Change life


Vi återbygger det liv vi hade i Skara fast vi har den här, i Orsa. Så fort jag hamnade inom Dalarnas gränser fick jag återfall i min gamla roll. Jag trivs inte med att vara bitter, hata allt. Jag kan göra det, fast i smyg. Det här utåtagerandet som slagit ner tillochmed trästubbar har visats sig vara "självdestruktivt". Oh my, jag kände hur ironisk jag var där. Well, don´t take anything to serious.
Idag har jag och syrran varit på nyöppnade Ica Maxi för att inhandla adå, en hårspary, ugnform, juice och kaffe. Mycket att stå i kö för i femton minuter. Stort var det. Det var precis som syrran sa; det är fan som Walmart. Och bara för att jag precis har sett ett avsnitt av South Park som handlade om just Walmarts GALNA besökare. Idag var folk som tokiga. Så många icke vegetarianska människor har jag nog aldrig sett på samma ställe. De slet nästan varandra i stycken för att få dessa två fläskfilén för 49.90/kg:t. Underbart. Jag visste inte att mord kunde vara så öppet.
Sen har jag övningskört med käre Åke, körskoleläraren. Idag hade jag fokus på andra saker så jag var allt annat än uppmärksam. Så jag fick kompensera med en timme med farsan istället. Det gick väl mycket bättre, då jag fått samla tankarna lite.
Far min börjar fan åldras och han växer ikapp nästan döden bara för att han ska måsta jobba hela tiden. Det ger ju sina resultat det också. Nu har stackarn så jävla ont i nacken, huvudet.. Han ser sliten ut. Så, jag måste bara hålla honom i trim. Jag ska knåda axlarna på honom och smörja med Voltaren. Han själv tror ju att han fått en hjärntumör. Fast jag hotade att döda honom om det vore så. Nej, nog med djävulskap.
Måste för övrigt hälsa på Tommy. Mycket därför jag är så jävla förbannad hela tiden, tror jag. Men, när ingen finns där att lyssna så tar jag ut det i ilska istället.
Nej, jag ska tillbaka till min nyagamla skepnad. Orka vara Darth Wader jämt.

What do you want out of life?


Linnet jag köpte förra veckan, som jag är fett nöjd med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0