Kaos


 Det är ibland underbart att vara tim-vikarie, och speciellt så här i juletider då man är mer eftertraktad än Madonna. Jag kommer i princip jobba häcken av mig och kontot kommer att vara fullspäckat med välförtjänta pengar som dock måste sparas till hyra om jag inte får jobb. Jag vägrar tigga pengar av mina föräldrar bara för att jag råkar handla för mycket saker som jag egentligen inte har råd med.
Det är emot min natur och trots detta måste jag ibland be om en slant. Det kommer å andra sidan att betalas tillbaka när mina föräldrar blir gamla, då jag inte tänker vara snål på saker till dem. De förtjänar alltid det bästa och jag ska försöka uppfylla deras krav senare i livet.
 För övrigt råder det KAOS i Mora, vet jag av erfarenhet. Jag skulle egentligen åka dit och köpa en julsmäll åt Stephs man men jag vet inte vad. Hur som helst blev det ingenting, för det fanns inte EN ENDA parkeringsplats i hela Mora. Och folk kör fan som de själva vill. Idioter... Och eftersom att jag körde själv och är nybörjare fick jag klara mig ur en jävligt knepig sits helt på egen hand men det gick bra. Ingen skadades allvarligt och jag svor mest för mig själv.

Sen måste jag nämna på min omogna lillasyster, som har gömt Internet-adaptern för att jag inte ska kunna sitta där (för att det på något vis stör henne att jag kollar min mail i högst 15 min) men det hon inte tänkte på var att jag hade 100 kvm att söka igenom under en ganska lång tid och eftersom att jag inte har annat att göra, så letar jag förstås.
Som snart 20 åring tycker jag väl att det var rätt onödigt från hennes sida att gömma sakerna för mig men sådana där saker säger mer om henne än om mig. Tur är väl det. Hon ska väl bli vuxen en dag hon också.. kanske.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hahah!

2008-12-23 @ 12:10:30
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0