Men perkele, baconrosetten.


Alltså, seriöst. Vem fan behöver licens för att vara en doktor? Gissa fem gånger vad jag hittade i min hand, AGAIN? En glasbit sen midsommardagen. Det blir liksom infekterat lite närsom och nu har jag fått nog. Den JÄVELN ska ut! Jag har klippt i handen som småbarn klipper i papper. Ändå är den där förbenade glasbiten så pass långt ner att jag isåfall får hyra en grävskopa om jag ska få tag på den.
Om jag svurit? Gud nåde mig. Jag måtte hamna i helvetet nu. Orsa vårdcentral hade minsann inga tider kvar. Nej, inga akuttider överhuvudtaget. Klockan är vadå, kvart i tre en jävla torsdageftermiddag. Vad kan ha hänt som gör hela Orsa så upptaget? Så då sa kärringjäveln att hon skulle ringa mig kvart över åtta imorgon bitti för en akuttid (JA, men självklart. jag nämnde inte att jag är ledig imorgon? Det innebär att jag vill sova och inte störas av någon som ändå kommer säga att den glasbiten får ta en taxi hem istället.) Just nu står 95 % av mitt kroppsspråk för kommunikationen till omvärlden.


Annars var jag kung av Bahamas i natt. Så skönt sov jag. Sen vaknade jag iochförsig lite innan klockan ringde, för att jag i syne såg spindlar på väggarna. But heey, jag har vanan inne! Här får ni en pungdask!

Kommentarer
Postat av: emma

Hade jag haft tid hos vårdcentralen och du kom där och hade en glasbit så hade du fan fått gå före :O herregud. patetiska orsa.

2008-08-15 @ 16:41:53
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0