Man, you look like a woman


 Jo, som den doktor jag är konstaterades det att jag faktiskt hade en glasbit kvar i handen sen jag gjorde illa mig. Precis det har jag sagt i över tre veckors tid. Det började dessutom bli irriterat där glasbiten satt, så Bela gjorde en liten operation med en nagelsax och pincett. När jag kände att det knastrade innanför huden var det inte mycket att diskutera om. Jag högg tag i den jefla glasbiten och drog ut den. Det var inte så liten heller. Jag skulle ta kort på den men tappade bort den. Jävla sull från min sida. Jag hade gärna velat visa syrrorna på Mora sjukhus detta eftersom att de envisades om att det var helt rent trots mina motsägelser. Tja, är de inkompetenta så vet de ej bättre.

Och vad värre är att jag upptäckt att jag icke tål dessa marknadsnougat som jag är heeeel kär i. Nej, magnip härjar runt hörnet. Inte nog med att laktosintolleransen är ett faktum.. Vilket jag ibland struntar i men jag får skylla mig själv sen.

Varmt ute, Bela jobbar kväll hela veckan. Det betyder att jag får fortsätta vara blek som den vitaste vittvätt. Jo, och apropå det.. Lustigt är det dock att jag stött på ett flertal brudar som tycks ha solat någonstans i världen eftersom att just de är bruna men inte någon annan. Ja, eller brun på flaska i alla fall. Synd att de ska måsta överdriva. Om man inte vill bli påkommen med att ha gjort ett företag rik på brun-utan-solprodukter bör man inte använda den i Orsa, för här vet alla att ingen sol funnits på veckor. Så att ett gäng på fem brudar är bruna men ingen annan (inte ens turisterna) är ju aaaaningen lustigt. Kan ju nästan anses som humor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0