New York


 Ah men vad fan, jag är jävligt sugen på att dra dit lite apropå hästar och leva loppan en sväng. Staden som aldrig sover, som har allt att erbjuda och så vidare. Allt jag någonsin saknat finns säkert där. Kanske kan man sätta en punkt för sin lite tråkiga tillvaro. Kanske..
 Solen har vilat sina händer på mig idag också, varit ute med syrran och Fredrik. Glass i stora lass, promenad, grillat. Ja, you name it baby.
Jag åkte hem en liten sväng för att kolla posten då jag hade fått brev ifrån SIMON! En bok fick jag av honom: Min stora kärlek. I den hade han skrivit några rader men innan han hann påbörja det konstaterades det att pennan inte riktigt fungerade som den skulle, så han hade klottrat lite i början och skrivit: "Men penna fungera då. Ah, där." Och så vidare. Jag höll på att dö av skratt och det här var helt klart årets bästa present. Thank you, honey bunny.
 Jag har fått inredningssakerna jag beställt också. Nu vill jag bara dra och fixa fint. Mitt indi-hem i en kulturkrock med barock-stilen. Kan bli jävligt cola med öl, fast jävligt läskande. Just så.
 Imorgon drar jag till himlen, dvs Stockholm. Ett jävla tjat om det, kan tänkas men jag njuter ju. Jag har saknat Ana och det ska bli kul att träffa henne igen. BODAN också förstås. Yeay. Tårta, kalas och ballonger till alla små barnen.

Den här dagen kan bli svår att klå faktiskt..

Kick off


 Jag har solat mest hela dagen. Urskönt verkligen. Sen att denna bränna sitter som ett smäck på mig är ju ett plus förstås. Man ska inte sola för mycket, såklart. Är jag inte en neger, ska jag inte vara brunare än vit.
Jag har varit kyssvänlig hela dagen också. Får en sådan mäktig lust att kyssa någon.. Vem som helst. Grabba tag i någon  på byn eller hoppa över en campare or whatever. Fast jag är anständig, så jag låter läpparna möta en godisbit istället. Typ lika gott det.
Imorgon kan hända att det finns bildbevis på min björnfitta till hjässa. Stay true.

Madness takes it´s toll


 Mina käre medarbetare flög på mig i morse när de fick syn på nya frisyren som dessutom vid just den tidpunkten hade fått stå ut med en och en annan vindpust samt övernattning i helveteshettan. Så jävla tjusigt så. Idag har jag mest gått och dragit mig i den nästan obefintliga luggen.. Som ticks. Inga ovanor. Jag vill inte ha fler ovanor. Det räcker med att jag spottar, svär och hatar. MY FUCKING MISSION IN LIFE dessutom.
 Vad har jag gjort idag? Jag jobbade (hade en sådan jääääävla bra dag. Pillan och Bela i en kombo), tog en glass med Fredrik på bryggan. Det var fett värt det. Sen har jag varit i Mora och handlat lite, kollat på film med mina kära vänner, dragit en pizza med farsan.. Ja, you name it du som vet allt.
I´m a busy woman.

Och Fia, jag hajade att det var du. Haha. Jag är fortfarande den smarta röven/räven jag alltid varit.


ÄCKELORSASJÖNTARDÖPÅALLA. ALDRIG att jag sätter min fot i den jävla sjön igen. BÖH!


What I have done


 Jag har klippt mig. Kort kort i kort kort. Mjo. Jag och pappa får slåss om längder nu. Det blev bra. Allt klär en skönhet, you know. MEN inga bilder tänker jag lägga ut än. Nej, för jag har ingen sladd till varken telefonen eller kameran på plats. Den som väntar på något gott och så vidare..
 Och som sagt, Stockholm i helgen. PEPP! Pride pride porr.
Vad har jag gjort mer den här veckan? Rensat relationer. Ja, jag tänkte över dem.. Ja, inte särskilt länge då i tanke på hur onödigt det är att lägga ner tid på folk man aldrig pratar med, eller träffar för den delen. Nej tack till onödiga bekanta. Så, de som bor på andra orter som jag aldrig pratar med behöver inte behålla mitt nummer. Jag har ju raderat era. Och tagit bort er på diverse onödiga listor som MSN som jag aldrig använder. Hah. Hej då, ha ett fortsatt dåligt liv. Lycka till med nästa. En del människor kanske rentav blir sura och förvånade, but I couldn´t care less.
 Nu måste jag få mat, innan kläderna blir för stora.


