New York


 Ah men vad fan, jag är jävligt sugen på att dra dit lite apropå hästar och leva loppan en sväng. Staden som aldrig sover, som har allt att erbjuda och så vidare. Allt jag någonsin saknat finns säkert där. Kanske kan man sätta en punkt för sin lite tråkiga tillvaro. Kanske..
 Solen har vilat sina händer på mig idag också, varit ute med syrran och Fredrik. Glass i stora lass, promenad, grillat. Ja, you name it baby.
Jag åkte hem en liten sväng för att kolla posten då jag hade fått brev ifrån SIMON! En bok fick jag av honom: Min stora kärlek. I den hade han skrivit några rader men innan han hann påbörja det konstaterades det att pennan inte riktigt fungerade som den skulle, så han hade klottrat lite i början och skrivit: "Men penna fungera då. Ah, där." Och så vidare. Jag höll på att dö av skratt och det här var helt klart årets bästa present. Thank you, honey bunny.
 Jag har fått inredningssakerna jag beställt också. Nu vill jag bara dra och fixa fint. Mitt indi-hem i en kulturkrock med barock-stilen. Kan bli jävligt cola med öl, fast jävligt läskande. Just så.
 Imorgon drar jag till himlen, dvs Stockholm. Ett jävla tjat om det, kan tänkas men jag njuter ju. Jag har saknat Ana och det ska bli kul att träffa henne igen. BODAN också förstås. Yeay. Tårta, kalas och ballonger till alla små barnen.

Den här dagen kan bli svår att klå faktiskt..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0