I had to turn away

Efter jobbet gick jag, farsan, syrran och hennes blivande sambo på en promenad lite upp över berget. Mjo, väl behövligt kan jag säga för just nu ligger jag i botten av en Helikon-påse med lösviktsgodis. Så för var steg jag tog under promenaden slank en godis ner. (Vadå, jag har la förtjänat en när jag är så hurtig?)
Jo, vi kompenserar kallas det. Så gör alla. "Ah, men nu har jag ju faktiskt gått ifrån jobbet, så nu får jag unna mig en chokladkaka." Grejen är att jag i vanliga fall alltid unnar mig och tycker mig själv förtjäna godsaker oavsett om jag gått, setat, legat. Jag är alltid värd det.
Allt man kan tugga på och svälja ligger allt i en pil mot himlen. Därför tycker jag synd om unga flickor som missunnar sig detta UNDERBARA påfund; mat i all ära. Jag skänker inga pengar, inga kläder men en pizza kan jag bjuda en hungrig stackare på. (Men dra inte nytta av det. Jag är ingen matbutik för det.)

Tillägnad kommendatorn under namnet "Anonym"; Jag vet allt.

Idag fick jag min skokartong med alla "Sex and the city"- avsnitt (sorry att jag visar mig vara "en-av-dem"). Jag rår fan inte för det. Jag har försökt motstå. Försök motstå vatten när du är törstig.
Nej, på med nattmössan och in i dimman.


Kommentarer
Postat av: anonym.

hej snygging.vad e det du vet`?

vem jag e. hade vart skoj om det vore så! men så är inte fallet, för om det skulle vara så att du vet vem jag är så måste........skulle inte kunna låta bli. :)

tack för att du gör världen lite vackrare med din närvaro

2008-08-13 @ 10:42:54
Postat av: Söderlund

Hm...

Märkligt.Får se om det kanske är min webbläsare de är fel på..Mvh

Söderlund

2008-08-13 @ 11:31:48
URL: http://ventux.blogg.se/
Postat av: Caroline

Brownie-smaken är ganska snarlig Chocolate therapy, fast Chocolate therapy var snäppet godare i min mening. Men då har du i alla fall ett hum om hur min stora kärlek smakade, haha =) Den jag äter av mest är dock Phish food. Marshmallows blandat med ljus chokladglass är inte alls fel =)

2008-08-13 @ 13:02:48
URL: http://personligutveckling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0