Den där känslan av att något är fel.


 I morse anade jag ugglor i mossen. Fredrik åker alltid till jobbet runt sju tiden och då har han oftast glömt kaffekokaren, lamporna på och såvidare men den här morgonen var det något som inte stämde. För det första var det svart i köket och kaffekokaren var kall (okej, han kanske hade bråttom till jobbet och inte hann koka något?) Sen tänkte jag om de försovit sig och kollade om bilden var kvar men den var borta, så då måste han ha åkt.
Klockan halv tio började jag känna: fan vad syrran sover länge och undrade när hon tänkt kliva upp. Tycker hela tiden att det är något konstigt med allt. Inte en siffra rätt so far. Sen borstar jag tänderna och då kommer pappa. Då säger han att Steffi och Fredrik är på akuten för att Fredrik hade en icke nådig huvudvärk (tänkte på hjärnhinneflammation direkt) men han har tydligen fått sig ett virus i kroppen, så han sölar lagom i någon säng och ska göra det i ett par dagar.
Redan första steget upp ur sängen sa mig att något inte var riktigt som det skulle i morse och tacka vet jag rutiner, då man faktiskt kan ana att något är galet om rutinerna inte riktigt följs efter en vacker dag.


Weird.

Kommentarer
Postat av: Steph

Du vart allt bra rädd va?

2008-12-11 @ 19:08:18
URL: http://wests.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0