Spiralklubba

Pappa och jag övningskörde strax efter regnets hårda arbeta att skapa stora pölar, då vi körde förbi två mörkhyade män (känns det bättre att jag säger så?) varpå min far säger: skvätt inte ner de där negrerna nu. Nej jag ska inte, säger jag. De kanske tappar färgen. Nej, sa pappa. Den där är tvättäkta. Det var ju egentligen inte roligt men just då var det. Och nej, jag ÄR ingen rasist. Lägg av.

Try me


 Jag slogs, hela natten. Jag nitade den jäveln så hårt att känslan av välbehag sitter i mig än. Den drömmen vill jag återuppleva. Drömmer gör jag visst nästan aldrig nuförtiden. Jag har nog upp med verkligheten, säg.
 Vi var och handlade på konsum nyss, jag och far. Lustigt är det alla gånger man kommer på en annan kvinnas karl glo ögonen blött på ens röv. Jag vill veta vad han tänker. Inte nog med det. Jag kommer oftast på honom två gånger. Ja, gift som ogift så tittar de. Jag har nästan lust att "råka" tappa något och vifta med röven all världens väg. WHAT would you say? Karlslokar.. next to every hot chick is a guy completely bored with what he once would kill for. Sad but true.
Så var den sagan slut också.
Helvete! När jag gick in på en annan affär idag, kliade det till i håret och jag kände på flera mils avstånd att där fanns något som inte ska finnas där; EN SPINDELJÄVEL. Jag hade kunnat dött på den kuppen! Äckeldjur.
Nu ska jag äta Felix färdiglagad mat med pappa. Det beskriver en del av situationen som det hela har satt oss i. Ja, nej. Jag orkar inte förklara. Jag är inte fattig. That´s not the problem. Vi blev utslängda (jag har slängt en ankare i botten på den här soppan, så jag stannar tills ett annat boende finns till hands) men far min bor här.. I det här råtthålet. DÖLÖJLIGT, för någonstans sitter en annan och lever lite små flott med digital-tv och åtminstone en spis samt dusch.
Det kallas för; omväg genom livet.

Hoppsan, micromaten ropar. Thingeling!

Cunts


 Igår anlände jag Orsa efter att ha stannat i Stockholm över fredagsnatten (pga SJ:s förseningar ville jag inte åka hem samma dag) men jag fick träffa kära fru Ana. Så det var egentligen värt hela resan.
Vi shoppade loss och gjorde att Stockholm går runt i år också. Två par byxor och två par skor inhandlades plus lite mer makeup. Allt för konsten, vet ni.
Vi gick på bio: "Sex and the city- the movie", Ana bjöd. Den var fan bra. I början fick jag enbart känslan av ett gäng ringrostade skådespelare som gjort ett tappert försök till en film men så snart filmen kommit i gång lite så fick jag helt klart tillbaka den känsla jag brukar ha för serien. 4 stjärnor till den.
Annars då? Tja, var nyss på Tomteland med far min (ENDAST för att min syrra jobbar där) men vi är alla tre helt överrens om att detta koncept bör vara ovinnande, men icke. Tänk att folk vekrligen betalar in sig där. Det vi såg var en kille/man som sprang runt i häxkläder och hade kanske världens mest irriterande röst jag någonsin hört (trots detta hör jag mina egna stämma vaaarje dag). Honom ville jag slå ner i vattnet som fanns där för barn som ville fiska regnbåge.
Jag handlade godis, gammeldags, så något positivt med tomten på sommaren var det allt.
Vad gör jag annars om dagarna? Lägger dövörat till när jag hör folk snyfta och låtsas vara både dum & blind för att inte ta itu med problemet. Jag vet inte hur jag bemöter ledsna människor. Därför undviker jag ämnet.

JAG är ledig. Jag är duktig på att köra bil. Jag är .. sugen på att shoppa mera.
Adios.

Fast i Säter

Nu står jag här i SJs jävla kaos bland alla tunnhåriga män som låter sin kala hjässa blända mig i denna också stekheta solhelvete. Män ska ha tjockt hår. Jag kommer att börja räkna hårstråna på de män jag ska träffa. Och en jävla kaffe vill jag ha. Nej, två. En som jag också kan hälla över den sega och korkade tågpersonalen. Tja, sthlm lär jag inte få uppleva idag. Bajs i handen.

Ett år


 Ett år idag har gått sedan Tommy lämnade mig halvdöendes på jorden. Tja, sorgen är minst lika stor idag som den var då. Chocken har dock lagt sig. Var dit igår, satt där i en timme. Ska gå dit nu med Hannah och tända ett ljus för honom.
Mer än så säger jag inte nu.
Adjö.

Håller mitt löfte

Hej bullen. Jag är utan dator. Kortfattat kan jag säga att helgen var kaotisk och jag åkte till akuten för att sy mina trasiga fingrar. Dock kan jag säga att bada i mitt eget blod var inbjudande. Att skvätta det på andra var upphetsande. En flytt närmar sig också. Mer info kommer med tiden. Umgås med mig. Jag är ledig i helgen. Alkoholtorkar tills vidare.

