N0LL

 
 I just knew it. Någon kunde ju bara inte låta bli att fråga om jag hade något emot cp-skadade (för att jag var riktigt klantig och uttryckte mig fel) och med lite mer grundläggande information om mitt yrke så bör man kanske förstå att jag inte har något emot cp-skadade men det kanske krävs lite mer än att kunna äta med kniv och gaffel för att fatta det. Högfärdiga människor (som egentligen inte har rätt till det) ser ju ner på allt som i samhället inte anses som "normalt" och eftersom att det var den typen av blick fulhuvudet gav mig, så blev det min utgångspunkt.
Jag måste ha glömt att nämna att jag jobbar med såväl cp-skadade, utvecklingsstörda, psykiskt störda och alla möjliga former av handikapp och jag ÄLSKAR mitt jobb!
För övrigt, som ni själva brukar säga; "har ni något att säga, så stå för vem du är." Or else.. Dra åt helvete.

Jag har lunchat med Nevin idag. Mycket gemytligt. Skönt att stöta på människor som fortfarande är orginella och lika lättsamma som för flera år sedan. Den sorten är liksom valarna; utrotade.
Igår klistrade vi ihop pepparkakshus men årets variant blev inte ens hälften så snygg som förra årets. Den här gången blev det riktigt.. Mesigt. Nästan så att jag vill göra om det och med en ledig stund på söndag kanske jag ordnar det.
Nu skriker syrran att vi ska skriva namn på pepparkakshjärtan. Snacka om människa för julstäming. En annan kunde lika gärna äta pizza på julafton. Så seriös är jag.

Snöstorm deluxe! Kära nån, mitt i allt blev vi som barnen i frostmofjället. Underbart. Jag vägrar gå ut.
Fjolårets läckerhet.

Kommentarer
Postat av: Söderlund

Svar: Hahaha, ja det har du rätt i. Jag fick bara lov att ta upp det för att det var så sjukt. Jag menar, varför inte skriva "upptagen" i pannan istället liksom? Hehe.Får be om ursäkt för att svaret kommer så pass sent som de gör, men jag har haft en otroligt massa annat att göra senaste tiden men hoppas på att det ska bli ändring med detta framöver :)Allting bra med dig?

Massa kramar! <3

2008-12-03 @ 22:08:58
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0