Övning ger färdighet


 JAG HAR FÅTT MITT KÖRKORT! Jag kuggade mig varken på teorin eller uppkörningen, någonsin och nu är kortet mitt. Hur det ska komma att se ut är en annan femma. Jag berättade om fotografiet jag tog vid teorin och jag ser visst ut som en väskryckare men skit i det. Det kan jag stolt visa upp för snuten sen när de ber mig blåsa och jolla. Hellre en väskryckare än en förevig övningskörare. Det första pappa sa när jag sa att jag klarat det var; "Ja men vad bra. Då kör du oss på jul och nyår." SJÄLVKLART! Jag är ju ändå alltid nykter och torr, så nog kan jag göra en björntjänst. Tack pappa för att du betalat hela resan till kortet också. Fick dock inte sova något i natt för att jag drömde konstiga saker om körning och allt. Nu slappnar alla nerver av..

 För övrigt är jag i Göteborg och hälsar på mina serber. DÖkul att se dem igen. De är så roliga att jag får flashbacks för hur det var när jag väl flyttade hit. Jag har haft sådan jävla tur som får bo här. Jag kom på igår vad skillnaden mellan dem och vanliga svennebananer.. De här människorna är livsnjutare och det är roligt att se folk som kan glädjas åt ändå ganska små saker..

Kommentarer
Postat av: Sandra

Fifan va skoj! ;) Så då äre dig man kan ringa när man behöver chaffis ett tag framöver alltså? Medans det fortfarande är helskoj att köra menar jag? :P Haha. :P

Ja, jag ska flytta. Haha. Det går undan här, som jag kommenterade innan så lever jag i nuet. Haha. :P Jag ska bara flytta till andra änden av Orsa centrum. ;)

2008-12-17 @ 12:28:39
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Tommys mamma

Grattis till körkortet. kram

2008-12-17 @ 16:02:17
Postat av: Angelica

Grattis bruden =)

Äntligen det måste ju kännas dunderskönt att du klarat det. Jag kommer ihåg hur det kändes i magen och hjärtat den dagen men fick det. Lovely helt enkelt.Förresten... GOD JUL :D

2008-12-20 @ 14:11:17
Postat av: Amela

GRattis till körkortet!! =)

2008-12-31 @ 00:19:16
URL: http://amav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0