamell med bitter eftersmak. Vad sägs om det? För min del går det fetbort. Om jag själv ska involvera mig i sådant, ska jag vara den enda. Och om inte? Nej, då väntar spetsiga tår på att få kicka din röv rakt åt helvete. Death row, även såkallad.
Okej, till saken. Varför drar jag upp ämnet? Jo, jag tror nämligen att jag kommit på någon med att ha varit otrogen ett tag. Och jag har förmodligen rätt. Det finns mycket jag vill skriva och resonera om men jag vill inte förstöra spänningen. Spänningen som ska få all elekricitet i hela världen att gå åt med en propp. Nu är botten nådd kan jag säga. Jag hoppas att det åtminstone sitter en liten jävel där ute och svettas över ämnet. Jag är envis som en åsna och när jag samlat ihop alla fakta, ska jag ta med mig dem till verkligheten. Det är helt otroligt ändå. Att jag inte har sett det förr. Alla får vad de förtjänar. THEY ALWAYS DO.
"Pling plong pling plong."
Ooops, nöden kallar.

THINKING OUT LOUD!


  Självförnekelse, det är precis vad jag sysslar med. Jag spelar kort, på sätt och vis med mig själv. Jag vet inte ens varför. Jag vet ju vilka kort jag har på handen och hur jag tänker spela dem. Egentligen borde jag lägga korten på bordet och låta verkligheten ha sin gilla gång. It´s just that.. I´m waaay to proud. Och det här esset vi alla vill ha i rockärmen, vad gör det för nytta när jag inte är den som fuskar? Men ett ess hade fan inte varit dumt. Det ett säkert kort att spela på och jag hade sluppit all denna förvirring.
Och att planera eventuella undanflykter för att slippa hamna i riskzonen. Den riskzon som gör att man måste tänka dubbelt. Odentifierbart, bara. Det är vad det hela är. DO I need the definition?

 Och annars är jag bara jävligt ledsen över att man favorit-patient har lämnat, åtminstone den övre delen av jorden. Jag har inte släppt några tårar, men jag tyckte om denne. Väldigt mycket. Jag var den som såg hopp. Nu är jag lika besviken som jag brukar bli i tron om att hjälpa människor. Det är helt enkelt inte mitt ämne, även om jag gjort mycket gott för dem. Nu känner jag bara ångest. FAAAAN, jag vill inte. Nu är min avdelning officiellt skit. Förutom guldvärda arbetskamrater förstås <3

Flytt, elände. Mjo. Jag ska flytta över alla mina saker till min käre fader tills jag drar. Jag vill inget hellre än att dra till Västerås, samtidigt som det finns saker som gör att man vill stanna lite lite till. Och kanske lite till. Men nej, bort med mig härifrån for good. Jag kommer fan inte tillbaka. Nu har jag hört tjatet om "när ska du flytta" att jag tröttnat. Jag har råtröttnat på det, så nu drar jag. Om det inte vore för mitt schema, hade jag aldrig besvärat eran jävla atmosfär med min onda anda. NEJ. Tror fan inte att jag njuter av att bo hos er. Jag vill därifrån och nu ska jag det. SLUTJOLLAT för den vuxna skaran. Jag har gjort det bästa från min sida för att visa lite ödmjukhet men i vanlig ordning får man fingret rakt i ansiktet. FALSKA människor kan jag vara utan, för de gör fan inget annat än skada för sig själva och andra. Hej då, ha ett bra liv.
Och därmed avsäger jag all min kunskap om att vara trevlig.

Your hot demon gel.Plus one


A zsa zsa zsu. Jo, tjena. Idag är jag så där lagomt seg.. You know, som de där godisarna som altid fastnar i tänderna. Resultatet av för mycket öl. Eller för lite. Who knows? Men det var minst sagt gemytligt. Jag, Ana och Daniel på Anchor (vad säger man, hårdrocksinneställe i Sthlm?) Jag och Anas mamma diskuterade gårdagen i morse, då hon frågade mig vilken åldersgrupp som befann sig där. Jag svarade att medelåldern är MINST 25, och att vi troligtvis var yngst där igår. Anas mamma sa efter en halv minuts betänketid; "Aha, farbröder med nitar alltså". Se där, 25 år och uppåt and you´re like grandpa to Bodil. Ingen vrkade bry sig om det. Nej, komplimangerna drällde in och några slemmiga, långhåriga hårdrockare insisterade ändå att bjussa på öl och gudarna vet vad. Jag kan nästan känna smaken av Jäger ännu. Mmm, så gott så.
Ja, det var gårdagskvällen. Men hur såg dagen ut? PRIDEPARAD. Jo, en liten sväng hann vi kolla och bilder har fångats. Jag ska lägga upp dem så fort jag får tid.
Inhandlade ett par rätt snygga jeans med den utsvängning jag behöver nere vid fotändan. Woodstock for life.
Och jag ska få träffa en gammal hederlig polare imorgon. DÖGÖTT verkligen. Två år, mitt herrskap, sedan vi sågs. Mjo. Jag vill inte lämna Ana och vad Stockholm har att erbjuda mig. Bela stanna här jämt. Västerås får det bli. 10 mil till hufvudstaden. SÅ där. Lite bla bla.

Tata. The computer says NOOO.

RSS 2.0