Lend me some money


 Idag har vi fått våran jumbobeställning av i.d-smink. Man kan nästan tro att jag samlar. Jag är mest förvånad över hur bra grejerna är. Det sitter som berg och är lätt att applicera. En stjärna i kanten!

Nu när jag har duschat och donat, ska jag snart dra iväg till den där forbenade körskolan. Det går i alla fall framåt. Vi var till Ica Maxi igår igen och det var så in i helvete med folk där, trots att klockan var runt 20:00. Jag skulle utmana mig själv att parkera och köra där det är lite mer trafik och folk. Det gick bra men jag fegade lite. Nog tjatat om det där.

Carina tar studenten idag. Yeay! Frisör och allt. Gratulerar!

It´s just a jump to the left


Jag har tittat ögonen blött på olika behandlingsassistens-utbildningar lite varstans i Sverige. Humanistisk behandlingsassistent skulle uppfylla vissa poängkrav i olika kurser. Jag insåg just att jag hade mer än hälften av alla de kurserna. SÅ HUR gör jag då? Jag måste ta tummen ur röven och söka nu innan sista juni. Finns en ubildning som finns längre ner i Sverige på två år. Den var en riktig aptitretare..  Mina drömmars mål måste uppfyllas.

 I don´t need no pills to make me calm, no.

 
Det slog mig ändå att jag under en tid bodde i Sveriges kanske mest kristna stad; Skara.
Lika många frireligösa fanns där som det finns sand i Sahara. Och Jehovas vittnen. Sen fanns de vanliga "svensktrogna" också. Du vet, de som sitter där varje söndag och lyssnar på "fin musik" och anser att om man inte är med i kyrkan blir man begravd ovanpå jorden. TÄNK ändå om folk kunde få se andra ruttna ovanpå gräsmattan. Häftigt.
När jag tänker efter, jag har alltid levt i synd. Hedning som jag är, inte ens med i kyrkan. Ofrälse.

1. Högmod (storhetsvansinne, fåfänga; eller åtminstone övermod; Hybris) - superbia
(allting är ju relativt)
2. Girighet - avaritia
3. Vällust (otukt eller begär) - luxuria
4. Avund - invidia
(allting är ju relativt)
5. Frosseri - gula
6. Vrede (I vissa fall även hämnd) - ira
7. Lättja (likgiltighet) - acedia.

Now; Hannah!

Change life


Vi återbygger det liv vi hade i Skara fast vi har den här, i Orsa. Så fort jag hamnade inom Dalarnas gränser fick jag återfall i min gamla roll. Jag trivs inte med att vara bitter, hata allt. Jag kan göra det, fast i smyg. Det här utåtagerandet som slagit ner tillochmed trästubbar har visats sig vara "självdestruktivt". Oh my, jag kände hur ironisk jag var där. Well, don´t take anything to serious.
Idag har jag och syrran varit på nyöppnade Ica Maxi för att inhandla adå, en hårspary, ugnform, juice och kaffe. Mycket att stå i kö för i femton minuter. Stort var det. Det var precis som syrran sa; det är fan som Walmart. Och bara för att jag precis har sett ett avsnitt av South Park som handlade om just Walmarts GALNA besökare. Idag var folk som tokiga. Så många icke vegetarianska människor har jag nog aldrig sett på samma ställe. De slet nästan varandra i stycken för att få dessa två fläskfilén för 49.90/kg:t. Underbart. Jag visste inte att mord kunde vara så öppet.
Sen har jag övningskört med käre Åke, körskoleläraren. Idag hade jag fokus på andra saker så jag var allt annat än uppmärksam. Så jag fick kompensera med en timme med farsan istället. Det gick väl mycket bättre, då jag fått samla tankarna lite.
Far min börjar fan åldras och han växer ikapp nästan döden bara för att han ska måsta jobba hela tiden. Det ger ju sina resultat det också. Nu har stackarn så jävla ont i nacken, huvudet.. Han ser sliten ut. Så, jag måste bara hålla honom i trim. Jag ska knåda axlarna på honom och smörja med Voltaren. Han själv tror ju att han fått en hjärntumör. Fast jag hotade att döda honom om det vore så. Nej, nog med djävulskap.
Måste för övrigt hälsa på Tommy. Mycket därför jag är så jävla förbannad hela tiden, tror jag. Men, när ingen finns där att lyssna så tar jag ut det i ilska istället.
Nej, jag ska tillbaka till min nyagamla skepnad. Orka vara Darth Wader jämt.

What do you want out of life?


Linnet jag köpte förra veckan, som jag är fett nöjd med.

