It sucks to be sick


 Jag är sjuk. Jag lyckades göra två av tre arbetsdagar, sen var jag tvungen att tvinga in Pernilla att jobba för mig. Måtte den här förkylningen göra sitt snabbt, för är det någonting jag inte gillar så är det att vara sjuk. Idag har jag till mestadels bara sovit och glott på tv. Vi kollade nyss på The dark night för andra gången och filmen är suvuränt bra. Jokern är såklart en favorit.
Så förutom att ha samlat på mig sår runt näsan efter att ha snyt mig miljontals gånger och gjort slut på en rulle toapapper, så samlar jag tankarna inför körprovet som skall komma i veckan. Om jag inte bajsar ner läraren, så lär jag i alla fall göra ner stolen. Om jag känner mig själv rätt, kommer jag inte att kunna behärska nerverna. God, I´m nervous.
 I veckan åker jag också hem till Göteborg för att hämta på mig mer kläder. Ska ju bli i Orsa längre än väntat och har börjat tröttna på syrrans för korta byxor. Sen måste jag krama mina serber och önska dem en god jul.
Jag håller också på att försöka tjata ner min käre mormor hit ner till jul, så att jag kan krama om henne mycket innan jag åker till Göteborg under en längre tid. Jag vet ju inte när jag får se henne igen. Östersund ligger ganska långt bort..

Det var det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0