Haista pillo


 För det första hade jag totalt glömt bort att jag skulle jobba idag. Det kom jag på igår kväll av en ren slump. Det hela resulterade i att jag blev uppjagad av att jag var tvungen att åka hem och dra en länga med blund. Jag somnade efter tre någon gång. Jag vaknade dock upp tio över fem efter nattens jävla mardröm om en skogspromenad som slutade med att jag hamnade i Vika (av någon jävla anledning) och där bodde bara en massa nerpundade bohemer som utnyttjade sina bybor sexuellt. Jag vaknade av att jag skrek och flög upp ur sängen. Jag var i koma en stund trots kaffet, men rycktes snart med i cykelturen som måste bäras av om jag ska ta mig någon vart.
Dagen har varit intensiv med dubbelpass, men välförtjänta stålar som jag ska spendera mycket väl på mig själv senare i augusti.
 Tja, och apropå det.. Eftersom att folk ändå inbte ägnar tillräckligt med tid och uppmärksamhet åt mig i Dalarna, så drar jag till Västerås i höst. Tänker jobba där ett år och seda plugga till behandlingsassistent. Orka fjösa med människor i femsekunders hetsmöten (min definition) som i slutändan ändå inte betyder någonting. Obetydelsefulla relationer får sig snart ett slut. Like I care. You´ll see.
SÅ dramatiskt kan det bli även om man sitter helt fucking själv i ett hus in the middle of nowhere (känns det som) någonstans i Orsa. Ego-trip is my thing.
Jag känner inte för att vara trevlig längre.

Kommentarer
Postat av: Ana

ja, JA, VÄSTERÅS! do it. jag vill ha min fru på nära avstånd.

2008-07-14 @ 03:45:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0