The fun is over

Vissa kommentarer kan tillochmed göra en lite på läppen. Och jag vet vem som skrev det. Ingen anonymitet biter på mig but I won´t tell anybody. 

 En sak som var olustigt på vägen hem ifrån Mora idag var denne snubbe som stirrade blint på mig när jag satt i bilen. Okej om folk tittar lite hastigt, men han tittade på mig länge. Hallå, någon hemma eller? Ah, jag kände igen honom. Sen blir jag hur jävla paff som helst. En snubbe som fått skägg, blivit fet som om han gick med smutstvätten i fickorna.. Han visste såklart vem jag var. De där ögonen lär jag inte glömma på en stund. En tom, psykotisk blick. Rädd är jag inte för någon, men nu slog hjärtat två extra slag. 
 
 Jonas var här och drack thé, åt choklad. Jävligt trevligt att få sitta så här lite halvnattetid och prata lite nödvändigheter. Sådant man gjorde förr i mitt rökrum till hem. Fläkten, kaffet och ciggen. Alla har vi varit där och alla saknar vi det ibland. Jag vill skruva tillbaka tiden. Det var bättre förr.
Vi pratade om människor som kränkt våran personliga integritet. Bitches som tar det de inte har lov till. Jag har svurit ed på att göra någon jävligt illa. Inte idag, inte imorgon men snart. Som en pormask som bara måste bort.

 Jag har varit hos far min som bjudit på god mat (han är en jävla mästerkock i köket), vi drog en raggarsväng runt Orsasjön. Sen tog jag lite fina bilder på honom i skogen. Vi kollade också igenom gamla bilder på honom som var ifrån förra året. Han har blivit smalare och finare. Allt vi behöver nu är en prick över i:et. Han förtjänar det bästa. För pappa är bäst.

Man får betala för allt som betyder något. Sådan är lagen, inget alls vi kan fly ifrån.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Stirrande fåntrattar klarar man sig baskemej utan! Ibland kan man tro att dom inte sett folk förr. Usch!Ja, det mesta går väl att lösa, men då måste bägge parter vara villiga att anstränga sig lite också. Det är lite svårare när det bara är en som vill komma fram till någon form av lösning, och jag kan inte kämpa för oss båda, eller tvinga honom att vilja lösa det. Så vi får se hur det går.

2008-08-12 @ 12:36:11
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Läskig snubbe.Jag må för övrigt säga att du skriver riktigt bra. Skönt flyt i dina inlägg, och man får en känsla av att bara vilja läsa mer. En utav de absolut bästa egenskaper man kan bära som skribent. Spelar ingen roll om det är alltifrån blogg till stora artikelarbeten :) Fortsätt så!Mvh

Söderlund

2008-08-12 @ 13:49:29
URL: http://ventux.blogg.se/
Postat av: anonym

hur kan du tro att du vet vem jag e?stunt samma.

du e riktigt vacker.

och det hoppas jag att du vet om.

btw vad menar du med "Vissa kommentarer kan tillochmed göra en lite på läppen" Kram

2008-08-12 @ 16:24:42
Postat av: Söderlund

Haha ja, du får gärna fastna för min blogg om du känner för det.Haha nej men http://personligutveckling.blogg.se är en riktig bra blogg tycker jag. Hon skriver på ett bra sett, och det flyter på bra, precis som jag tycker i dom texter som du själv bjuder på.Allt bra annars då?Mvh

Söderlund

2008-08-12 @ 22:30:12
URL: http://ventux.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Haha, är det så?

Trevligt trevligt!Ajdå.

Är det något man inte vill ha

ont i så är det då ryggen - jobbigt..Jo, det är bara bra med mig. Njuter

av OS-tiderna och är laddad för nattens

upplaga, haha. 04:20 drar de hela igång! :)Mvh

Söderlund

2008-08-12 @ 22:53:57
URL: http://ventux.blogg.se/
Postat av: Caroline

Haha, skojar du - den glassen är verkligen beroendeframkallande! Tre veckor i rad köpte jag 2-3 sådana i veckan, och det är ju inte så att de är billiga heller. Dock är jag väldigt upprörd över att de tagit bort min absoluta favoritsmak - Chocolate therapy!

2008-08-12 @ 23:07:57
URL: http://personligutveckling.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Haha jajamen - http://ventux.blogg.se/lif ,

hockeysupporter & journalist som man är så

känns det som ett måste att dela med sig av

sina egna tankar i ämnet liksom , haha :)Haha OS är bara var fjärde år, så då passar

man, som sportnörd, på att kolla när det

väl är olympiska spelen liksom , haha! :)Mvh

söderlund2008-08-12 @ 23:56:24
URL: http://ventux.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men Bella för faan, lika dåliga är vi båda två att höra av oss, eller jag kanske fick en p en till nu eftesom ja skriver. Det hade vart trevligt att se dig innan den 19 för då far jag igen.

2008-08-13 @ 04:17:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0