What would you do without your friends?


 Igår pratade jag med en kompis vars pojkvän har en eller flera skruvar lösa. Han utövar manlig härskarteknik på henne och har den där arroganta attityden som kastar ur sig ett par dåligt formulerade meningar som förstås sårar henne. Hon var upprörd när vi pratades vid och jag sa till henne att det ordnar sig. Det gör det alltid, även om skiten nu känns sur. När saker och ting känns tungt, får man tänka långsiktigt och ha det där i bakhuvudet. Ingenting varar för evigt.. Inte ens olycka. Hur kliché och sentimentalt det än kan bli, så är det mitt bästa tips för that´s the way it is.
Jag värnar om mina vänner och tycker att de förtjänar det bästa, alltid. Därför vädjar jag till deras förnuft att undvika människor som sprider negativ energi.
"En riktig vän är den som säger till om du har något i näsan." En riktig vän är den som drar fram det bästa ur dig. Så varför satsa på en idiot som drar ner dig i sin egen skit?
Däremot när det gäller lycka, tycker jag definitivt att man ska ta vara på tillfället och leva i nuet.
Det är skillnaden mellan lycka och olycka.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag lever i nuet kan jag lova. Fifan vilka galenskaper det planeras nu vill jag lova. Men bra blir det nog. :D

2008-12-10 @ 18:21:25
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Amela

"En riktig vän är den som säger till om du har något i näsan."Åh, får mig att tänka på kommentaren "have I something in my nose?" ;o)

2008-12-31 @ 00:23:00
URL: http://amav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0