I fear nothing


 Och se där, där ljög jag.
Idag har jag jobbat och i natt sov jag hela natten för första gången på en vecka. De tre senaste nätterna har varit i princip sömnlösa. Dagens bästa är i alla fall att jag fått igång min dator. Så nu blir det internetpumpa en vecka till och sen tvärdör allt igen. Jag jobbar på att lägga upp lite nya pics och grejer men det är så gott som års-jobb. Mycket kan hända på en månad. Den första bilden är ifrån igår och sen följer de i rad. Den längst ner är alltså den innan jag klippte bort alla mina synder och så vidare..
 Det har varit en bra sommar. Jag är nöjd. Även om diverse incidenter inträffat, så har de i slutändan bara gjort nytta. Ut med det gamla och in med det nya. Man ska se möjligheterna, säger de. Alltså gör jag som de säger, för omväxlings skull. Ödet bestämmer.
 Sen måste jag bara nämna det som jag tycker är allra lustigast när det kommer till flyttplanerna. När man har gjort det officiellt att man vill dra, så helt plötsligt börjar alla bry sig. Precis som förra året var det så puttinuttit med att jag skulle flytta men var det någon som brydde sig innan och framförallt efteråt? Samma sak den här gången. ALLTSÅ vad fan, ta tillfället i akt då. Gör det värt att stanna. Jag menar, så länge jag inte har något att stanna för så pyser jag. Jag åldras också. JO MINSANN!
Äh, mycket snack och liten verkstad. Det gäller de flesta av er. Allt från pengar till umgänge går liksom att hitta någon annanstans. Så nära som på nätet nuförtiden faktiskt. Det går att köpa husor på postorder, såatte.. Nice to meet you i alla fall.

         
       

 Och jag har dödat tre lockespindlar på två dagar. They´re everywhere! Inte undra på att man drömmer mardrömmar.
Well, var försiktig med att pilla stjärt nu. Tänk på rötmånaden.

Kommentarer
Postat av: emma

Ja hoppas du trivs vart du än flyttar nu då :)

2008-08-10 @ 10:10:45
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0