Your big head


 Lite sleten är jag allt. Jag har sprungit runt och slitit på Orsagården under julhelgen och har nyår kvar. Sen drar jag hem till Götelaborg. Ska bli skönt att få komma hem. Man tröttnar rätt fort på att känna sig ovälkommen och att ständigt vara i vägen för folk. Ja, "ma famille"..
Fick en lap-top i julklapp som jag är oerhört glad över. Min stationära skitdator ska jag banne mig göra mig av med. Så, nu har jag mobilt bredband och hoppas på att kunna surfa hur mycket jag vill och ingen ska någonsin kunna gömma varken datordelar eller internetadapter. Mohahahaha.

Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra på nyår. Jag kommer aldrig så långt som till Hansjö. Så, det lär sluta med att jag sitter hemma själv but hey, det gör ingenting. Jag har ändå en väldigt liten lust att umgås med fulla, otrevliga typer som kallar mig för fitta. Och sen, ordet fitta är det fulaste jävla ord man kan använda som de sa i en film.

Den ljuvligt supersöta hunden åt givetvis upp kamerasladden, så att jag får nöja mig med webcam-bilder. Höh. Webcam är underskattat har jag konstaterat.
Tata.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag funderar på att skita i nyår. Stanna hemma, käka god mat, kanske dricka ett glas vin, se på raketer å sen sova. Vad tror du om det? :)

2008-12-28 @ 22:17:44
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0