Complete again


 Jag rensar fortfarande ogräs på Internet och telefonen. Nu har jag kommit på yttligare bekantskaper som är ytterst onödiga. ALLTSÅ, det var kul så länge det varade. Och jag är en fitta som inte säger det face to face men vi pratar ju aldrig annars, so why care now? Nej, thought so. Har jag inget utbyte av dig, så är det bara en viftande hand åt helvete som gäller.
 Ska eventuellt göra en resa ner till Skara snart också. Jag saknar Simon och Martin + gänget. Ska nog dit till oktoberfesten. Det lilla jag minns därifrån förra året var jävligt roligt och där började resan till alla nödvändiga bekantskaper jag skaffade där. Som den sociala och snygga av, mitt dåvarande vänskapsförhållande med min nuvarande ärkefiende, jag var, så skakade jag hand med folk bara sådär, presenterade mig och bihanget. Se, hade det inte varit för mig hade det aldrig blivit utgångar för oss. Jag är ingen minglare, men HÄLSA på folk kan jag fan. Nu blir det osammanhängande hat till socialt inkompetenta människor med dåligt självförtroende. GOD, I can´t stand them.

 Vi ska inte prata om mitt hat till adressändring just nu. Där kan vi snacka idioter. Allt ska vara så in i helvete segt. Stressfest är det party jag får en jävla fredag. Pissråttor.
Va, Simon. klänning, VIT. i´m looooosin' it.

Kommentarer
Postat av: Sublett

Whoa... Now we're talking!! :D

Tror aldrig jag sett dig så snyggt klädd och allt.. God damn!

2008-08-23 @ 09:43:25
Postat av: Sandra

Bärs tackar jag aldrig nej till. Eller jo, i Norge, för där betyder det ju bajs. :oSnygg outfit! ;)

2008-08-23 @ 10:16:44
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Mathilda

snygg outfit! :)

2008-08-24 @ 22:16:52
URL: http://mathielicious.blogg.se/
Postat av: fia

Shit, skit snyggt bella. Du brukar ju vara snygg i de mesta. Men de va inte direkt att jag vänta mig dig i den outfiten, men jävligt nice

2008-08-25 @ 22:28:36
Postat av: Amela

very nice :)

2008-08-28 @ 10:07:09
URL: http://amav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0