A thousand splendid suns.

Barbarer


 Imorgon ska jag till frisören. Då händer det.. Och i tanke på veckans ångest så hoppas jag verkligen på att den här idéen blir bra. Annars måste jag göra som i drömmen jag hade igår natt; raka av mig allt. Det fick jag göra i drömmen för att jag var tunnhårig. Fatta, svettigt. Tunnhårigheten can´t drabba mig. I would kill myself. Brr.
 Jag har jobbat hela dagen. Peppad faktiskt. Nog för att det gått i ett jävla kör, så är jag nöjd. Säkert för att jag är ledig imorgon. Och jag ska åka till fru Ana på fredag. Det är PEPP! Dra ut och dricka öl and so an. Hej då Orsa, så fort jag får chansen.
 Min pappa har gått ner ett par kilo. Han är så snygg så du kan inte tro. Brun har han blivit också. Pyttsan några 53 år där.. Skamligt. Sen är man ju inte äldre än man gör sig bla bla. Så han kunde lika gärna vara 35.
Annars.. Jag solade idag. Det var skönt. Jävligt skönt. Mer mer mer.


HASTA LA VISTA, baby.

It takes a fool to remain sain


 Jag var och härjade i Bög/Borlänge mest hela dagen idag med Hillevi. Jag shoppade korta shorts som skall få mina ben att se snäppet längre ut. Mja. Om röven hade varit aningen mindre. Jag hittade ett par så in i heeeelvete snygga piratbyxor med hängslen som KRÄVDE mig på storlek fucking 40. Förr i världen klämde man i sig en 32/34 och på den tiden fanns det inte kläder åt mig. Alla tycktes vara små och ynkliga. Idag, kräver alla tydligen storlek 38/40, för jag hittar fan bara 34:or nu. För mycket McDonalds och öl åt folket. För mig gäller det bara mängden mat. Hela dagarna går ut på mat. Jag är lycklig. Är du? Men jag är ändå bitter över att någon babian har köpt byxorna före mig. JAG skulle ha haft dem. Jag får invänta dem.. Det kommer nya. Jag är girig.
 Nu, en öl och sen cykla på mitt trasiga cykeldäck hem och lägga mig för att jöra ett jävla dubbelpass imorgon. Så trevligt så. Jag kan nästan säga att jag hatar avdelningen. Ja, det vet alla om vid det här laget. Jävla stressfest alltihopa. Jag åldras tre gånger så fort. Snart är jag för gammal för saker och ting.
Nu ska jag ringa upp Simon!

 Insane in the brain.

You´re a mess


 Igår blev vi bjudna på grogg hemma hos Sandra. Det var riktigt trevligt. Det är så där det ska vara på fester. Yes. Just då kom vi in på min bitterhet som tycks roa vissa och suga musten ur andra. Ta det med en nypa salt, för fan. Jag är egentligen snällare än vad fan du tror, men du måste ju förtjäna det också. Jag är inte snäll gratis. Här, ta ett äpple.
Jag tänkte steka mig i solen då den SJÄLVKLART gick i mööööln. Så nu sket jag i det. Den kommer fram sen när klockan börjar närma sig två, för då har jag börjat jobba. Jag ska jobba, jobba, jobba.
PÅ lördag får jag gå dubbelpass. Mjo, så blire när man ligger bland elitvikarier och andra mindervärdiga vikarier inte fixar sitt jobb. SHIT vad trött jag är på er. Har ni inget sunt förnuft eller? Hur jävla svårt kan det vara att sköta ett jobb? Ni sliter ut oss som är bra på det vi gör. Tänk om ni visste vad ni höll på med. MAN SOVER INTE PÅ SOFFAN NÄR MAN HAR TIO DEMENTA MÄNNISKOR ATT TA HAND OM! Snart skjuter jag dig. For real, grabben. Passa dig. De gamla ska man värna om. Or else.. burn in hell.

Och nej, jag är inte sur. Jag är inte bitter. Jag är inte.. besviken. Jag är ingenting på dig.


SÅ DUM som jag är, vad?


