SÅ DUM som jag är, vad?


 Mjo, det finns de som tror att jag är helt bakom flötet. Som tror att jag inte fattar och framförallt ser den falska inställningen. Tja, är det så det ska vara så får jag också ställa mig in på det men jag har inte lika lätt för att ljuga som du/ni har. Det river i mig att inte få säga och göra som jag vill. BARA SÅ ATT DU/NI VET, så ser jag allt och lite till. Det tar jag bara lärdom av. Så fortsätt gärna. Jag stannar där jag är tills jag själv vill annat.
 Jag har varit i Mora och shoppat kläder. Då slog det mig hur mycket jag avskyr när expediterna står och glor ögonen blött på en enda från dörren till den klädställningen man först går till. Sen följer blickarna en när man vandrar runt lite försynt i affären. Sen tröttnar jag och går därifrån bra mycket fortare än de hinner med. FAN vad det irriterar mig. OCH NEJ, jag ska inte stjäla någonting och NEJ, jag ska inte ha eran jävla hjälp. Den är sällan till någon nytta i alla fall så DON`T YOU BOTHER. Sluta stalka mig, era undermänniskor.
 Jag börjar dessutom bli av dålig karaktär; hunger. Hunger av den mildaste grad. Just nu tycker jag inte synd om någon som helst svältande unge bortom söder. Nej, faktum är att jag tycker att ni borde ge mig all mat ni kan hitta. Do as you´re told to do.

Sen vill jag bara passa på att tacka mig själv för att jag tagit hand om hemmet där uppe. Tack.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0