A casanova with a devils charm


 Igår invigde åtminstone jag strandserveringen med en hamburgetallrik (som var oväntat delikat) tillsammans med far, syrran och hennes man. Jävligt gemytligt. Trots att jag lovat att alkoholtorka så bjöd far mig på öl och det var väl befogat i den här hettan. Seriöst, igår var det lika varmt som i helvetet. Jag bara väntade på att Satan skulle hoppa upp mitt i vägen och vägleda mig rätt igenom det. Så kan det gå när inte haspen är på.
Tja, jag satt kvar ett tag på strandserveringen och pratade med folk när jag så småning om upptäckte att mitt sällskap var borta. Då hade far min duktigt nog letat sig på en raggarbil som fick skjutsa runt oss lite och vidare hem. Det var lustigt. Mer plåtluder åt folket.
 Fingrarna läker finfint men jag kan inte knäcka fingrarna på den handen. Jävligt irriterande. Jag får knäcka dina istället.
Och för övrigt sitter jag och undrar över min nästa helg som ska spenderas väl. ANA, jag vill till dig. Ring, ring, ring. Så att jag eventuellt kan dyka upp. Göteborgsbiljetter måste också bifogas.. Gretas, here I come.
Bilder kommer upp så småning om här också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0