 Mjo, det finns de som tror att jag är helt bakom flötet. Som tror att jag inte fattar och framförallt ser den falska inställningen. Tja, är det så det ska vara så får jag också ställa mig in på det men jag har inte lika lätt för att ljuga som du/ni har. Det river i mig att inte få säga och göra som jag vill. BARA SÅ ATT DU/NI VET, så ser jag allt och lite till. Det tar jag bara lärdom av. Så fortsätt gärna. Jag stannar där jag är tills jag själv vill annat.
 Jag har varit i Mora och shoppat kläder. Då slog det mig hur mycket jag avskyr när expediterna står och glor ögonen blött på en enda från dörren till den klädställningen man först går till. Sen följer blickarna en när man vandrar runt lite försynt i affären. Sen tröttnar jag och går därifrån bra mycket fortare än de hinner med. FAN vad det irriterar mig. OCH NEJ, jag ska inte stjäla någonting och NEJ, jag ska inte ha eran jävla hjälp. Den är sällan till någon nytta i alla fall så DON`T YOU BOTHER. Sluta stalka mig, era undermänniskor.
 Jag börjar dessutom bli av dålig karaktär; hunger. Hunger av den mildaste grad. Just nu tycker jag inte synd om någon som helst svältande unge bortom söder. Nej, faktum är att jag tycker att ni borde ge mig all mat ni kan hitta. Do as you´re told to do.

Sen vill jag bara passa på att tacka mig själv för att jag tagit hand om hemmet där uppe. Tack.Arrivals


 Idag fick jag hem saker från USA, Ellos och La redoute. Jag köpte en hög linnen på realisering, vilket var värt det då jag vuxit ur alla kläder jag köpte .. Öh, vadå.. 2004? Och mina fina heminredningsartiklar likaså. Jag kastade bort nästan allt när jag flyttade ifrån Skaran. 
 Jag sov ingenting i natt. Jag slumrade inte ens till, så natten är varit en enda stor jävla evighet. Aldrig mera sömn. I really don´t get it. Varför somnar jag inte? Hur trött jag än är, slå mig med en spikklubba.. Jag faller inte in i Johns värld ändå. Sjukt irriterande. Jag blir ilsken som en flodhäst med nageltrång. BAH, jag är ledig på onsdag då jag kan vila upp mig. Det bästa med onsdagar i sommar, är att jag får träffa mor min. Mjo. Och orka Göteborg. Nej, jag drar antingen till Östersund och lever rövare eller också till Stockholm. PRIDE, så bögig som jag är.
Kungen har någon som köper skithuspapper åt honom. Han gör inte sådant. Haha. Det tycker jag är roligt. Ingen ska få veta att kungen gör "det".
 Tja, inte mycket mer kiss och bajs kan jag förtälja. Stjärt på er!

World war three


 You´ve crossed the line, people. An intersesting rumour has reached my ears and the fact is that I know who started it. The son of a little person.. Yes. If we don't turn out our base, we will lose. Let the fight begin.

Jag kan knappast förklara min ilska. Det är sådana här gånger man känner att två horn är på väg upp från skallen och en gaffel sitter i näven som jag är redo att köra upp i röven på någon. Inte vem som helst. Nej, speciellt utvalda människor. Utvalda med omsorg. De har själva varit delaktiga i tävlingen om att bli skadade. Skadade för livet. You´ll see.

 Okej, jag puttar ilskan åt sidan lite för att kunna fokusera mig på gårdagens bravader jag tänkt skriva ner. Jo.
Jag och Carina drog ner till syrran, tog någon öl and so an och drog vidare till strandserveringen. Gemytligt som vanligt. Utanför börjar en svulst utan dess like bråka med Carina för att hon uttryckte att kvinnor var mindre värda (de är det) och den här strandade valen skulle till att slå Carina för detta. Det blev ju inget av med det, nej. Vi lät henne drömma om det i alla fall men det retade upp oss lite, så vi var tvugna att gå därifrån. Vi pratade med folk ett tag och sen cyklade vi hem. Jävligt lustigt att cykla när man ser dubbelt. Det blir ju dubbelt så roligt. Hah. Vi höll på att cykla in i varandra och hej & hå.
 
Nu; till Carina för att klippas till. Sen jobba. Sista kvällen på favoritavdelningen. Angst.

