A som i A...


 Det hela börjar likna en detektivbyrå. Som den serien som gick på ettan förr i världen "Barnens detektivbyrå". Någon som minns? Små ligister som sprayade ner gamla tanter på stan och så vidare. Well, nu är jag ju inte nära någon sprayflaska men just "mysteriet" om anonymiteten som gått lös på bloggen här. Vad det hela nu ska tjäna till? Vi har väl en gemensam polare som kan ge dig min mail, eller hur? Annars får kalaset sluta här. Weey.
Så, nu skriver jag inget mer om det. Nej. Hård som sten.

 Annars kan jag tala om att en bunt andra filmer jag har beställt också dykt upp i lådan. Jag har fullt upp framöver. Och flytten till Västerås kan tänkas dröja ett tag faktiskt. Så bråttom har jag inte. Men vi får se. Just nu är jag rätt tillfreds.

Om vi kan köpa oss vår lycka, vad är vårt inre då för något? Det vi alltid har varit. En hög giriga makthalsar med pengapungen hårt knuten om röven och ett sinne för att bedra alla jävla andra. Människan i ett nötskal, sa den cyniske.

Kommentarer
Postat av: anonym

HAHAH bra bella hård ska man vara...

så min plan om att vara anonym gick ju inte någe vidare...ska allt ta din mail och mailbomba dig ist..

ha det bäst....

2008-08-13 @ 20:38:21
Postat av: Sublett

Nooooooooooooooooooooooooooooooo!

...

...

...

..

.

:D

2008-08-13 @ 21:01:03
Postat av: emma

jag förstår vad du menar, men kändisskapet lockar inte om man är där för att man gjort fel. jag vill göra rätt för mig och vara "känd" på det sättet. men alla tycker ju olika iofs.

2008-08-13 @ 21:23:33
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/
Postat av: Jonas

kul att du är tillfreds bella!

2008-08-14 @ 00:39:55
Postat av: emma

Hmm nej men eftersom du sa att om någon snackar skit om dig så gör det inget, det gör mig bara känd? känner inte alls så :/ inte när det är folk som verkligen vill såra mig osv. :/Men åh, säg vem det är! :D

2008-08-14 @ 14:05:44
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0