Okey, någon är sjuk i huvudet?


 Jag började kvart i sju i morse, gjorde mitt pass till det bästa för att få ut så mycket av julkänslan som möjligt för de gamla. Vi hade en hel del tid över efter lunch och jag gjorde egentligen ingenting annat än höll en gammal dam sällskap, för att hon var helt ensam och tog hand om dem som inte fick besök. Jag tycker att det är förjävligt av anhöriga att inte kunna dyka upp. Ett jävla "hej" måste väl mina kära patienter, var en försig, vara värd? Nehej, men då ska JAG visa dem att de är värda det.

Sitter hos Stephanie och Fredrik nu, vi har ätit god mat (men skam på mig som åt fjantigt lite det här året, då man andra år har kunnat smocka i sig hur mycket som helst). Vi öppnade för en stund sen alla julklappar. Vi var 13 personer som skulle få miljonr julklappar från allt och alla, jag var tomten..
 Mitt i allt får jag ett rött, platt "kuvert" eller någon hade gjort ett eget kuvert och skrivit "god jul Isabelle". Men det stod inte ifrån vem. Stephanie hade fått ett likadant och hon hade redan öppnat sitt, sen säger hon: "Öppna det röda kuvertet. Jag vill se vad om är i, sa hon helt extas. Jag satte mig på en stol och öppnade det och jag tyckte hela kuvertet kändes.. olustigt. Bara en magkänsla. I kuvertet låg ett kort på min pappa från det att han var barn. Det var allt. Ingenting annat. Jag blev röd i ansiktet av olust och jag fick ångest, blev nästan förbannad och frågade vem fan som hade skickat det där. Egentligen ville jag bara kasta kortet på golvet. Jag trodde att de skämtade med mig om något. Men nej, kuvertet kommer ifrån en helt okänd människa med ett kort på pappa. Vad fan ska det säga mig? Någon hade dessutom lämnat det personligen i pappas brevlåda i natt eller igår kväll. Alla tyckte att det här var konstigt, sen spekulerar vi alla uti vem det kan vara utifrån bokstäverna men i det stora hela var det bara jag och mamma som tyckte att det var nästan sjukt att lämna det här brevet. För att det säger varken mig eller min syster någonting. Varför ett kort på pappa från när han är barn? Ingen har det kortet? Och varför lämnade personen inget namn? Och varför till mig och Stephanie?
Nej, jag är väl bara paranoid som inte uppskattar anonyma överraskningar som helt saknar logik. Det är iallafall ifrån någon vi känner och det skrämmer mig ännu mer.
HOPPAS att det ringer någon och säger; "Ja, men det var jag som skickade brevet." så att jag får ett namn.

Aja, god jul.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Fy fan va wierd. Håller med om att det är skumt som fan. :o

2008-12-25 @ 13:15:48
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0