Terminator - förberedelsen


 Under min praktik på Säter för två år sedan, var den patient som kallade mig Terminator när han var på bra humör. Det var alltså någonting bra. Var han på dåligt humör, var jag Satans avkomma. Sen förstår jag iofs inte vad skillnaden är. Terminator är ju Satans avkomma. Helt värdelös.
Men, förberedelsen här nu då. Jo, jag har köpt en så jävla snygg matta. Röd såklart, och lite andra hemprylar som ska hamna på plats så småning om när jag flyttat. Först måste jag leta huserum. Jag ska börja kolla på en gång. Jag är exalterad till tusen över detta att få flytta och bosätta mig. Det känns dessutom skönt att få flytta alldeles jävla själv, börja på ett nytt blankt papper där det inte finns någon historia left at all. Det behövs. Restarts är underskattade.
Tragiken i Orsa är fan ovälkommen i min tillvaro. Man blir nästan deprimerad när man måste se alla halvdöda gubbar som åker omkring i sina jobb-bilar mån-fre med fruar där hemma som gnäller om att de dricker för mycket sprit. Deras ångest sprider sig snart som pesten på nästa generation och innan den anfaller mig, drar jag. Ha det gött, suckers.
JAG ÄR SÅ SJUUUUUKT PEPPAD! Ett hem ska bli befogat. Det har jag inte haft på Gud så länge. Dags att skaffa sig sin egna TryggHansa.
 What do you want out of life?

Idag ryktas det om grillning med syrran.. Jag jobbar förstås hela helgen, men bara kvällar. Det är bra.
Och jag borde locka hit "Torbjörn" till nästa yra, eftersom att det är mest folk här då men jag har ingen aning om vad jag ska lägga ut för bråte för att han skulle dyka upp. Åtel? Godis? ÖL?
 MAHA, lustigaste tillfrågningen ever; vill du vara min servitris på onsdag? Say whaaaat? Jag? Dela ut mat till någon? Ja, jo. Vi vet ju vart det skulle sluta. Servitris blir jag nog aldrig.
Ne, time to


Love machine


 Dagens underhållning; studsmatta. Den hoppade jag mig trimmad på. Jag skrattade så att jag nästan kvävdes och i tanke på vilken träningsvärk jag har i benen efter allt slit i "trädgården" igår, så har jag fan boostat häcken yttligare. Nu kan jag fan kväva någon med den. Som det ska vara. Move or bleed.
 Igår hängde jag med Carina, Hannah och Hiillevi hela kvällen i nyktert tillstånd. Någon öl slank väl ner men inte det där gamla hederliga hinkandet. Jag börjar bli gammal, så strupen orkar inte ta emot allt gift jag ska tillsätta kroppen med.
Jag har fått härliga blåsor på händerna. Så skönt så. Och de är inte små..

Vafalls, jag hade ju en mening med att skriva lite idag men nu har jag helt glömt bort det. Like the fish in the glassburk I am.
JO, ännu ett fuck-you-finger åt korkade jäääävla brudar som finner sig själva attraktiva men som i själva verket är strandade valar på geonomresa i självförnekelse. Hur gör man för att övertyga en människa om att den är ful? You don´t talk to them.

   

På bild ett ser jag helt galen ut. As it should be och på bild nummer två.. haha. Ska jag försöka sätta mig på en stol jag saknar eller..? Och sen my lovely Carina <3 a bananasplit.

That´s pretty much it.

Time to drive the car jao.


Let me be your little bitch


 Idag är jag sådär bajstrött. Jag har borstat löständer hela natten. Den påverkan har jobbet på en, när det blir så pass internsivt. Fast jag är så sjukt nöjd med min position ändå, även om alla dessa löständer följer mig in i skönhetssömnen. Jag vill bara utmärka det. 
Och bio hade jag tänkt gå på idag; Mamma mia! Jag vet inte om filmen är något för mig, men jag har lust att gå på den ändå. Och jag säger; I´m the devil, I can do what I want.
 Igår var jag så flitig att jag gjorde en broccoligratäng åt de gamla, med knaperstekt bacon och potäter. Som den kock jag är passade jag på att göra Belas kladdkaka med grädde. I´m just to good to be true.
Jag har varit lycklig idag.. Jag har känt av Tommy hela dagen. Jag såg honom i någon annan idag. Det var länge sen jag fnissade så för mig själv. You´re back, my darling. Ska förresten smita förbi gamla brandstationen och knycka ett gäng fint utslagna blommor där och ge min vän. Det har jag gjort tusen gånger förr. I´m just a simple thief men det kan det vara värt. Allt för Towmi. <3

Jag vill sprida glädje idag.
 I´m the devil, I can do what I want.

