Blogg är ute


 Rubrikens stora avseenden. Jag har för avsikt att tro att bloggandet håller på att inta sin slutdestination. Kanske dags för Linda Rosing att skaffa sig ett riktigt jobb nu då. Blondinbella har ju turen som fortfarande går i skolan, men extraknäcka får hon göra någon annanstans, kan tänkas.
Lika bra det kanske, för det här med blogg har ju blivit som en jävla massa papper med sörja på. Folk skriver ju bara för att skriva och uppnå en viss mängd läsare. Det är ju få bloggar som innehåller något utav intresse. Och Therese B ligger inte i den kategorin den här gången heller. Bite me.

Och Orsa vårdcentral menar att jag inte alls har öroninflammation utan bara lågt blodtryck. Happ, varför snurrar det även när jag sitter ner och varför har jag ont i huvudet och varför slår det lock för öronen? Varför mår jag för den delen illa? Ah, fan. Jag hade inte bihåleinflammation heller.. Allt detta kunde distrikten styrka per telefon. Duktiga jävlar det där.
Jag tänker ändå ställa min egna diagnos; Inflammation i öron eller bihålerna måste det vara eller också har jag blivit gammal och fått vanlig yrsel. THiiiiiTHiiiii.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0