Let me be your little bitch


 Idag är jag sådär bajstrött. Jag har borstat löständer hela natten. Den påverkan har jobbet på en, när det blir så pass internsivt. Fast jag är så sjukt nöjd med min position ändå, även om alla dessa löständer följer mig in i skönhetssömnen. Jag vill bara utmärka det. 
Och bio hade jag tänkt gå på idag; Mamma mia! Jag vet inte om filmen är något för mig, men jag har lust att gå på den ändå. Och jag säger; I´m the devil, I can do what I want.
 Igår var jag så flitig att jag gjorde en broccoligratäng åt de gamla, med knaperstekt bacon och potäter. Som den kock jag är passade jag på att göra Belas kladdkaka med grädde. I´m just to good to be true.
Jag har varit lycklig idag.. Jag har känt av Tommy hela dagen. Jag såg honom i någon annan idag. Det var länge sen jag fnissade så för mig själv. You´re back, my darling. Ska förresten smita förbi gamla brandstationen och knycka ett gäng fint utslagna blommor där och ge min vän. Det har jag gjort tusen gånger förr. I´m just a simple thief men det kan det vara värt. Allt för Towmi. <3

Jag vill sprida glädje idag.
 I´m the devil, I can do what I want.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0