Man, you look like a woman


 Jo, som den doktor jag är konstaterades det att jag faktiskt hade en glasbit kvar i handen sen jag gjorde illa mig. Precis det har jag sagt i över tre veckors tid. Det började dessutom bli irriterat där glasbiten satt, så Bela gjorde en liten operation med en nagelsax och pincett. När jag kände att det knastrade innanför huden var det inte mycket att diskutera om. Jag högg tag i den jefla glasbiten och drog ut den. Det var inte så liten heller. Jag skulle ta kort på den men tappade bort den. Jävla sull från min sida. Jag hade gärna velat visa syrrorna på Mora sjukhus detta eftersom att de envisades om att det var helt rent trots mina motsägelser. Tja, är de inkompetenta så vet de ej bättre.

Och vad värre är att jag upptäckt att jag icke tål dessa marknadsnougat som jag är heeeel kär i. Nej, magnip härjar runt hörnet. Inte nog med att laktosintolleransen är ett faktum.. Vilket jag ibland struntar i men jag får skylla mig själv sen.

Varmt ute, Bela jobbar kväll hela veckan. Det betyder att jag får fortsätta vara blek som den vitaste vittvätt. Jo, och apropå det.. Lustigt är det dock att jag stött på ett flertal brudar som tycks ha solat någonstans i världen eftersom att just de är bruna men inte någon annan. Ja, eller brun på flaska i alla fall. Synd att de ska måsta överdriva. Om man inte vill bli påkommen med att ha gjort ett företag rik på brun-utan-solprodukter bör man inte använda den i Orsa, för här vet alla att ingen sol funnits på veckor. Så att ett gäng på fem brudar är bruna men ingen annan (inte ens turisterna) är ju aaaaningen lustigt. Kan ju nästan anses som humor.


Give me a chance


 Snart drunknar jag i Orsa. Jo, det kom en sjuhelvetes skur här som nästan tog med och far med sig när vi var på Ica och handlade. Jag får snart använda simdyna på byn. VILKEN underbar syn det skulle bli för turisterna.
Igår var vi på Våmhus- festen. Rätt mycket folk faktiskt. Runt oss kom en massa onödiga och konstiga människor fram till vårat bord och sa konstiga saker, spillde ut våra öl and so an som jag och Janne fick över oss. Vi tittade på varandra och såg buttra ut, varpå jag ber killen som spillt ut det hela att köpa två nya. När det tog lite längre tid än vad jag orkade vänta så fick Janne säga åt honom istället. Det gick lite fortare då. Hah.
Well.. Annars har vi varit och ätit dagen-efter-mat på Bykrogen (Jag, Hillevi, Emil, Fredrik, Janne, Erik, Pappa och några fler). Trevligt.
Och sen har jag städat lite här hemma.
Lite bilder sen midsommardagen har jag lyckats få tag i också.

    

Ja, fars öra och min hand. Nu är det förstås läkt och klart MEN det hela bildar ju ärr som inte försvinner lika fort. Inte ytliga ärr, utan det ärr som i hela företeelsen.

You are the devil


 Tenacious D - Pick of destiny (dvs filmen) är lite bra. Jag gillar Jack Black faktiskt. De käftar och kontrar, svär och har sig. Passar mig bra. Sen får man säga vad man vill om Tenacious D. .det är kommersiellt bla bla. Det är det att dricka Coca Cola också.
JAG GILLAR DEN HÄR FILMEN!


http://youtube.com/watch?v=-Jm3Zb-HSvoGotta do it

HAR DU NÅGONSIN?

Varit medvetslös: Nej.
Tackat nej till sex: Ja.
Hånglat med nån riktigt ful: Ja.
Hånglat med fler än 50 pers: Nej.
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll: Ja. Lätt.
Gjort något riktigt dumt:  Ja, det har jag med all säkerhet.
Gjort något du verkligen ångrar: Nej.
Varit nykter på nyårsafton: Ja, alcohol is bad for your liver.
Åkt ambulans: Ja.
Gjort nåt olagligt: ? Jag var kleptoman som barn, bl a.
Blivit polisanmäld: Ja.
Droger: Jag har provat mesiga plantor och benzo, men sånt är för fjollor så det är inget jag fortsatt med.
Druckit: Ja.
Vilka kläder sover du i: T-shirt endast eller i kombo med underkläder.
Vad hatar du: Way too much för att orka skriva upp det här.
Varit kär: Ja.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Nej.
Är du ensam nu: Ja.
Vill du gifta dig:  Hell no. Over my dead body, so to speak.
Vill du ha barn: Nog ska jag sprida mina gener vidare men jag kommer att välja gen nummer två med omsorg.