Partners in crime


 Det finns ett ljus för sådana som mig också. Jävligt lustigt dock att människor har mage att fråga mina vänner hur man kan vara "vän med en sådana bitchig jävel" (dvs mig). Faktum är att jag bryr mig så här mycket *visar* För att träffa hjärtat får ni fan använda en påle. Allt det andra skitsnacket har jag hört alldeles för många gånger för att ens ta notis om det.
Mitt liv kretsar just nu mest åt körkort och Jonas. Han har åkt karusell och blivit åksjuk, insett att karuseller egentligen bara skapar oreda i magen. Jag har erbjudit honom en tids knarkande av kaffe och kakor, så att han snabbt kan komma över fittan som sabbade hans liv.
SÅ, jag vill bara bevisa att jag trots alla teorier inte är så jävla egocentrisk som jag kan framstå som. Har du bett om min hjälp, så ställer jag upp.
 Och jag planerar redan nu en helg i Göteborg, så att jag kan hälsa på Mat Göt och påminna Liseberg om vem som nästan tappade sitt huvud i Balder för ett par år sedan. GRETAS får vi ju inte glömma. Min trygga toalettsits.

Nej, till gröt och bananer.

Make sweet love


 Jag måste se över mina gamla relationer till folk. (resultat av för mycket busstid)
Ibland när man lär känna en människa, har man efter ett tag kommit över en viss gräns av otrygghet som gör att man känner sig säker. Därefter kan man bli blind. Ibland händer det att man öppnar garderober och över en faller en massa lik som överrumplar en, minst sagt. De lik som alla letat efter, som gjort att man uteslutit alt ont i en människa. Faktum är att alla har minst ett lik i garderoben och att tro att folk är blott goda är blåögats ticket to hell.
Därför letar jag efter dörren till garderoben det första jag gör om jag ska socialisera på längre sikt. Nästa gång kanske det liket är för tungt för att bära. I´m not ready to die, yet but I´m ready to kill.

 Sen har jag konstaterat att jag kan sakna en social förmåga, beroende på vem man umgås med. Vissa människor får mig inte sällan att känna mig som en snorunge som rymt ifrån dagis. Vilket jag för övrigt gjorde när jag väl var i den åldern. Whatever. Nästa människa som någonsin tänker eller säger att jag någonsin är för ung för något, kommer att få sig en fet välförtjänt smäll i nyllet. Jag har växt upp, men är inte färdig. Dock smart nog att se ett sammanhang mellan den förgågna och framtiden. Tjillevippen!

 Tvetydiga språk; INTE SAMMARBETSVILLIGT I BELALAND. Oh my god, jag avskyr dubbla budskap.
Och jag gillar inte när jag inte vet vart jag har människor. När jag inte kan definera människan i sig eller relationen.
Det är sådana man släpper fria. Orka bli förvirrad.


Känn dig träffad, för fan.

Bull of bullshit


 Vad är jag mer trött på än människor som inte har ett eget liv, som inte har egna vänner att te sig till, som är alldeles för värdelösa för att ens skaffa sig egna åsikter? Nothing.
Vad skulle du, din äckliga lilla pissmyra göra utan mig? Du skulle fan inte vara någonting. Jag skapade dig och kan förgöra sig precis lika lätt. Jag är trött på dig, och du har saker att vänta dig. See you in hell, benrangel.

 Mitt hat växer sig allt starkare. Mord. mord mord mord mord.

Goodbye

Jag hoppas att alla världens jävla människor är lyckliga nu (eller nej, det gör jag inte) när jag brutit ihop. Nu kan jag inte sluta grina. Men jag tänker inte skära mig i armarna för det. Självdestruktivitet och självömkan är för sådan idioter som er. May you burn in hell.

Get away

 
 Familjens alla medlemmar har idag haft ett litet maraton i flug-smällande. Alla greppade ett hårt tag om en varsin tidning  och gick bärsärk mot husets alla fönster och bankade för kung & fosterland. Jag hatar verkligen allt som flyger. Allt från fåglar till dammpartiklar. Myggen ska vi inte prata om. De har skapat stora utböcklingar på fötterna som jag inte kunnat låta bli att klia sönder. Nu ser det ut som ett gäng liggsår. Så trevligt så.
 Idag har jag hängt med Hillevi till största delen av dagen och promenerat fan närtill en mil. Låter kanske lite ynkligt i andra hurtbullars öron men i den här värmen är det fan nästan som att ha gått runt Sahara-öknen två gånger utan vatten i år och dagar. Mina fötter är precis en storlek bredare än jag minns dem. Skorna vidgades ut under tiden jag gick och allt resulterade i bultande smärtor och ett par skavsår som kommer att svida i veckor.
Och den där förbenade körskolan. Om jag finge bränna upp den..

På er alla andra; screw you.

Jag ska döda dig


 Igår var det en grillfest som fick oss alla att leva loppan. Det var varmt och jävligt, mycket mygg men bra folk och god mat. Vi satt och chillade ett tag hos syrran och sedan vandrade alla så småning upp på Orsa för att checka in alla bilar som brände däck. Skithäftigt tycker alla. jävligt mycket folk och bilar. Det var en jävligt underlig kväll må jag säga. När ens kompisar önskar livet ur en samma kväll som man haft skittrevligt. Lägg inte ner så mycket energi på det, jag är redan död.
 Jag har mått alla tiders hela dagen. Hängt med Hannah för det mesta, vi doppade fötterna i Orsasjön, spelade på automater, fikade och åt mat. Socialiserade, som det så fint heter. Nu är jag helt färdig.

Jag har blivit mästare på att rycka på axlarna. Det blir jag aldrig dålig på.

RSS 2.0