Tjejer ÄR dumma i huvudet


 Gosh, jag har fortfarande huvudvärk efter en veckas tid och ska snart dra till jobbet. Det är jag som håller Alvedon kvar i arbete men egentligen får jag inte ut någoting av det. Alvedon sucks big time.

 Igår var jag chaffis åt Hannah och hennes syrra. Så jag hakade på dem när de drog till Åbergs, bowlingen och såvidare. På Åbergs började en brud prata med mig och frågade mig om jag och hon var osams. Jag vet vem den här tjejen är och jag vet precis vad hon vill få ut av den här konversationen. Det här är stora chansen att, för mig, spela dum och det är roligt. "Nej", sa jag. Varför skulle vi vara osams?" För att du och min kusin är det, säger hon. Jag bara tittar på henne. "Ja, men hon som låg med din kille." Jag tittar fortfarande på henne som om hon vore från vikingatiden och pratar ett konstigt språk som jag inte fattar. "Hon är liten, blond." Jag rycker på axlarna. Eller var det inte din kille? säger hon och funderar och jag hör hur hjärnan arbetar bakom det lilla huvudet, varpå jag kläcker ur mig: "Han har legat med så många att jag har tappat räkningen". Hon tittar på mig som om jag hotat att döda henne, helt förskräckt. Sen säger jag att om jag inte bråkat med henne, så är vi inte osams. Och den här bruden drar upp ett ämne som är så gammalt att det inte ens har någon färg på sig längre. En sak som hände för tre år sedan. Och hon har då under alla dessa år sett mig som ett hot, att jag när som helst ska plocka fram en bazoka och skjuta skallen av henne. ÖH? Hur långsint får man vara? Jag har inte ens någonting med just DEN här tjejen, mer än att hon är kusin med Satans avkomma. Dock måste jag påstå att bruden var jävligt klumpig trots allt, för att hon påminde mig om detta. För jag menar, på den tiden var det ju urkul att en slapp shake'n bake fitta låg med min dåvarande pojkvän. Men allvarligt talat, jag har inte så pass mycket fritid att jag orkar sitta och tänka över det än idag. Det där släppte jag för tre evigheter sen. Konstigt nog har inte de gjort det..
Är jag verkligen så skräckinjagande att folk måste fråga mig om vi är osams?
För att milda människors mardrömmar, ska jag måla skrattgropar och en glad mun så att jag slipper anstränga mina ansiktsmuskler för att inte uppfattas som en hysterisk brud som vill mörda någon. Jag är ingen mördare, men jag orkar bara inte le hela tiden.
Jag hatar tjejer. De är ju så in i helvete jävla urblåsta.

Kommentarer
Postat av: hannah

haha, skrattretande faktiskt :)

2008-12-21 @ 15:24:08
URL: http://snittan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0