THINKING OUT LOUD!


  Självförnekelse, det är precis vad jag sysslar med. Jag spelar kort, på sätt och vis med mig själv. Jag vet inte ens varför. Jag vet ju vilka kort jag har på handen och hur jag tänker spela dem. Egentligen borde jag lägga korten på bordet och låta verkligheten ha sin gilla gång. It´s just that.. I´m waaay to proud. Och det här esset vi alla vill ha i rockärmen, vad gör det för nytta när jag inte är den som fuskar? Men ett ess hade fan inte varit dumt. Det ett säkert kort att spela på och jag hade sluppit all denna förvirring.
Och att planera eventuella undanflykter för att slippa hamna i riskzonen. Den riskzon som gör att man måste tänka dubbelt. Odentifierbart, bara. Det är vad det hela är. DO I need the definition?

 Och annars är jag bara jävligt ledsen över att man favorit-patient har lämnat, åtminstone den övre delen av jorden. Jag har inte släppt några tårar, men jag tyckte om denne. Väldigt mycket. Jag var den som såg hopp. Nu är jag lika besviken som jag brukar bli i tron om att hjälpa människor. Det är helt enkelt inte mitt ämne, även om jag gjort mycket gott för dem. Nu känner jag bara ångest. FAAAAN, jag vill inte. Nu är min avdelning officiellt skit. Förutom guldvärda arbetskamrater förstås <3

Flytt, elände. Mjo. Jag ska flytta över alla mina saker till min käre fader tills jag drar. Jag vill inget hellre än att dra till Västerås, samtidigt som det finns saker som gör att man vill stanna lite lite till. Och kanske lite till. Men nej, bort med mig härifrån for good. Jag kommer fan inte tillbaka. Nu har jag hört tjatet om "när ska du flytta" att jag tröttnat. Jag har råtröttnat på det, så nu drar jag. Om det inte vore för mitt schema, hade jag aldrig besvärat eran jävla atmosfär med min onda anda. NEJ. Tror fan inte att jag njuter av att bo hos er. Jag vill därifrån och nu ska jag det. SLUTJOLLAT för den vuxna skaran. Jag har gjort det bästa från min sida för att visa lite ödmjukhet men i vanlig ordning får man fingret rakt i ansiktet. FALSKA människor kan jag vara utan, för de gör fan inget annat än skada för sig själva och andra. Hej då, ha ett bra liv.
Och därmed avsäger jag all min kunskap om att vara trevlig.

Your hot demon gel.Kommentarer
Postat av: hanipani

jag saknar dig beela :(

2008-08-06 @ 22:34:32
URL: http://snittan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0