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng: Jag. Det finns inte plats för fler. Sorry..
Såg dig gråta: Far.
Fick dig att gråta: Gamla spöken.
Du delade en drink med: I don´t share..
Du gick på bio med: Ana - Sex and the city.
Skällde på dig: Öh? Det är min uppgift.
Du smsa: Fredrik.
Du ringde: Järvegård.
Ringde dig: Hillevi.
Som du sov hos: Annika.


DE SENASTE 24 TIMMARNA HAR DU?

Haft sex: Nej.
Festat: Nej. Jag har annat för mig än att hinka i mig alkohol för att sedan göra bort mig.
Gråtit: Ha, nej. Jag är ingen lipsill.
Kramat någon: Ja.
Köpt någonting: Ja. Mat!
Saknat någon: Nej.
Sjungit: Jag satt faktiskt och trallade nyss. Madonna; släng dig i väggen.


HAR JAG
:

Digitalkamera: Ja
Telefon på rummet: I bring my cellphone..
Egen dator: Ja, fast den är fan ur funktion än. Orka ta tag i saker.
Könssjukdom: Nej, har aldrig haft och planerar definitivt att hålla det så. Smittpinnar undanbedes.
Husdjur: Nej.
Bra kompisar: Ja.
Receptbelagda mediciner: Haha, jag tror inte på medicin.
Haft sex på en offentlig plats: Ja.


KÄRLEK OCH SÅNT

Hur gammal var ditt äldsta hångel? Jag håller mig under 30-strecket. Någon måtta får det vara.
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? Uno.
Vad tycker du om kärlek? Som brown town. Jag tror inte på sånt.
När kramade du någon sist? Någon timme sedan.
Saknar du någon speciell person? Nej.
Har du svårt för att bli kär? Definitivt. No one is good enough for me. Och ingen tycks kunna bevisa motsatsen heller. Försöka går ju alltid, jag är inte helt omöjlig.


Haista pillo


 För det första hade jag totalt glömt bort att jag skulle jobba idag. Det kom jag på igår kväll av en ren slump. Det hela resulterade i att jag blev uppjagad av att jag var tvungen att åka hem och dra en länga med blund. Jag somnade efter tre någon gång. Jag vaknade dock upp tio över fem efter nattens jävla mardröm om en skogspromenad som slutade med att jag hamnade i Vika (av någon jävla anledning) och där bodde bara en massa nerpundade bohemer som utnyttjade sina bybor sexuellt. Jag vaknade av att jag skrek och flög upp ur sängen. Jag var i koma en stund trots kaffet, men rycktes snart med i cykelturen som måste bäras av om jag ska ta mig någon vart.
Dagen har varit intensiv med dubbelpass, men välförtjänta stålar som jag ska spendera mycket väl på mig själv senare i augusti.
 Tja, och apropå det.. Eftersom att folk ändå inbte ägnar tillräckligt med tid och uppmärksamhet åt mig i Dalarna, så drar jag till Västerås i höst. Tänker jobba där ett år och seda plugga till behandlingsassistent. Orka fjösa med människor i femsekunders hetsmöten (min definition) som i slutändan ändå inte betyder någonting. Obetydelsefulla relationer får sig snart ett slut. Like I care. You´ll see.
SÅ dramatiskt kan det bli även om man sitter helt fucking själv i ett hus in the middle of nowhere (känns det som) någonstans i Orsa. Ego-trip is my thing.
Jag känner inte för att vara trevlig längre.

Dahmer

Brukar du komma i tid: Ja, alltid. Har aldrig kommit försent om jag inte råkat försovit mig någon enstaka gång. 
Vad hade du i din mun senast: En jävligt god nötkaka. Kallas "Bräck" ifrån ett café här i Orsa.
När mår du bra: Det finns många tillfällen. När det går åt fanders åt dem jag ogillar. Faktiskt.
När blev du fotad senast: Igår.
Hur känner du dig nu: Nyvaken.
Kan du laga mat: Ja, vid det här tillfället bör jag kunna det. Fil & flingor alá -92.
Vad pluggar du: Till körkortet.
Vad tycker du om fötter: "Usch, blä kiss på kanten".
Är du smart: Kan jag äta med kniv och gaffel?
Vad har du på dig: En morgonrock i fleece.
Vad saknar du: Tommy - the one and only.
När och varför grät du senast: När jag var hos Tommy dagen innan ettårsdagen och varför?
Hade du en bra kväll igår: Det var inget särskilt.
Din favoritdryck på morgonen: Kaffe for the win.
Vad ska du göra i sommar: Jobba, dra till Göteborg och fixa körkortet.
Är du nöjd med ditt liv: Jag blir aldrig nöjd.
Vad vill du jobba som: Behandlingsassistens. GOTTA save the young ones.
Har du tråkigt just nu: Varken det ena eller det andra.
Vad gör livet värt att leva:  Mina oldies. Fan vad de livar upp en.
Vad i livet ångrar du: Jag ångrar ingenting. Jag tar lärdom av fan allt. Vem drar nytta av det sen, vad?
Är du musikalisk: Allt är ju relativt, men ja. Det kan tänkas.
Vad lyssnar du på för musik: Det varierar må du tro.. Alla har vi våran genre såklart; metal.
Är du bortskämd: Om jag är det då?
Är du trött: Nej, nu har jag ju vaknat.
Vad gör du imorgon: Ser jag ut som en fucking spådam eller?

