Terminator - förberedelsen


 Under min praktik på Säter för två år sedan, var den patient som kallade mig Terminator när han var på bra humör. Det var alltså någonting bra. Var han på dåligt humör, var jag Satans avkomma. Sen förstår jag iofs inte vad skillnaden är. Terminator är ju Satans avkomma. Helt värdelös.
Men, förberedelsen här nu då. Jo, jag har köpt en så jävla snygg matta. Röd såklart, och lite andra hemprylar som ska hamna på plats så småning om när jag flyttat. Först måste jag leta huserum. Jag ska börja kolla på en gång. Jag är exalterad till tusen över detta att få flytta och bosätta mig. Det känns dessutom skönt att få flytta alldeles jävla själv, börja på ett nytt blankt papper där det inte finns någon historia left at all. Det behövs. Restarts är underskattade.
Tragiken i Orsa är fan ovälkommen i min tillvaro. Man blir nästan deprimerad när man måste se alla halvdöda gubbar som åker omkring i sina jobb-bilar mån-fre med fruar där hemma som gnäller om att de dricker för mycket sprit. Deras ångest sprider sig snart som pesten på nästa generation och innan den anfaller mig, drar jag. Ha det gött, suckers.
JAG ÄR SÅ SJUUUUUKT PEPPAD! Ett hem ska bli befogat. Det har jag inte haft på Gud så länge. Dags att skaffa sig sin egna TryggHansa.
 What do you want out of life?

Idag ryktas det om grillning med syrran.. Jag jobbar förstås hela helgen, men bara kvällar. Det är bra.
Och jag borde locka hit "Torbjörn" till nästa yra, eftersom att det är mest folk här då men jag har ingen aning om vad jag ska lägga ut för bråte för att han skulle dyka upp. Åtel? Godis? ÖL?
 MAHA, lustigaste tillfrågningen ever; vill du vara min servitris på onsdag? Say whaaaat? Jag? Dela ut mat till någon? Ja, jo. Vi vet ju vart det skulle sluta. Servitris blir jag nog aldrig.
Ne, time to


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ptja.. vart har ni tänkt förfesta på onsdag? ;)Mammor är bäst!

2008-07-19 @ 19:31:58
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0