Pink is the colour of passion

Jag var ute och for med far min igår. Jag och hans EN haka. Han har bara en haka nuförtiden. Den andra har han gått bort, praktiskt taget. Det var under bilturen vi konstaterade att en bomb måste ha landat över Orsa, så jävla dött som det var. Inte så mycket som en katt finns inom ens perferiseende. Lite "28 dagar senare"-stuk på den här byn, så den skrämmer mig lite.
 Vad har jag gjort mer? Beställt jävligt många filmer. Jag har yttligare en period av film. Då jag går under jorden, pumpar ögonen med filmer och hjärnan med information. Jävligt gött att bara gå och dö en sväng från allt vad socialisera heter.
 Sen håller jag på med en bild, teckning vill säga, för jag har varit slarvig med tecknandet under sommaren här.
Jag kommer garanterat misslyckas med den här bilden. Jag har kommit till hälften och nu är jag så jävla NÖJD. Jag ritar förstås av någon, ur min synvinkel. Fast det ska dit en andra hälft och den går oftast åt fanders. Damn it, att jag aldrig lär mig. Men å andra sidan, övning ger färdighet.
Nu till Guttural Secrete - Reek Of Pubescent Despoilment!

The beaty is there but the beast is in the heart.

Kommentarer
Postat av: Teela ♥

Nu har jag ny blogg & bloggnamn, hoppas du vill följa mig där istället :)

2008-08-11 @ 10:54:26
URL: http://www.metrobloggen.se/teela
Postat av: jahadu

hej bella...vill bara säga att du e otoligt vacker

och ibland önskar man att man vore singel så man hade kunnat flörta med dig.hoppas du hittar en bra kille som tar hand om dig.shit du e bara för fin!

2008-08-11 @ 22:34:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0