There´s one little thing


 Vi var på Wasa igår och där i vanlig ordning drällde det av flickfittor med alldeles för lite kläder och en hög mansfolk med uppumpade muskler och sneda kukar. När vi sitter där vid ett bord får jag plötsligt översikt över alla människorna där och betraktar alkoholens hårda arbete att få folk att tappa både balans, humör och uppfattningsförmågan.
Och det är samma visa varje gång; ett par bråkar över saker som egentligen inte existerar (oftast handlar det om pojkvännens svartsjuka som får sin talan när sanningsserumet intagit postion). Dvs att den största av kommunikationen begås inte av människorna, utan av vodkaflaskorna. Så alla som ens yttrar sig på fyllan är bara till synes ett par talande glasflaskor i olika färger.
Och de har den där vidriga strippstången kvar. Där gned en liten turk ifrån mansfolket sig och han hade ingen aning om vad han gjorde. Vem skulle finns det där attraktivt? Jag tyckte nästan synd om stången..
När man dessutom går igenom allt folk för att kolla runt lite så är det alltid en snubbe som tror att han är snabb nog att taffsa på en utan att man märker det (glöm inte att jag är nyktrast på plats och väldigt sugen på att slå dig) som man får lov bita ihop tänderna och flina åt. Eller idioterna som häller öl på en, som någon gjorde igår, ja. Alltså, man får ta seden vart den kommer och jag torkar självklart av mig på dig om du spillt någonting på mig. Sen blir det ett jävla liv. "Öh, vad fan håller du på med?" Jag som den bitch jag är, tar gärna den konfrontationen, för jag vinner alltid. Jag tvekar aldrig att slå en uppkäftig kille på truten. (Det undvek jag dock igår).
I ett hörn sitter två fjortisar, en med plasttuttar och en med uppblåst käft (läppar stora som apelsinklyftor) och dricker champange, sitter i Gucciklänningar (or whatever) med blekta tillfixade tänder som fortfarande inte gör succé i Hollywood. Jag konstaterade även där att de var helt pantade. Förvånad? Nej.
Vad är det som gör Mora så jävla värdelöst?
Vad är det som gör att man bekänner saker man inte måste?
Vad är det som gör att man blir extra sugen på att ligga med någon man tycker är ful utan rusdryckerna?

Svar: Människans dåliga karaktär i kombination med alkohol.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Och ändå fortsätter vi dricka. Helt makalöst! :P

2008-08-31 @ 12:51:35
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: hanipani

HAHA, helt kung! Du vet vilket jag menar ;)

Dina saker från Partylite ligger här och väntar på dig. Call me!

2008-09-01 @ 12:14:55
URL: http://snittan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0