Din första
Operation: Det var.. Ja, jävlar. När jag var lika stor som en embryo. Nej, men barnsben. Öronoperationer.
Första piercingen: Sjuan. I läppen.
Första bästa vän: Lejla.
Första priset: -
Första sporten du började på: Konståkning.
Första husdjuret: En kanin, men vad fan den hette finns inte i några som helst register.
Första semestern: Italien.
Första konserten: Det vette fan.
Första kärleken: Det var ju med all säkerhet mer än tio år sedan så atte...

Favoriter
Filmer: Psykologiska thrillers, splatter.
Tvprogram: Dexter <3
Musik: Guttural secrete
Dryck: Vatten, ändå är det det värsta som finns.
Kroppsdel (på kille): Händer och armar.
Sport: Nej.
Plagg: Något lätt. Less is more.
Skola: Nej.

Just nu
Äter du: Inget
Dricker du: Kaffe.
Ska du: Kolla tv.
Lyssnar på: TV:n vs Joakims kompisar.
Väntar du på: Bättre tider.
Tittar du på: Skärmen.

Vad du föredrar (motsatta könet)
Läppar eller ögon: Lips don´t lie.
Kramar eller kyssar: Det beror väl på. Blöta armhålor får gärna låta mig vara.
Kortare eller längre: Varför ge sig på dvärgar när det finns jättar?
Snygg mage eller snygga armar: Ett par snygga, starka armar skall finnas till förfogande. Magen behöver ju inte vara som en Ica-kasse men ett sexpack är inte nödvändigt. En back duger åt mig.
Busig eller lydig: Alltså, jag vill nog inte kalla mig för "busig" i den här åldern. Kortfattat; jag gör som jag vill.

Aj höll på å dö


 Seriöst, klockan tio över fem i morse trodde jag att mitt liv var över. Jag låg med kroppen åt fönstret och var i den djupaste dvala då det brakar och slår till i antingen ett fönster eller en dörr. Jag trodde vid den tiden att taket hade åkt i in i huset men så var inte fallet. Nej, utanför mitt fönster står en gubbe med (det hår han har kvar) åt alla håll och letar sig runt i huset. Jag tänkte att han var en galen turist som slutat festa nu, när det var onsdagsyra och allt och ville finna sig huserum.. Men sen slog det mig... Han ska hämta Joakim som har försovit dig. Så jag fick gå upp och väcka honom (jag som var i chock då jag trodde att jag ätit min sista "bräck" för all framtid). Han hade några kompisar där också som jag nästan skrämde vettet ur. Han vaknade ändå inte. Så då fick farbror gå in och hämta honom själv. Han var arg...

 Och jag är ledig från i morgon och .. ja, ett par dagar. Alla medlemmar i husföreningen här har åkt iväg, så jag blir helt själv. Har bett Hillevi komma att bo hos mig lite. SÅ enstörig är jag inte att jag vill sova själv här i nästan en vecka.
Annars; Hajdå.

My favorite


 Idag har jag ätit lunch, fikat och shoppat med Hillevi. Nu ska vi snart äta middag också. Det finns alltså saker i denna värld som förgyller min vardag. Ta Emo-kids till ett exempel. Varför anstränga sig så hårt för att se ut som ett något som Shrek skulle ha kunnat spytt upp efter en julmiddag? Armarna har märken efter husets slöaste kniv som knappt kommer att bilda ngra ärr (kom ihåg ungar, att riktigt djupa skärsår ger mer status. glöm inte att det är nedför armen, inte rakt över.) Och sedan bär de toffsar, hårspännen stora som djur som också kostar som en lunchlåda.
Det jag inte fattar är den där kattjäveln som har inspirerat samma typ av folk också. Jag skulle inte bli förbannad om ett gäng hundar sprang runt på stan och åt upp alla dessa.. "kissekatter". De är ändå monster för sig själva. Och förresten, snedbenan får er bara att se tunnhåriga ut. Inte så poppis..

