It takes a fool to remain sain


 Jag var och härjade i Bög/Borlänge mest hela dagen idag med Hillevi. Jag shoppade korta shorts som skall få mina ben att se snäppet längre ut. Mja. Om röven hade varit aningen mindre. Jag hittade ett par så in i heeeelvete snygga piratbyxor med hängslen som KRÄVDE mig på storlek fucking 40. Förr i världen klämde man i sig en 32/34 och på den tiden fanns det inte kläder åt mig. Alla tycktes vara små och ynkliga. Idag, kräver alla tydligen storlek 38/40, för jag hittar fan bara 34:or nu. För mycket McDonalds och öl åt folket. För mig gäller det bara mängden mat. Hela dagarna går ut på mat. Jag är lycklig. Är du? Men jag är ändå bitter över att någon babian har köpt byxorna före mig. JAG skulle ha haft dem. Jag får invänta dem.. Det kommer nya. Jag är girig.
 Nu, en öl och sen cykla på mitt trasiga cykeldäck hem och lägga mig för att jöra ett jävla dubbelpass imorgon. Så trevligt så. Jag kan nästan säga att jag hatar avdelningen. Ja, det vet alla om vid det här laget. Jävla stressfest alltihopa. Jag åldras tre gånger så fort. Snart är jag för gammal för saker och ting.
Nu ska jag ringa upp Simon!

 Insane in the brain.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ikea kan vara bra att vänta med tills man vet hur det ser ut där man tänkt ha sakerna. ;P

Nej, jag skall inte ut på Orsayran, eller ja, kanske en sväng, men jag börjar 9 på torsdagmorgon (vill jag minnas), så det blir något nyktrare än sist. :P

Ja, nästa helg är jag ledig, denna med faktiskt.. hurså? :)

2008-07-25 @ 21:29:46
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0