48939846


 Helgens underhållning blev Hillevis födelsedagsmiddag. Maten var god och hennes familj är verkligen trevliga. Jag gillar hennes pappa, Lennart. Han är alltid lika trevlig och hur kul som helst. Sen hade jag och Hannah roligt åt Hillevis lillebro Samuel som jag vill kalla för Sebastian (han ser ut att heta det) och flummigare unge får man ju leta efter.
Han kastade snöbollar på mig, så jag hotade med att vika ihop honom i en snöhög utanför huset. Tja, det brukar ju kunna skrämma ungarna annars men den här lille mannen ville snarare anta utmaningen. Fast jag kunde förstås inte ge igen, i tanke på hans ringa ålder. Det vore barnmisshandel och det ligger inte i min natur. Barn kan vara rätt roliga.
 Igår jobbade jag och det kändes skönt att vara tillbaka till Orsagården. Jag var dock seg och lite innanför mitt egna men när det kommer till jobbet, är det lättare att vara mer utåtagerande än bland vanlig festfolk till exempel.
Och ungefär en vecka kvar till uppkörning.. Det är pirrigt och nervositeten är sannerligen ett faktum. GOSH, öppna en lucka och låt mig få försvinna.

Ikväll drar jag nog till Hanna och äter mat. Hon skulle bjuda på laxange. MUMS! Och träffa yttligare ett barn som tycker att det är superkul att reta mig. Är de inte underbara, de små liven?

Kommentarer
Postat av: Daniel

Uppkörningen kommer att gå så bra såå, gasa på bara å va på din vakt!

2008-12-08 @ 18:06:06
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Mittendelning låter bra. :P Eller så kan du förklara för Jonas att man inte har inflyttningsfest på fredagar. :P

Hur som helst så blir fest nästa helg också, då dyker Kelly upp. :)

2008-12-09 @ 16:01:20
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0