Older men


 Kommunfesten ägde igår. SÅ hurtig på dansbanan har jag nog aldrig varit. Nej, oftast står jag i baren och drar i mig shots när bartendern inte ser eller flörtar med den. Man får väl för fan dra nytta av sina fördelar.
Kvällens höjdpunkt var helt klart kommundamerna som visade sidofläsk och hängpattar i en alldeles för trång skjorta. Hallå, ska inte ni föregå med gott exempel? Ni är ju våra förebilder. (haha) Bli som er har jag fan lovat mig själv att låta bli.
Värdarna var ju också plus i kanten. Det hade fan inte varit lika roligt utan dem heller. Se, eran existens är lite märkvärdig ändå.
HALV fem var jag hemma. Fråga mig inte var jag höll hus eller vad jag gjorde. Inte det att jag inte minns, utan att jag bara.. Vägrar berätta.
Och jag tog en cigarett igår. Korkaste beslutet 2008. ALDRIG mera. Det smakar skit, jag mådde illa och det luktade faaaan. Jag har ångest över det idag. Jag förtjänar definitivt ingen pizza, så allt i matväg har jag inte tillåtelse till. Självbestraffning is the shit.

 Hur gick det på vårdcentralen igår? Jag kan ju berätta att han hittade väl för fan ingen glasbit. Blindstyre. Han trodde på något vis att jag drev med honom. Bah, galna lilla doktor. Tror du att jag njuter av att du skär i mig? Jag hyperventilerade.
Ja, jo. Fredagsskämt är högt prioriterat på min lista. Han har lagt våta kompresser på där och vi ska låta "naturen berätta" som han sa. Min hand ser ut att hålla på att ruttna bort. Lika bra det, den gör fan bara skada i alla fall och det är ju fröken höger som gäller.
Han påpekade att det var en sena jag måste skrapat i när jag rotade med pincetten. Ah, men vad fan. Har jag SÅ hårda senor så att det knastrar och gör huden ovanpå irriterat? Tja, orginell var jag ju redan innan men nu överdriver du.


Jag måste tillägga; JAG RESPEKTERAR ATT TVÅ MÄNNISKOR ÄR IHOP. UPPTAGNA MÄN INTRESSERAR MIG INTE. Vad ska jag med en påbörjad köttbit att göra?

     
Någon sa att jag alltid tar likadana        Söta Sara.
bilder. Här får du en till!


Så här ser jag ut innan jag ska till att le..    
    
 
 Årets bild!

Det finns fler bilder, men jag lägger upp dem på BDB sen.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Haha! Orsa vårdcentral i ett nötskal! Klåpare! Jag har ju ett jätteärr på armen för att dom inte kan sy. :PJa, det kommer bild! när jag får batteri i kameran. :P

2008-08-16 @ 11:36:42
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Så sant, så sant.

Snygga är dom ;)

Men det kommer man inte

speciellt långt på ^^Mvh

2008-08-16 @ 11:53:41
URL: http://ventux.blogg.se/
Postat av: alx

HAha jonas är lika söt som alltid

2008-08-16 @ 14:55:59
Postat av: emma

Re: Jävla läkare spott-i-ansiktet ><

2008-08-16 @ 23:01:28
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0