Day & age


 Jag och far min var till Mora igår för att se om det fanns några snygga jeans till salu och det fanns det såklart inte. Jag vill ha de här ljusa, snygga crocker jeansen som var populära på 80-90talet. De skulle komma tillbaka i vår, som alltid. Jag sover ju varje vår, så jag får ställa väckarklockan på april i år för att hinna få tag i ett par. Jag kan iofs tänka mig ett par mörkblåa jeans, som syrran har men det fanns inte heller, såklart.
Pappa köpte två tröjor och han är förjävla rolig. Oavsett vad det är för plagg han tittar på, ska allt vara antingen vitt eller svart. Så igår var jag tvungen att hjälpa honom att bryta det gamla mönstret, så han köpte en ljusgrå stickad tröja med svarta ränder. Lite halvmodern sådär. Vad är det för mening med att köpa nya kläder om de ändå ser ut som de plagg man har hemma? Sen säger far min; "Vad fan, du har ju inte handlat någonting. Har du lurat hit mig för att jag ska handla en massa?" Var inte det bra då, med en ny garderob?
Jag å andra sidan höll på att begå ett stort misstag, att köpa en tjock vinterjacka som för den delen var jävligt snygg men hallå. Nog för att det är 20 minus i Orsa men jag ska ju snart hem till Göteborg där det är max 6 minus grader. Vad ska jag med en tjock vinterjacka till där? Jag klarar mig nog med vinterspäcket.

Sen när vi kom hem gjorde jag småost. Jävlar vad god den blev. Aldrig har jag lyckats så bra. Magic food- fingers.
Sen åt vi pizza. Pappa har insisterat hela veckan på den där forbenade pizzan, bara för att julmaten har satt ett varningstriangel i ena hörnet. Inte är det sådär ljuvligt gott med pizza alltid.. Nej.

Nu snart till tanter och gubbar på Orsagården!
Kommentarer
Postat av: Angelica

Bella. =) Vintern kan vara förjävlig i Götet med, Det är en förbenad blåst med isvindar där nere så du skulle nog köpt den.

Ett tips bara =)Gott nytt år.

2008-12-31 @ 00:12:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0