Innan du dör i en vådlig skogsbrand..

Jag har räknat ut att jag kommer att tilldelas en del pengar nästa månad, som ska få mig att börja spara till en resa. Om jag bara kunde skaffa mig ett jobb snart, så att jag kan spara ännu mer.. Då är jag snart i USA. Lätt som en plätt, eller hur? Egentligen, i tanke på att jag införskaffat mig tre snygga bikinis i år, så vore en sväng till ett sol- och bad ställe inte helt fel. MEN å andra sidan ska jag inte dö än och alla tänkbara resor hinns med. Och pengarna växer ju träd (?) så det lär ordna sig. SÅ, ÅK MED MIG!
 Jag står för det positiva idag (SURPRISE, folket!) då jag jobbat med en gammal nucka som är ungefär lika trevlig som en blött mopp. Klagar på allt, tar hundra år på sig att göra saker (man hinner fan hamna på äldreboendet själv), påpekar att man gör fel (oj, jag lade tandborsten bredvid glaset och inte i) och den lilla idavisan. Sorgligt. Ungefär som slutet i Titanic. Snyft för medelåldersdamer som fått för lite kuk. (Ursäkta språket). 
Ikväll ska jag chokladfrossa. Hyra film och vara ledig hela måndagen. En resa genom nirvana helt enkelt. "Jag har liiiite känningar i baklåret.."
 Måste också försöka ta mig ett dopp i mördarsjön här i Orsa. Eller något vatten. Det är skam att inte ha badat på ett helt år. (Skara badhus räknas icke in i den här kategorin.) Jag har fått erbjudande om nattbad men I need the mörkerseende isåfall. Äh, Coop lovar bestämt att de har allt så vi får hoppas att de håller vad de lovar.

Time for Hansjö-runt. Tata!

Kommentarer
Postat av: emma

Japp med fingrarna :DJa jag har ett år kvar, vadårå? :)

2008-08-10 @ 18:08:19
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0