Love machine


 Dagens underhållning; studsmatta. Den hoppade jag mig trimmad på. Jag skrattade så att jag nästan kvävdes och i tanke på vilken träningsvärk jag har i benen efter allt slit i "trädgården" igår, så har jag fan boostat häcken yttligare. Nu kan jag fan kväva någon med den. Som det ska vara. Move or bleed.
 Igår hängde jag med Carina, Hannah och Hiillevi hela kvällen i nyktert tillstånd. Någon öl slank väl ner men inte det där gamla hederliga hinkandet. Jag börjar bli gammal, så strupen orkar inte ta emot allt gift jag ska tillsätta kroppen med.
Jag har fått härliga blåsor på händerna. Så skönt så. Och de är inte små..

Vafalls, jag hade ju en mening med att skriva lite idag men nu har jag helt glömt bort det. Like the fish in the glassburk I am.
JO, ännu ett fuck-you-finger åt korkade jäääävla brudar som finner sig själva attraktiva men som i själva verket är strandade valar på geonomresa i självförnekelse. Hur gör man för att övertyga en människa om att den är ful? You don´t talk to them.

   

På bild ett ser jag helt galen ut. As it should be och på bild nummer två.. haha. Ska jag försöka sätta mig på en stol jag saknar eller..? Och sen my lovely Carina <3 a bananasplit.

That´s pretty much it.

Time to drive the car jao.


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag försökte ju få Emma att släpa mer er hit på en grogg.. Men inte fan kom ni heller. :P

2008-07-18 @ 20:41:44
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0