I LOVE my sister <3


 Ah, det är så underbart att få bo hos syrran under vistelsen i Orsa. Verkligen! Jag menar, hon beskyller mig inte alls för att ha haft sönder någon duschstång eller hennes dator eller andra småsaker. Nej, för det gör ju inte en syster.
Men jo då, min GÖR det. Hon säger; "Du har haft sönder min dator." Nej, det har jag inte. "Nähä, konstigt att den är trasig nu då sen du kom hit." Ja, det håller jag med dig om. Det är verkligen konstigt men jag surfar varken porr eller laddar hem musik, om inte min mejl sprider virus då.. "Duschstången är trasig." Jaha, okej..? "Ja, har du haft sönder den?" Öh, ja, jag tyckte mig se gröna tomtar och fick panik. Nej, jag har inte haft sönder den. "Men du använde ju den senast." Ja, men eftersom att ingen har upptäckt det här förrän nu så har den säkert varit trasig under en längre tid.
Sen hör man tunga, sura steg uppför trapporna som betyder att nu är hon arg.
I morse vaknade vi ungefär samtidigt fast jag var lite före ner till köket och upptäckte ingenting konstigt på vägen ner. Sen kommer syrran och ställer sig i mitten av trappan och börjar glo på golvet. "vad fan äre här? Har hunden pissat? Det där har du säkert sett men bara struntat i att ta upp", säger hon. Ja, jag gillar när det är kiss på golvet och helst om jag får kliva i det, var liksom min tanke. Så var hon sur för det också.
Snart är det mitt fel att huset de bor i har ett 11 cm för tunt golv i ena rummet och det är dessutom sprickor i det, så gammal som jag är är det hela säkert mitt fel. För jag är ju född 1946 och byggde huset samma dag..

Kan ha blivit årets mest ironiska inlägg, men det är ju nästan lite humor över det.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Syskon! <3 :PVisste väl att Jonas inte skulle ha fest på fredagen. :P Så då ses vi på fredag! ;)

2008-12-10 @ 17:12:49
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0