X-treme makeover


 Jag fick jobb hela helgen (Kom springandes till mig, pengar. Jag behöver er.), vilket betyder att jag blir hemma i helgen. Ingen resa förrän om två veckor till Göteborg. Det är pepp!
Igår var jag coh syrran till alla ställen i hela Dalarna (nästan). Vi var till Insjön och Borlänge. Där fyndade jag skor, jävlar anamma. Ballerinaskor 50 :-/paret, tofflor och Poccahontas-dojjor (jag är en indian, jag är en indian!)

Och flytten hos knarknarna fortsätter. En saneringsbil (öööh, konstigt) är där nu men till vilken nytta fattar fan inte vi. Ska de inte riva huset? Kronofogden var där igår och tog ta mig fan allt, tror jag. Så gåre när man inte betalar för sig.
Vi är helt övertygade om att dessa två tvåbenta människor kommer att elda upp huset och sedan dra. Så vi får väl se om det brinner på Born en vacker dag. Vi ringer ingen brandbil. Huset ska fan brinna ner till grunden, så vi slipper dö av asbest som isåfall kommer spridas som pesten.

Under kvällen igår hade jag fått tag i en sida, där man kan ändra färg på ögonen. Det var underhållande. Så, jag provade att vara brunögd. God damn, det var hur snyggt som helst. Tyvärr kan jag inte infoga någon bild här, så bilddagboken har alla svaren. Och på måndag ska jag frisseras igen. Jag har andra planer för håret nu. Ialla fall hårfärg. Allt återstår att se, so jag kommer inte att tala om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0