Skjut mig om jag har fel


 Jag sorterar kläder, skräp och Gud vet vad. Underhållning i Orsa på hög nivå. Och har ni hört det senaste? Inte det? Nej, men då ska jag som nyhetsreporter tala om för er.. Alla har vi hörttalas om "knarkarna på Born" (?) och det verkar som om de åker ur huset nu. När jag och syrran kom hem stod både en polisbil, en annan bil (förmodligen med några myndigheter i) och en stor flyttbil. Människorna bor i ett ruckel till hus, där de har varken el eller vatten. Kläderna som hänger ute på "tork" har hängt där i två veckors tid och gått igenom både regn och solsken.
Man ser nästan aldrig skymten av dem, om inte annat när de vinkar glatt till en en gång i månaden. Det åker dit en och en annan bil ibland (got ya) för en eventuell leverans.. Ja, alla vet vi vilken leveransen gäller.
Folk pratar alltid om hur tragiskt det är i tredje världen. Här har ni fan tredje världen i ett enda litet hus. De må ha hamnat i skiten själva, men det är ändå tragedi på högsta nivå.

Jag vill ha mat.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja, gör det. Vore trevligt med lite vettigt sällskap bland alla idioter!Så dom åker ut?! Tro vart dom ska ta vägen nu då. :o

2008-08-28 @ 13:36:29
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: alx

tjaba

gotta sig i andras missär e helt rätt....

keep it up biatch....

2008-08-28 @ 20:07:38
URL: http://telesaljare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0