Plus one


A zsa zsa zsu. Jo, tjena. Idag är jag så där lagomt seg.. You know, som de där godisarna som altid fastnar i tänderna. Resultatet av för mycket öl. Eller för lite. Who knows? Men det var minst sagt gemytligt. Jag, Ana och Daniel på Anchor (vad säger man, hårdrocksinneställe i Sthlm?) Jag och Anas mamma diskuterade gårdagen i morse, då hon frågade mig vilken åldersgrupp som befann sig där. Jag svarade att medelåldern är MINST 25, och att vi troligtvis var yngst där igår. Anas mamma sa efter en halv minuts betänketid; "Aha, farbröder med nitar alltså". Se där, 25 år och uppåt and you´re like grandpa to Bodil. Ingen vrkade bry sig om det. Nej, komplimangerna drällde in och några slemmiga, långhåriga hårdrockare insisterade ändå att bjussa på öl och gudarna vet vad. Jag kan nästan känna smaken av Jäger ännu. Mmm, så gott så.
Ja, det var gårdagskvällen. Men hur såg dagen ut? PRIDEPARAD. Jo, en liten sväng hann vi kolla och bilder har fångats. Jag ska lägga upp dem så fort jag får tid.
Inhandlade ett par rätt snygga jeans med den utsvängning jag behöver nere vid fotändan. Woodstock for life.
Och jag ska få träffa en gammal hederlig polare imorgon. DÖGÖTT verkligen. Två år, mitt herrskap, sedan vi sågs. Mjo. Jag vill inte lämna Ana och vad Stockholm har att erbjuda mig. Bela stanna här jämt. Västerås får det bli. 10 mil till hufvudstaden. SÅ där. Lite bla bla.

Tata. The computer says NOOO.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0