Nothing sweet about me


 Okej, då var teorin avklarad. Uppkörning nästa! Det hela är ju minst sagt en lättnad och allt pluggande har gett resultat. Min hjärna svek mig inte. Jag är nog min bästa vän ändå.

Var nyss ut och rastade hundfan som retar gallfeber på mig. Gården han har att springa på är rätt stor men lik förbannat ska han ut på vägarna och den här gången sprang han långt ut efter en människa som gick på vägen. Klockan är kvart över nio och jag har morgonfrilla. Så jag sprang efter hunden och den fortsatte att springa käpprakt åt helvete. Till slut kom hunden i fatt den där människan som var snäll nog att hålla fast den så att jag kunde ta med mig den in. Man lär ju ska få hunden att fatta att man inte ska gå ut utanför grindarna, för jag personligen har ingen lust att dra upp en platt hund ifrån gatan om det skulle komma en bil en vacker dag. Och jag lär inte hinna springa ifatt den där jäveln i pyjamasbrallor och i ett par skor jag knappt har på fötterna.

Idag fyller Hillevi år, så vi ska upp till henne och fira hennes 20 års dag. Gratulerar, honey!

Har dessutom fått reda på att jag har MASSOR av jobb att se fram emot i jul och nyår. Money & Orsagården <3 Jag är dock ledig nyårsdagen på begäran.Ja, retuscherade bilder är ju alltid lika roliga. Ser inte ens i närheten ut sådär, kanske för att halva ansiktet är borta.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Fest ikväll alltså? :D

Vad händer på nyår da? :)

2008-12-06 @ 09:59:46
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag vet inte riktigt. Jag har egentligen lovat bort mig till Halmstad, men dit har jag inte råd att åka. Stockholmsgänget vill att jag ska komma dit. Händer det nåt i Orsa, hade det ju varit skoj att stanna här. Så jag har ingen aning faktiskt. :S

2008-12-06 @ 10:15:45
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Sandra

hahah! :) Får se vad som händer. Visar det sig att det blir nån brakfest här, så stannar jag nog. Så det kanske är dags att börja leta fest då? :P

2008-12-06 @ 10:53:16
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Sandra

Holmbergskan nämnde igår att hon ska försöka få tag i en bystuga och ställa till brakfest på nyår. Låter det intressant?

2008-12-06 @ 11:37:43
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0