Don´t drink and drive.


 Alltså, är det någonting jag verkligen har tröttnat på så är det alkohol. Folk blir fan så jävla tröga  av det och slarvar bort saker som bankomat-kort, jackor och SITT förnuft. Fulla människor brukar säga dumma saker, göra dumma saker som de inte kan stå för dagen efter och dyrt är det att supa också. Men till vilken nytta? Hur gott är ett eller tolv glas rött vin? Hur gott är egentligen 5 till 15 bärs? Eller hur gott är det egentligen med en flaska brännvin? Inte alls och dessutom innehåller de sjuka mängder socker. Sen sitter folk hemma i soffan och tycker att de är feta.
Jag förespråkar inte alkohol. Jag har nästan blivit lika emot det som mot droger, men inte riktigt. Dock blir vägen dit desto tydligare.
Det känns meningslöst att slösa liv, energi och pengar som ni slitit så hårt för, bara för att kunna dricka bort yttligare förnuft och självkänsla. Ett glas är ett glas närmare ett beroende. Sluta och lägg pengarna på något roligare.
Alkoholiserade människor är faktiskt en sak som gör mig både ledsen och förbannad på samma gång. Väldigt frustrerande.
Straight edge- kulturen kommer mig allt närmare..

Kommentarer
Postat av: Sandra

Så jävla sant egentligen. Jag har själv börjat fundera i samma banor. Va fan ska man dricka för? Helt jävla poänglöst. Men ändå gör man det. Helt urbota korkat.

2008-12-15 @ 12:22:54
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0