Alltid favoriten; hår. Hår och mat men inte samtidigt. Hej då.

Happy ending


 WOW, I just loooove my job. Demens är kanske mitt kall. Jag vet att det inte är det men det är psykologiskt nog för att jag ska tycka att det är det minsta intressant. Jag är smart nog att lirka och greja. Den här söndagen är klart en minnesvärd en.
Jag har fan haft en ovanligt bra vecka. Den blir svår att överträffa nu. Tja, stjärnorna håller vad de lovar; en bra jävla sommar.
What else? Tja, någon sitter säkert och tjuter över att det gick lite bra för mig men kom ihåg att jag fylls av glädje när det går åt helvete åt er. Den enes död är den andres bröd eller hur var det?
Gå och idka könsumgänge med eran värdelösa tillvaro. Hej då.

A casanova with a devils charm


 Igår invigde åtminstone jag strandserveringen med en hamburgetallrik (som var oväntat delikat) tillsammans med far, syrran och hennes man. Jävligt gemytligt. Trots att jag lovat att alkoholtorka så bjöd far mig på öl och det var väl befogat i den här hettan. Seriöst, igår var det lika varmt som i helvetet. Jag bara väntade på att Satan skulle hoppa upp mitt i vägen och vägleda mig rätt igenom det. Så kan det gå när inte haspen är på.
Tja, jag satt kvar ett tag på strandserveringen och pratade med folk när jag så småning om upptäckte att mitt sällskap var borta. Då hade far min duktigt nog letat sig på en raggarbil som fick skjutsa runt oss lite och vidare hem. Det var lustigt. Mer plåtluder åt folket.
 Fingrarna läker finfint men jag kan inte knäcka fingrarna på den handen. Jävligt irriterande. Jag får knäcka dina istället.
Och för övrigt sitter jag och undrar över min nästa helg som ska spenderas väl. ANA, jag vill till dig. Ring, ring, ring. Så att jag eventuellt kan dyka upp. Göteborgsbiljetter måste också bifogas.. Gretas, here I come.
Bilder kommer upp så småning om här också.

I pushed my ego too far

 
 Vart är jag? Jag ligger som en blöt fläck på backen. Inte särskilt länge då, eftersom att solen torkar ut allt den rör vid.
 Jag har jobbat idag. Det har varit lika bra som vanligt. Jag fick dock inte sova något i natt.
Så, två relativt sömnlösa nätter gör mig nästan spättig. Imorgon kommer jag ligga som en klubbad säl fram tills ett-snåret då det är dags att dra sig i kragen och pysa iväg till sin käraste arbetsplats igen. Ångesten inför en annan avdelning ligger som en kolv i röven på en. JAG VILL INTE! Jag vill stanna där jag är. Tänker nog minsann slänga dit en ankare där också.
 Jag införskaffade mig en ny kamera igår. Ja, det gjorde jag minsann. Var inne på en Casio först men det blev en gammal hederlig Nikon istället. Den känns som ett bröst i handen.

Hey, jag tänker vara lika kryptisk som alltid;
After all.. It´s not my ego
It´s just my precious delight.
Och jag tror att jag har trillat av mattan.. För någonstans känns det.

Vi är alla homsexuella


 Jag nämner sällan namn i den här bloggen för att inte skapa allt för högt tryck i folks hjärnor. Oavsett vad jag skriver här så är det tankar som flyter omkring och vill ut. Känn dig träffad och illa däran eller också ta det med en klackspark.
Jag har inte alltid onda avsikter oavsett hur hårt det kan se ut. Låt mig bara påminna er om det. Jag vet minst en som kan ha tagit illa vid sig, och tror att så fort jag skriver något ont om någon eller svär åt någon, så handlar det om denne; men fel. Så är det icke. Jag är rörlig och kan tänka på olika människor, saker i olika avseenden och mina onda andar kommer ut därefter. Jag vill dig inget ont men jag är uppochner i humöret och kan vara arg på dig i stunder men det går över lika fort. Oftast.
Min jefla hand smärtar. Jag har blivit omlindad. Stygn skall tas snart. Hurray. Orka med dessa äckliga trådar som skaver bort fingrarna på mig snart.

 Jag vill på pride.

RSS 2.0